Ami, pijem magnezij glicinat od Kala... U jednoj tbl ima 200mg,ja ih znam popit i tri u danu, makar pise dnevna doza dvije. Al ne utjecu na probavu tak da mogu 😀
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Joj zene ja sam luuuda! Koje mene misli i osjecaji peru to su cudesa!!! 🤪😵😕 Meni je trenutno bitnije nakon poroda vratit glavu, a tijelo ce isto valjda s vremenom! A sto se naljevam vodom ajme! A ovdje uopce nije vruce! Ne znam od cega sam tak zedna!! Ko deva sam!
Pharmamma tvoja loptica ko da svoju gledam! 🤗
Gagi2 isto lijepa, lijepa!
Melita23 dobro nam dosla! Tebi je termin onda, ako se ne varam, isto 6.7.? Odakle si?
Ili si nam ti stara ovdje? Ne zamjeri! 🤦🏻♀️
PhotoArtGirl kad izaberes sve sto zelis i dodjes na zadnji korak klikni "Forums" i onda ono najduze PseudoHTML.... i taj kod kopiraj u potpis profila klokanice i to je to.
Mina04 isto 😍 mala buskica.. 🤗
6xmama drzimo fige za cet., ali meni se cini da od svih pravila pravila na kraju nema! Ne mora uopce biti da te te lazne otvaraju! Daleko si iskusnija od svih nas, ali ja sto se Mr. C tice uopce nisam uspjela ulovit i skuzit neki obrazac ponasanja koji djeluje dali poz.ili neg.! Ludara!
Ivy 😘
Bejb23 se gnjezdi ☺️ Jesu ledja popustila?
Rubia ljepotice! 😍 Bas ste zgodni!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Rubia di su ti.kile super izgledaš
Barbara ja imam tako lude snove da je to prestrašno
Meni počeo sluzni čep ispadat
Kile počela sam s 74 sad sam na 88 u prošloj sam došla do 90
Jutro... nisam spavala bas ovu noc pa sam uspjela sad ujutro..
Rubia, krasna busica i ja fkt ne vidim te kile nigdje.. samo lopticu!
Ja se vazem svaki dan pa znam stanje... sad moram malo pripaziti do subote-rođendan mi je, prostenje imamo, a u utorak pregled.... htjela bi da bude samo +1 nek prije 3 tjedna..tak sad je, kak koji dan.
Barbara, samo pij vodu, ona ne skodi 😀
J@m@ i Franova, mozda bebice cekaju topliji dan. Ovi nisu bas nekaj 🙄😅
26.8. Ivan 💙💙
Hvala cure, sa 51kg ostala trudna, sad sam na 65kg... a visina 174cm tako da sam bila bas mrsava, ne smeta mi ni koja kg da ostane zajedno sa sisama 😂 ali ta vodurina i celulit ufff 😂😂😂
Barbara bez brige, sa tvojom pozitivom vjerujem da ce sve biti sjajno ❤️
6xmama drzim 🤞 da te kontrakcije prestanu ❤️
Franova baš i nije utjehameni je zapravo više da ode zbog leda,jer imam šipku kroz cijelu kičmu pa je sve lakše kad je i kila manje,inače sam sitne grade pa ajde hvala bogu bar zbog toga da sam mršava.
Bojala sam se trudnoće da će me leda rasturati ali kuc kuc kao da ih nema
Barbara , malo bolje mi se ucinilo jutros al sam opet zagrijana i zaposlena tako da cemo vidjet 😂
Zacrtala sam si sve ovo obaviti do kraja ovog tjedna i onda mogu ulagano.
Joooooj, jos malo i stize nasa cura 😍😍😍😍 dok sam pila kavu jutros sam mislila tako malo o tome i jos tisucu drugih stvari. Sad mi postaje sve stvarnije jer sam i robicu i sobicu i torb(ic)u pripremila pa sam i oplakala. Malo sam si hormonalna danas. 😂
Uglavnom, mislim da smo spremni za dolazak. 🤗😂
💗Baby E💗
Vidim da pričate o kilama, ja sam sam 45 ostala trudna a sad sam već na 60 bas se bojim da neću uspjeti skinuti poslje poroda 😕
Ja sam isto dobila puno celulita.. imala sam ga i prije jer sam imala visak kilograma, al sad kak se ne krecem, jos ga vise... al budem kolica nateravala🤣 bas su mi javili iz slovenije da su stigle i dolaze do nas ovaj tjedan!!! Joòooj 🤗😍
Blizi se polako dan! 😀
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji