Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    25. Lipanj 2018. 19:05

Ena31

pharmamma

Ena ma presladak je 😍😍😍 miško medeni 💙
    Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈

Ah ta doktorica…uf uf …nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF…i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂…a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘

Kako bi moja kuma rekla, ona ima malo problema s komunikacijom 😁😂 nije loša kao dr,ali je bas paničar i zbedira te i zabrine u sekundi,a bez potrebe..

6xmama
    25. Lipanj 2018. 19:10

Ena, Miha je preeedivan i naraso je, veliki je decko ❤️😍😍😍
    Franova,ak ne bole onda nisu 😂. 
    Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6...to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    25. Lipanj 2018. 19:11

Pharma, bravo za dobar pregled 👍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Lipanj 2018. 19:12

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena ma presladak je 😍😍😍 miško medeni 💙
    Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈

Ah ta doktorica…uf uf …nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF…i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂…a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘

Kako bi moja kuma rekla, ona ima malo problema s komunikacijom 😁😂 nije loša kao dr,ali je bas paničar i zbedira te i zabrine u sekundi,a bez potrebe..

😂😂Dobro kuma veli,baš tak😂😂,Marija hvala😘😍
    Franovamamita hvala😘😍,hm a da se ti spremiš polako??😘😍🤗..nemrem reći baš puno o trudovima pošto nisam imala svoje tak da neznam😏

25. Lipanj 2018. 19:29

6xmama

Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6…to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol.

Hvala draga😘,je,narastao je puno,veli patronažna da je i previše dobio..al kaj ću mu kad je gladan i traži jest,pa neću ga držati gladnim..evo u 17h mi pojeo 120ml Novalaca i cicao,sad već 2h spava😂,još imam cca pol sata pa ispočetka ...a dragi peče roštilj,ima ekipu a Miha i ja soliramo gore..

ivymicek
    25. Lipanj 2018. 19:45

franovamamita

ena divaaaaan je miha 😍😍😍
    pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
    mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂

Reći ću samo he he može 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Lipanj 2018. 19:49

Ena31

6xmama

Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6…to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol.

Hvala draga😘,je,narastao je puno,veli patronažna da je i previše dobio..al kaj ću mu kad je gladan i traži jest,pa neću ga držati gladnim..evo u 17h mi pojeo 120ml Novalaca i cicao,sad već 2h spava😂,još imam cca pol sata pa ispočetka …a dragi peče roštilj,ima ekipu a Miha i ja soliramo gore..

Ena malecki je divan 😍😍😍. Kak on aja ko veliki. Eh oni nikad zadovoljni. Il dobiju premalo ili previše. Mislim kaj je previše? Joj js bih roštilj...
    Pharma bitno da je tlak dobar doma. Samo ti prati , za svaki slučaj.
    Gdje nam je jama???

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 19:51

6xmama pa meni su vec duze bolne kontrakcije tak da nemogu po tome gledati
    ivy daaaaj nemoj se smijati znas da se booojim ahahahahahah al mislim da su bili laznjaci jer evo kupala se,sredivala i peglala robu i nije me ni jednom uhvatilo...sad sam opet legla pa cemo vidjeti...
    ena pa miha onda stvarno fino se napapa, 😁,a ne odbija ti cicati sad kak i na bocicu pije?koliko nadohrane mu dnevno dajes?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    25. Lipanj 2018. 20:05

Franova, ak su pravi, onda sretnooooo 😀😀😉

26.8. Ivan 💙💙

25. Lipanj 2018. 20:12

franovamamita

6xmama pa meni su vec duze bolne kontrakcije tak da nemogu po tome gledati
    ivy daaaaj nemoj se smijati znas da se booojim ahahahahahah al mislim da su bili laznjaci jer evo kupala se,sredivala i peglala robu i nije me ni jednom uhvatilo…sad sam opet legla pa cemo vidjeti…
    ena pa miha onda stvarno fino se napapa, 😁,a ne odbija ti cicati sad kak i na bocicu pije?koliko nadohrane mu dnevno dajes?

Ne,cicu obožava😂,a kombiniram sve moguće,sad sam mu dala 90ml izdojenog svog,pojeo je i još cica,pokušavam čim manje Novalaca sad kad imam mlijeka....gladuš mali😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.