Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    25. Lipanj 2018. 08:49

J@m@

Jutro svima..još sam u krevetu,umorna,nocas samo na pi pi isla,odjednom sve boljke stale,igramo se toplo hladno☺ franova kod tebe pomaka?

sve se umirilo i kod mene, al ja sretna posto se jako bojim 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    25. Lipanj 2018. 08:52

Do navecer,onda ce krenuti zabava😁😁😁😁kod mene mislim😁

gagi2
    25. Lipanj 2018. 09:00

Jutro,relativno dobro sam spavala,samo ne znam zašto ujutro kad se budim,noge me bole za poluditi.
    Vidim da neke sitno broje,nadam se da će sve krenuti lijepo i završiti sretno i što bezbolniji.
    Ja pijem kavicu i danas se moram natjerati pospremiti malo kuću,ispeglati šta imam još,danima se spremam to napraviti ali eto ne da mi se

Rubia
    25. Lipanj 2018. 09:02

Jutro...
    Pharma, Mina, Gagi predivne ❤️❤️❤️
    Jama, mogla bi nam neka bebica veceras stici, vec dugo nismo dobili ni jednu 😂😂😂
    A Franova, cini mi se da ces ti i preci termin 😂🤗
    Slikam se za puni kad dodjem sebi 😃

6xmama
    25. Lipanj 2018. 09:09

Jutro, cure! 
    Vidim nis novoga kod terminusa 😁. Opet sve stisle noge, a onda kad krenete bude ko kak je krenulo sa Proud i ostalom ekipom 🤣. 
    Ja se nakljukala vec sa Mg, samo da se ne ponovi jucerasnji scenarij.Sutra 29 tjedana... Jooooj kad dodjem do 34 mislim da bu cijeli svijet moj. 
    Sutra ko ima pregled, sretno! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    25. Lipanj 2018. 09:41

Jutro zenske!
    Puno krasnih trbuscica 😍😍😍
    Jama - voljela bih da krene porod sto prije tako da se mazis sa svojom srecicom 😘
    Ja sam se probudila oko 2h i vise skoro nisam uopce spavala, jos me muci i zastopan nos i ledja me ubijaju

Rubia
    25. Lipanj 2018. 09:53

+14kg i vode i celulita u rukama na toneee.... nadam se da to ode 😂😂😂

nivami
    25. Lipanj 2018. 10:19

Jutro 
    Za sve lijepe okrugle buše 😘😍😍😍😍😍😍
    I ja sam nocas spavala uz 3,4 dizanja
    Puše bura pa nista od mora, kako je m slobodan danas idemo na rivu popit kavu
    Sretno svima na novim tjednima 😘 
    6xmama da danas ne bude kontrakcija 🤞🤞🤞
    A gdje nam je ProudMomy 🤔

6xmama
    25. Lipanj 2018. 10:21

Rubia, preeedivna si 😍❤️. +14?!?!Pa di su ti kile??? Ili si turbo mrsava inace😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    25. Lipanj 2018. 10:22

Jutro
    Jama držim fige da što prije krene i da bude brzo 😘😘
    Rubia lijepa buša 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI