Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PhotoArtGirl
    24. Lipanj 2018. 20:38

Mamice, koji link sličice sa Lilypie zaljepite, da vam ostane sličica odbrojavanja bebe? Ja kako god da zaljepim, ne pokaže mi se sličica, samo link

mina04
    24. Lipanj 2018. 20:38

Evo i nas dvije 😊 
    Mi na festi kod šogora, ja sam vec za ispruzit se a oni jos festaju 😥
    Malena mi tako gura zeludac i pluca da sam jucer mislila da cu ostati bez zraka, grozan osjecaj.
    Prekrasne su vam busice i cestitam na punim tjednima 😘😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mladamama98
    24. Lipanj 2018. 21:03

Mina04 imaš tako fora majcu da jednostavno moram pitati gdje si ju kupila i naravno predivna bušica 😘😘

ami25
    24. Lipanj 2018. 21:18

Pharma predivan bušo😍 gagi također baš je velika bebica unutra, moglo bi to brzo 💪💙❤️

💙Bartol💙

6xmama
    24. Lipanj 2018. 21:30

Nis nisam popamtila osim da sve redom imate prekrasne buse ❤️😍. 
    Popodne su me tak izsorale glupe kontrakcije da sam popila i Mg i Spasmex i Apaurin od frke, mene odma strah da se grlic dalje krati i otvara... Jedno sat i pol nisu prestajale, al bile su nepravilne i onak neugodne, par puta me samo zabolilo ko pred mengu.Sad je ok..  Vidjet cemo ishod u četvrtak ujutro 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    24. Lipanj 2018. 21:50

I mene od osam rokaju,lezim i crijeva frcu,pa kao neka mucnina naide..ovako nastavi necu ostati doma sigurno

franovamamita
    24. Lipanj 2018. 21:58

6xmama ja vjerujem da ti se ne krati i da ce biti sve ok,mene su nekada znale jako rokati i skuzila da cak je neka hrana utjecala na to...mozda se i trbi tako poklopilo...
    jama a uzas je to izmoris se a nemas pojma hoce li za stvsrno uhvatiti ili ce popustiti...i mene rokaju aj ja navikla ns to i inace sam ih cesto imala...ali me u ledima nekako boli..ma joj nebi voljela po noci da me uhvati draze mi nekako preko dana,nemam pojma zasto 😕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    24. Lipanj 2018. 22:12

Sad proljev imala,pod tus i legla..a i mene leda,par puta me ko presjeklo i pusti.izmucena sam totalno,ovo je samo nagadanje hoce,nece

ivymicek
    24. Lipanj 2018. 23:11

Gagi buško je baš pravi 😍.
    Mina04 uf baš te ne štedi ali bušek je divan 😍.
    6xmama držim fige da ne skraćuje i da će se uskoro smiriti.
    Jama ja naviham da što orije krene i da što odmornija budeš kad krene. 😘😘😘 Još malo ali kužim i da ta neizvjesnost ubija. Od pregleda do pregleda i sve si misliš to je to kad ono friška figa. Nek te tješi da je pitanje dana ako ne i sata 🤞.
    Vid spava a idem i ja...
    Laku noć duplići i oni kojimto više nisu.
    😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    24. Lipanj 2018. 23:12

Procitala jesam. Zapamtila nisam. 😂
    Zelim svoje pamcenje natrag 😂
    Krepana sam. Danas je bila generalka kuhinje i dnevnog i jos sam popeglala sav nas ves koji je cekao. Pa sav bebin. Hvala dragom Bogu na klimi. Ne bi pola toga napravila da mi nije nje. 
    I sad ne znam sto cu od bolova. 😫
    Odo se ispruziti i naci polozaj u kojem me manje boli. 
    Laku noc lijepe moje klokanice 😘❤

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.