Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2018. 18:53

pharmamma

Ena ma presladak je 😍😍😍 miško medeni 💙
    Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈

Ah ta doktorica...uf uf ...nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF...i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂...a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘

mamica1985
    25. Lipanj 2018. 18:59

Pharma - meni su uvijek spustili za 10 i gornji i donji tlak kad sam bila u TA na pregledu zbog tog iscekivanja, tak da se ja ne bih uzrujavala.. a doktori k'o doktori - neki su full panicari pa bi te hospitalizirali kad kazes da si se pocohala danas 2x, a neki flegma dok se grcis od bolova. Bitno da je sve ok s tobom i bebom 👌

Marijaa30
    25. Lipanj 2018. 19:00

Ena, Mihael je prekrasan! pravi dečko :) a možda te i nagradi po noći s spavanjem 

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 19:02

ena divaaaaan je miha 😍😍😍
    pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
    mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    25. Lipanj 2018. 19:05

Ena31

pharmamma

Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈

Ah ta doktorica…uf uf …nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF…i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂…a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘

Kako bi moja kuma rekla, ona ima malo problema s komunikacijom 😁😂 nije loša kao dr,ali je bas paničar i zbedira te i zabrine u sekundi,a bez potrebe..

6xmama
    25. Lipanj 2018. 19:10

Ena, Miha je preeedivan i naraso je, veliki je decko ❤️😍😍😍
    Franova,ak ne bole onda nisu 😂. 
    Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6...to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    25. Lipanj 2018. 19:11

Pharma, bravo za dobar pregled 👍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Lipanj 2018. 19:12

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ah ta doktorica…uf uf …nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF…i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂…a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘

Kako bi moja kuma rekla, ona ima malo problema s komunikacijom 😁😂 nije loša kao dr,ali je bas paničar i zbedira te i zabrine u sekundi,a bez potrebe..

😂😂Dobro kuma veli,baš tak😂😂,Marija hvala😘😍
    Franovamamita hvala😘😍,hm a da se ti spremiš polako??😘😍🤗..nemrem reći baš puno o trudovima pošto nisam imala svoje tak da neznam😏

25. Lipanj 2018. 19:29

6xmama

Ena, Miha je preeedivan i naraso je, veliki je decko ❤️😍😍😍
    Franova,ak ne bole onda nisu 😂.
    Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6…to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol.

Hvala draga😘,je,narastao je puno,veli patronažna da je i previše dobio..al kaj ću mu kad je gladan i traži jest,pa neću ga držati gladnim..evo u 17h mi pojeo 120ml Novalaca i cicao,sad već 2h spava😂,još imam cca pol sata pa ispočetka ...a dragi peče roštilj,ima ekipu a Miha i ja soliramo gore..

ivymicek
    25. Lipanj 2018. 19:45

franovamamita

ena divaaaaan je miha 😍😍😍
    pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
    mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂

Reći ću samo he he može 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI