Ena ma presladak je 😍😍😍 miško medeni 💙
Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈
Ah ta doktorica...uf uf ...nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF...i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂...a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘
Pharma - meni su uvijek spustili za 10 i gornji i donji tlak kad sam bila u TA na pregledu zbog tog iscekivanja, tak da se ja ne bih uzrujavala.. a doktori k'o doktori - neki su full panicari pa bi te hospitalizirali kad kazes da si se pocohala danas 2x, a neki flegma dok se grcis od bolova. Bitno da je sve ok s tobom i bebom 👌

Ena, Mihael je prekrasan! pravi dečko :) a možda te i nagradi po noći s spavanjem

26.8. Ivan 💙💙
ena divaaaaan je miha 😍😍😍
pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈
Ah ta doktorica…uf uf …nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF…i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂…a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘
Kako bi moja kuma rekla, ona ima malo problema s komunikacijom 😁😂 nije loša kao dr,ali je bas paničar i zbedira te i zabrine u sekundi,a bez potrebe..

Ena, Miha je preeedivan i naraso je, veliki je decko ❤️😍😍😍
Franova,ak ne bole onda nisu 😂.
Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6...to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharma, bravo za dobar pregled 👍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ah ta doktorica…uf uf …nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF…i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂…a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘
Kako bi moja kuma rekla, ona ima malo problema s komunikacijom 😁😂 nije loša kao dr,ali je bas paničar i zbedira te i zabrine u sekundi,a bez potrebe..
😂😂Dobro kuma veli,baš tak😂😂,Marija hvala😘😍
Franovamamita hvala😘😍,hm a da se ti spremiš polako??😘😍🤗..nemrem reći baš puno o trudovima pošto nisam imala svoje tak da neznam😏
Ena, Miha je preeedivan i naraso je, veliki je decko ❤️😍😍😍
Franova,ak ne bole onda nisu 😂.
Ja ih danas nabrojala cijeli dan oko 6…to je ok za razliku od onik valjda 20ak jucer u sat i pol.
Hvala draga😘,je,narastao je puno,veli patronažna da je i previše dobio..al kaj ću mu kad je gladan i traži jest,pa neću ga držati gladnim..evo u 17h mi pojeo 120ml Novalaca i cicao,sad već 2h spava😂,još imam cca pol sata pa ispočetka ...a dragi peče roštilj,ima ekipu a Miha i ja soliramo gore..
ena divaaaaan je miha 😍😍😍
pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂
Reći ću samo he he može 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji