Jutro!
Vidim prijavljenih laznih trudova nocas, Barbara je vec sva na iglama,ajde, ajde pomalo...
Ja nemam nis pametno za rec-osim sretno na pregledima!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Imam krvi u iscjetku.
Panika ili?
Jel sluzni čep
To je i meni palo na pamet iako je jučer izgledao ko bjelanjak
Ja bi otisla na pregled... Vjerojatno se otvaras
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro
Barbara i franova sretno na pregledima 😘😘
Nama je danas 29 tjedana pa kasnije stavim slikicu
Jutro!
Sretno svima danas na pregledima, javljate vijesti!
Nasdva - mozda porod krece, ajde ti zna kontrolu!
Ja prijavljujem neprospavanu noc, vise ni ne znam koju u nizu i menstrualne bolove
Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Sa mnom i sa mojoj curkom je sve u redu. Malo sam sama sebi velika, malo natičem s vremena na vrijeme, malo mogu sve, pa ne mogu ništa, a emocije idu iz podruma na tavan. Cijelo vrijeme curka pleše po trbuhu, pa se ne sikiram već pripisujem opisu posla. Kontrola nam je u petak, i to jedva čekam vidjet ju jer će bit 5 tjedana.
Vidim da je kod vas manje više sve pod kontrolom, sve ste mi lijepe, blistave trudnice, a one koja na svoje bebače pokazuju, ne znam što bih vam rekla, rasplačem se na svakog od njih.
Uspjeli smo muž i ja otić do mora ovaj vikend, doduše, bilo je radno jer od jeseni nitko nije bio u kući, ali se također bilo lijepo manknut iz Zagreba. Sad kad sam se pohvalila da sam bila na moru, mogu također reć da su svi svuda bili ljubazniji prema meni kao trudnici nego u Zagrebu! Daleko od toga da očekujem poseban tretman, ali u zg me nitko u ovih 8 mjeseci, ili zadnja 3 koliko se vidi, pustio preko reda, dao mi više jer sam trudnica i dobro će mi doć, ili mi ubacio i nešto što zapravo nisam planirala kupit, jer je sad došlo svježe, pa da probam. Vrhunac mi je bio kad je tip na nekom štandu rekao ženi: "Vaka si ti bila sa našin Franon" i pomilovao ju po leđima i oboma se oči zacaklile, a ja cmoljim svaki put kad se toga sjetim
I danas mi je došao majstor krečit. Nakon onog kojeg sam potjerala prije koji tjedan došao čovjek ko urica u pola 8 i do sad napravio više posla nego onaj u pola dana. Ako nastavi ovim tempom, mogli bi muž i ja ovaj vikend slagat komodu i kinderbet, a onda bi moglo i pranje robice past slijedeći tjedan. Kolica još nemamo, valjda ćemo uspjet kupit prije nego mala dođe
Sortiraj odgovore
Najstariji