ja isla do groblja i imala osjecaj kako nije ni danas vruce a bome kad stojis na suncu posteno przi 😁😁😁 nekako mi se manta i brzo se umaram danas...voljela bih malo odspavati...neka sam bljak...
gagi drago mi je da nemas problema s ledima makar sad 😙
barbara i mene svasta pere i kontam da bolje te misli zadrzim za sebe ahahahahah
nasdva dobro dosla u klub odcepljenih 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
PhotoArtGirl kad izaberes sve sto zelis i dodjes na zadnji korak klikni "Forums" i onda ono najduze PseudoHTML…. i taj kod kopiraj u potpis profila klokanice i to je to.
Hvala
Evo i ja danas 33tt sa +12 kg
Hvala draga Barbara na dobrodoslici,je 6.7og mi je termin i iz Splita sam 💕
ajme onda nas ima 4 s terminom 06.07. ❤ 😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Puno ste pisale, niš ne znam.
Znam da se Nas dva odčepljuju 🎉🎉🎉.
Franova non stoš u akciji i rodila buš u hodu iki ti dok kažeš keks 🤞.
Rubia predivna i na +14.
Majke ti sve neke trudnice perolaka kategorija. Kile će kad tad otići. Šetnja, nunanje, cikanje...
Svima šaljem puseke 😘😘😘.
Nas frče od jučer pa ili ajamo na meni ili hopšemo (skidamo kile 😂).
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ajme onda nas ima 4 s terminom 06.07. ❤ 😀
Kad je to najbolji datum. Međunarodni dan poljubaca i moja godišnjica braka. Ove godine već 5. 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Procitala sam sve, zapamtila nista 🙈
Znam da je jucer bilo puno lijepih busa 🤩😍
I danas Rubia 🤩😍, di je tih +14 ja ne znam.
Ja sam na cca +11-12, ne volim se doma vagati pa nisam ziher..
Melita dobrodosla nam🤗
6xmama 🤞🤞da Mr.C miruje bez obzira na kontrakcije..
Zapamtila sam i prijavu gubitka cepa 🎉🎉🎉 Neka se samo pokrene!!
Ove nase ljetne bebe se sve nesto umirile cim je zahladilo, treba njima objasniti da se nije proljece vratilo. Ljeto je tu, ajmo ljetne kokice 🍿🍿🍿🍿 Cekamo vas!! 🤩🤩🤩
Ja sam ovih dana u nekom turbo pogonu, umjesto da lezim doma ja hodam po shoppingu po Ikei, doma smo rascistili podrum da imamo lamo sa stvarima. Od iduceg tjedna pocinjemo pripremati nasu i njohovu sobu. Htjela bih da bude spremno do 35 tj pa ih onda u miru cekam. Nadam se da ce i Mr.C zo izdrzati sa mnom. Ne stedim ga bas zadnjih dana, prekosutra je pregled pa cemo vudjeti sto sam mu ucinila 🙈🙈
Evo i nas za jos jedan puni tjedan 🎉🎉
Natar, bome mi je nekak buknul tvoj busko zadnjih tjedan dana 😯... Sad vec izgleda ko da su dvoje unutra 😉. Bas si zgodna, samo busa, di vam te kile stoje 😅.
Drzim fige za pregled prekosutra! Eto ja svog Mr.C stedim, pa on opet tera po svom 😥...sve bum napravila sam da me ne tera u bolnicu, u prosloj trudnoci sam bila 2x i mrzim tu patologiju trudnoce u Vinogradskoj.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ne znam za vas ali ja imam osjecaj kao da necu roditi jos za mjesec dana.Niti sta osijecam niti me sta boli.Iako sam vec mjesec dana otvorena za 1 prst i ostalo je na tome.Sutra me opet na kontrolu.Jucer sam spremila torbu za bolnicu ali kaze mama spremaj ti ali neces ti jos 😂 inace sam zavrsila za primalju i znam sta me sve ceka a voljela bi da ne znam 😂
Ne znam za vas ali ja imam osjecaj kao da necu roditi jos za mjesec dana.Niti sta osijecam niti me sta boli.Iako sam vec mjesec dana otvorena za 1 prst i ostalo je na tome.Sutra me opet na kontrolu.Jucer sam spremila torbu za bolnicu ali kaze mama spremaj ti ali neces ti jos 😂 inace sam zavrsila za primalju i znam sta me sve ceka a voljela bi da ne znam 😂
Samo ću reći da je biti primalja najdivnije zanimanje ikad. Ja od kad sam rodila prvo si midlim da napokon znam što bih bila u životu, primalja 😊😊
Natar e sad se vidi bušek divni, bravo za shoping i za sve pripreme. Držimo fige za cerviks. 6xmama i tebi isto.
😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji