Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    25. Lipanj 2018. 21:54

U komadu sam kak bi rekli ovi znatizeljni oko nas😁miran dan uz par bolnih kontrakcija,kratkotrajnih,ali to je kod mene normalno,jedan dan laganini,drugi rasturanje

6xmama
    25. Lipanj 2018. 22:02

Barbara,sretno sutra na pregledu,nadamo se finim novostima o skoroj deložaciji !Sad baš gledm,pa ti već u 39.tjednu,ženooooo 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bejb23
    25. Lipanj 2018. 22:40

Barbara sreeeetno sutra!!!! 😘

💗Baby E💗

ivymicek
    25. Lipanj 2018. 22:42

baarbaraa29

Yo zenicice 😎 Bas mi je fora kak sad imamo miks tema! Od neposlusnih cerviksa, ulazaka u sigurne tjedne do papanja i pavanja bebolinaca!🤗 Izgleda se do sada radjaju sve poslusna i dobra djecica! A kako i nece pored takvuh mama 💗 Mladamamica se nikako ne javlja.. Mozda se samo preselila na Bebe. Ako citas poZ!
    Ena31hrabra nasa mamika malog divica! Bravo i za papanje i spavanje! Bas sam i ja htjela ko Franova pitat kak ide ta kombinacija bocice i sise? Citam to cesto, a mislila sam da kad osjete bocicu da siku vise nece..
    Ivy jel Vidica mozda vec grcici muce? Jado mali ☹️
    Franova ti radom protiv svega pa i kontrakcija 😂
    6xmama bas iscekujem tvoj pregled u cet!! 🙏🏻
    Ja sutra imam i nadam se nekom pomaku prema delozaciji!
    Ja napokon odradila zadnji sat glupog tecaja 🙄 danas se ko malo i pocastili, cak i bezalkoholnim sampanjcem, donela svaka neke zdere..i mislim si Auf viderzeeen, napokon! 🤣

Ma nek je i taj tečaj iza tebe. Barem ste se fino najeli 😁. Držimo fige i želimo info o mogućoj deložaciji.
    Ma na ljetnim mama/bebama samo smo tri pa vas čekamo iako mi je i ovak fora da svi sve znamo 😂. Netko je jednom davno tako predložio da ne otvaramo novu temu nego nastavimo pisati.
    Vida muče grčići ali naspram grčića moje starije djece ovo je pis of kejk (zasad i kuc kuc u sva moguća drva 😂).
    Dok spavamo po noći koliko toliko majka sretna.
    Evo baš se nešto buni pa vam želim laku noć.
    Jama 😘😘😘 drž se!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 22:46

barbara terminuso i ja sutra imam pregled u TA hehe bas se pratimo u stopu 😀
    vi koje ste pitale za stanje,dobro sam...evo kao ds se smirilo imam ih i dalje ali skroz nepravilne...sad bih samo voljela zaspati i naspavati se...ali dan prije pregleda uvijek mi nekako brrrrr  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 22:48

ivy ja sam rekla da nema potrebe za novom temom i jos tako mislim,pa samo se tu nastavi tipkati ne moramo se odvajati i zanimljivije je 😊 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

25. Lipanj 2018. 22:53

Sretno na pregledima drage moje ,laka vam i ugodna noć...moj beban samo što se nije probudio a meni se oke opasno sklapaju😂

baarbaraa29
    26. Lipanj 2018. 07:03

Jutro! Ajme koja noc! Nis se nisam naspavala! Vecinu noci ko sova, do pred ustajanje naravno! Morat cu popodne nadoknadit!
    I da, jutro curke!
    Terminuso ah.. Nis jedna bez druge! 🤗 Da sam tu vidjale bi se i na pregledima, a mozda bile i cime!
    Sretno i tebi! Kod kojeg si gine inace?
    Jel ima jos neko danas?
    6xmama daaa! 😬 I danas zadnji dvoznamenkasti broj "to go"!
    Jama je stalno u niskom startu, a nikako da krene 😊
    Ivy, Ena..nadam se da su malci bili dobri nocas 😚😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nasdva
    26. Lipanj 2018. 07:09

Jutro mene od 2:30 peru lažni trudovi svakih 10 min traju 2-3 min

Rubia
    26. Lipanj 2018. 07:30

Jutroo...
    Sretno na pregledima, cekamo fine vijesti 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.