6xmama pa meni su vec duze bolne kontrakcije tak da nemogu po tome gledati
ivy daaaaj nemoj se smijati znas da se booojim ahahahahahah al mislim da su bili laznjaci jer evo kupala se,sredivala i peglala robu i nije me ni jednom uhvatilo…sad sam opet legla pa cemo vidjeti…
ena pa miha onda stvarno fino se napapa, 😁,a ne odbija ti cicati sad kak i na bocicu pije?koliko nadohrane mu dnevno dajes?
Ma ne smijrm se... Ja vjerujem u.tvoju snagu i da buš to.odradila bolje neg kaj i sama misliš. Smijršno mi kaj su meni odmah bile na 5-6 min. Ali naravno nepravilne i kratke. Oprosti ako je ispalo zločasto 💕💕💕💕. Hugs & kisses
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ivy daaaaj nemoj se smijati znas da se booojim ahahahahahah al mislim da su bili laznjaci jer evo kupala se,sredivala i peglala robu i nije me ni jednom uhvatilo…sad sam opet legla pa cemo vidjeti…
ena pa miha onda stvarno fino se napapa, 😁,a ne odbija ti cicati sad kak i na bocicu pije?koliko nadohrane mu dnevno dajes?
Ma ne smijrm se… Ja vjerujem u.tvoju snagu i da buš to.odradila bolje neg kaj i sama misliš. Smijršno mi kaj su meni odmah bile na 5-6 min. Ali naravno nepravilne i kratke. Oprosti ako je ispalo zločasto 💕💕💕💕. Hugs & kisses
ma ni najmanje nije ispalo zlocesto sta ti je draga,znam ja sta si ti mislila s tim 😙😙😙😙 a ja sve zelim okrenuti na salu nekako lakse mi 😊i hvala za podrsku ❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ne,cicu obožava😂,a kombiniram sve moguće,sad sam mu dala 90ml izdojenog svog,pojeo je i još cica,pokušavam čim manje Novalaca sad kad imam mlijeka….gladuš mali😂
ahahahahha ma samo onda neka papa,a novalac malo po malo smanjujes i tako predete samo na sisu...mada i ovo je super ako uspijes kombinirati bitno da ste i ti i on zadovoljni...😙😙 kak spava po noci koliko u komadu?
ivy a tvoj malisa kako pajki ? sorryte ak sam vec pitala ne sjecam se 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ne,cicu obožava😂,a kombiniram sve moguće,sad sam mu dala 90ml izdojenog svog,pojeo je i još cica,pokušavam čim manje Novalaca sad kad imam mlijeka….gladuš mali😂
ahahahahha ma samo onda neka papa,a novalac malo po malo smanjujes i tako predete samo na sisu…mada i ovo je super ako uspijes kombinirati bitno da ste i ti i on zadovoljni…😙😙 kak spava po noci koliko u komadu?
Nekad 2 sata ,većinom 3 al ga ne budim ak i produži na 3i pol do 4😁,nemrem se požaliti ,imao je par noći samo da baš nije htio spavati u komadu..
ena divaaaaan je miha 😍😍😍
pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂
Hahhahah evo ako ce ti biti lakse, reci cu ti da ne moze 😂😂😂😂😂 😋
Kakvo je stanje ? 🤗
💗Baby E💗
ahahahahha ma samo onda neka papa,a novalac malo po malo smanjujes i tako predete samo na sisu…mada i ovo je super ako uspijes kombinirati bitno da ste i ti i on zadovoljni…😙😙 kak spava po noci koliko u komadu?
Nekad 2 sata ,većinom 3 al ga ne budim ak i produži na 3i pol do 4😁,nemrem se požaliti ,imao je par noći samo da baš nije htio spavati u komadu..
Miha bas dobar bebac 😊
💗Baby E💗
Ena, Miha je preeesladak 😍😍😍
Prejela sam se sad i vise ne mogu ni razmisljati.. Dragi odlucio zarostiljati samo za nas dvoje za veceru. I prasica se najela, kad nemam mjere u konkretnoj i mesnoj hrani.. Kolaci mi se mogu pokvariti u fizideru, ali mesina... Jok!! 🙈
Ma ne smijrm se… Ja vjerujem u.tvoju snagu i da buš to.odradila bolje neg kaj i sama misliš. Smijršno mi kaj su meni odmah bile na 5-6 min. Ali naravno nepravilne i kratke. Oprosti ako je ispalo zločasto 💕💕💕💕. Hugs & kisses
ma ni najmanje nije ispalo zlocesto sta ti je draga,znam ja sta si ti mislila s tim 😙😙😙😙 a ja sve zelim okrenuti na salu nekako lakse mi 😊i hvala za podrsku ❤
😘😘😘😘
Moj je po danu skoro cijelo vrijeme na ciki ali zato po noći imamo samo 2 budwnja. Nešto ga u zadnje vrijeme nešto frče ali još nisam skužila što. Ali za sada se i uspijem odmoriti što je već veliki plus.
Ljubim vas sve moje dupličke a i mamice i bebice 😘😘😘. Nadam se da su nam ostale mamice i bebice dobro iako se ne javljuju.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena Mihael je presladak, mala bombica😍😍😍😍
Ivymicek super za Visa i dva nocna budenja 🤩🤩🤩
Pharmamama i meni tlak skoci kod doktora a kad dodem kuci bude nizak
Franovamamita kakvo je stanje
Melita dobrodošla, jedna moja dalmatinka i splicanka 😘😘😘😘
Yo zenicice 😎 Bas mi je fora kak sad imamo miks tema! Od neposlusnih cerviksa, ulazaka u sigurne tjedne do papanja i pavanja bebolinaca!🤗 Izgleda se do sada radjaju sve poslusna i dobra djecica! A kako i nece pored takvuh mama 💗 Mladamamica se nikako ne javlja.. Mozda se samo preselila na Bebe. Ako citas poZ!
Ena31 hrabra nasa mamika malog divica! Bravo i za papanje i spavanje! Bas sam i ja htjela ko Franova pitat kak ide ta kombinacija bocice i sise? Citam to cesto, a mislila sam da kad osjete bocicu da siku vise nece..
Ivy jel Vidica mozda vec grcici muce? Jado mali ☹️
Franova ti radom protiv svega pa i kontrakcija 😂
6xmama bas iscekujem tvoj pregled u cet!! 🙏🏻
Ja sutra imam i nadam se nekom pomaku prema delozaciji!
Ja napokon odradila zadnji sat glupog tecaja 🙄 danas se ko malo i pocastili, cak i bezalkoholnim sampanjcem, donela svaka neke zdere..i mislim si Auf viderzeeen, napokon! 🤣
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji