Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    24. Lipanj 2018. 23:23

Mladamama98

Mina04imaš tako fora majcu da jednostavno moram pitati gdje si ju kupila i naravno predivna bušica 😘😘

Seka mi ju je proslijedila..kupljena u Mama-nova ducanu 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

Marijaa30
    24. Lipanj 2018. 23:49

Pharma, Gagi, Mina busice su vam pre pre pre 😍😍
    6xmama, drzim fige da je to samo danas tako i da ce u cetvrtak Mr.C biti kak i prosli put... ima da nas slusa!
    Svima zelim laku noc! J@M@, a tebi da se naspavas pa da krene po danu! Nocko 😘🤩

26.8. Ivan 💙💙

nasdva
    25. Lipanj 2018. 08:03

Jutro
    Jučer imali goste cijeli dan.
    Puno lijepih, okruglih trbuščića sam vidjela o (∩ ω ∩) o
    Ivy super za pupak
    6Xmama ja imam puno takvih, ali.mene uopće ne otvaraju. Iskreno se nadam da ni tebe tvoje i da je gosp C poslušan 

nasdva
    25. Lipanj 2018. 08:15

Joj cure ja bi u rađaonu do nije jako vruće, al moj trbuh jako visoko još i bebi se ne ide van.
    U subotu mi je pukao zub, moram sutra to ić sredit i moram pofarbat izrast i onda sam definitivno spremna.

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 08:19

jutro cure😙
    noc prosla dobro,5,6pipi al bez bolova...trbuh me uzasno svrbi i pece....imam moooore strija pd prosle trudnoce a i sad je pocela koza pucati...taman kad sam mislila ma ne mozr jace nego sto vec je 😀😀
    jama kako si?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    25. Lipanj 2018. 08:29

Jutro svima..još sam u krevetu,umorna,nocas samo na pi pi isla,odjednom sve boljke stale,igramo se toplo hladno☺ franova kod tebe pomaka?

franovamamita
    25. Lipanj 2018. 08:49

J@m@

Jutro svima..još sam u krevetu,umorna,nocas samo na pi pi isla,odjednom sve boljke stale,igramo se toplo hladno☺ franova kod tebe pomaka?

sve se umirilo i kod mene, al ja sretna posto se jako bojim 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    25. Lipanj 2018. 08:52

Do navecer,onda ce krenuti zabava😁😁😁😁kod mene mislim😁

gagi2
    25. Lipanj 2018. 09:00

Jutro,relativno dobro sam spavala,samo ne znam zašto ujutro kad se budim,noge me bole za poluditi.
    Vidim da neke sitno broje,nadam se da će sve krenuti lijepo i završiti sretno i što bezbolniji.
    Ja pijem kavicu i danas se moram natjerati pospremiti malo kuću,ispeglati šta imam još,danima se spremam to napraviti ali eto ne da mi se

Rubia
    25. Lipanj 2018. 09:02

Jutro...
    Pharma, Mina, Gagi predivne ❤️❤️❤️
    Jama, mogla bi nam neka bebica veceras stici, vec dugo nismo dobili ni jednu 😂😂😂
    A Franova, cini mi se da ces ti i preci termin 😂🤗
    Slikam se za puni kad dodjem sebi 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.