Barbara , malo bolje mi se ucinilo jutros al sam opet zagrijana i zaposlena tako da cemo vidjet 😂
Zacrtala sam si sve ovo obaviti do kraja ovog tjedna i onda mogu ulagano.
Joooooj, jos malo i stize nasa cura 😍😍😍😍 dok sam pila kavu jutros sam mislila tako malo o tome i jos tisucu drugih stvari. Sad mi postaje sve stvarnije jer sam i robicu i sobicu i torb(ic)u pripremila pa sam i oplakala. Malo sam si hormonalna danas. 😂
Uglavnom, mislim da smo spremni za dolazak. 🤗😂

💗Baby E💗
Vidim da pričate o kilama, ja sam sam 45 ostala trudna a sad sam već na 60 bas se bojim da neću uspjeti skinuti poslje poroda 😕

Ja sam isto dobila puno celulita.. imala sam ga i prije jer sam imala visak kilograma, al sad kak se ne krecem, jos ga vise... al budem kolica nateravala🤣 bas su mi javili iz slovenije da su stigle i dolaze do nas ovaj tjedan!!! Joòooj 🤗😍
Blizi se polako dan! 😀

26.8. Ivan 💙💙
ja isla do groblja i imala osjecaj kako nije ni danas vruce a bome kad stojis na suncu posteno przi 😁😁😁 nekako mi se manta i brzo se umaram danas...voljela bih malo odspavati...neka sam bljak...
gagi drago mi je da nemas problema s ledima makar sad 😙
barbara i mene svasta pere i kontam da bolje te misli zadrzim za sebe ahahahahah
nasdva dobro dosla u klub odcepljenih 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
PhotoArtGirl kad izaberes sve sto zelis i dodjes na zadnji korak klikni "Forums" i onda ono najduze PseudoHTML…. i taj kod kopiraj u potpis profila klokanice i to je to.
Hvala
Evo i ja danas 33tt sa +12 kg

Hvala draga Barbara na dobrodoslici,je 6.7og mi je termin i iz Splita sam 💕
ajme onda nas ima 4 s terminom 06.07. ❤ 😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Puno ste pisale, niš ne znam.
Znam da se Nas dva odčepljuju 🎉🎉🎉.
Franova non stoš u akciji i rodila buš u hodu iki ti dok kažeš keks 🤞.
Rubia predivna i na +14.
Majke ti sve neke trudnice perolaka kategorija. Kile će kad tad otići. Šetnja, nunanje, cikanje...
Svima šaljem puseke 😘😘😘.
Nas frče od jučer pa ili ajamo na meni ili hopšemo (skidamo kile 😂).

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ajme onda nas ima 4 s terminom 06.07. ❤ 😀
Kad je to najbolji datum. Međunarodni dan poljubaca i moja godišnjica braka. Ove godine već 5. 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji