Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    25. Lipanj 2018. 11:16

Barbara , malo bolje mi se ucinilo jutros al sam opet zagrijana i zaposlena tako da cemo vidjet 😂 
    Zacrtala sam si sve ovo obaviti do kraja ovog tjedna i onda mogu ulagano. 
    Joooooj, jos malo i stize nasa cura 😍😍😍😍 dok sam pila kavu jutros sam mislila tako malo o tome i jos tisucu drugih stvari. Sad mi postaje sve stvarnije jer sam i robicu i sobicu i torb(ic)u pripremila pa sam i oplakala. Malo sam si hormonalna danas. 😂 
    Uglavnom, mislim da smo spremni za dolazak. 🤗😂

💗Baby E💗

bejb23
    25. Lipanj 2018. 11:17

Kako ste mi vi danas? 
    Jama, kakvo je stanje kod tebe? 🤗

💗Baby E💗

Mladamama98
    25. Lipanj 2018. 12:08

Vidim da pričate o kilama, ja sam sam 45 ostala trudna a sad sam već na 60 bas se bojim da neću uspjeti skinuti poslje poroda 😕

Marijaa30
    25. Lipanj 2018. 12:19

Ja sam isto dobila puno celulita.. imala sam ga i prije jer sam imala visak kilograma, al sad kak se ne krecem, jos ga vise... al budem kolica nateravala🤣 bas su mi javili iz slovenije da su stigle i dolaze do nas ovaj tjedan!!! Joòooj 🤗😍
    Blizi se polako dan! 😀

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 12:40

ja isla do groblja i imala osjecaj kako nije ni danas vruce a bome kad stojis na suncu posteno przi 😁😁😁 nekako mi se manta i brzo se umaram danas...voljela bih malo odspavati...neka sam bljak...
    gagi drago mi je da nemas problema s ledima makar sad 😙
    barbara i mene svasta pere i kontam da bolje te misli zadrzim za sebe ahahahahah
    nasdva dobro dosla u klub odcepljenih 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

PhotoArtGirl
    25. Lipanj 2018. 12:54

baarbaraa29

PhotoArtGirl kad izaberes sve sto zelis i dodjes na zadnji korak klikni "Forums" i onda ono najduze PseudoHTML…. i taj kod kopiraj u potpis profila klokanice i to je to.

Hvala 

Evo i ja danas 33tt sa +12 kg 

• Melita23
    25. Lipanj 2018. 13:05

Hvala draga Barbara na dobrodoslici,je 6.7og mi je termin i iz Splita sam 💕

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 13:13

Melita23

ajme onda nas ima 4 s terminom 06.07. ❤ 😀 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    25. Lipanj 2018. 13:15

Puno ste pisale, niš ne znam. 
    Znam da se Nas dva odčepljuju 🎉🎉🎉.
    Franova non stoš u akciji i rodila buš u hodu iki ti dok kažeš keks 🤞.
    Rubia predivna i na +14.
    Majke ti sve neke trudnice perolaka kategorija. Kile će kad tad otići. Šetnja, nunanje, cikanje...
    Svima šaljem puseke 😘😘😘.
    Nas frče od jučer pa ili ajamo na meni ili hopšemo (skidamo kile 😂).

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Lipanj 2018. 13:16

franovamamita

Melita23

ajme onda nas ima 4 s terminom 06.07. ❤ 😀

Kad je to najbolji datum. Međunarodni dan poljubaca i moja godišnjica braka. Ove godine već 5. 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI