6xmama ja vjerujem da ti se ne krati i da ce biti sve ok,mene su nekada znale jako rokati i skuzila da cak je neka hrana utjecala na to...mozda se i trbi tako poklopilo...
jama a uzas je to izmoris se a nemas pojma hoce li za stvsrno uhvatiti ili ce popustiti...i mene rokaju aj ja navikla ns to i inace sam ih cesto imala...ali me u ledima nekako boli..ma joj nebi voljela po noci da me uhvati draze mi nekako preko dana,nemam pojma zasto 😕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sad proljev imala,pod tus i legla..a i mene leda,par puta me ko presjeklo i pusti.izmucena sam totalno,ovo je samo nagadanje hoce,nece
Gagi buško je baš pravi 😍.
Mina04 uf baš te ne štedi ali bušek je divan 😍.
6xmama držim fige da ne skraćuje i da će se uskoro smiriti.
Jama ja naviham da što orije krene i da što odmornija budeš kad krene. 😘😘😘 Još malo ali kužim i da ta neizvjesnost ubija. Od pregleda do pregleda i sve si misliš to je to kad ono friška figa. Nek te tješi da je pitanje dana ako ne i sata 🤞.
Vid spava a idem i ja...
Laku noć duplići i oni kojimto više nisu.
😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Procitala jesam. Zapamtila nisam. 😂
Zelim svoje pamcenje natrag 😂
Krepana sam. Danas je bila generalka kuhinje i dnevnog i jos sam popeglala sav nas ves koji je cekao. Pa sav bebin. Hvala dragom Bogu na klimi. Ne bi pola toga napravila da mi nije nje.
I sad ne znam sto cu od bolova. 😫
Odo se ispruziti i naci polozaj u kojem me manje boli.
Laku noc lijepe moje klokanice 😘❤

💗Baby E💗
Mina04imaš tako fora majcu da jednostavno moram pitati gdje si ju kupila i naravno predivna bušica 😘😘
Seka mi ju je proslijedila..kupljena u Mama-nova ducanu 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟
Pharma, Gagi, Mina busice su vam pre pre pre 😍😍
6xmama, drzim fige da je to samo danas tako i da ce u cetvrtak Mr.C biti kak i prosli put... ima da nas slusa!
Svima zelim laku noc! J@M@, a tebi da se naspavas pa da krene po danu! Nocko 😘🤩

26.8. Ivan 💙💙
Jutro
Jučer imali goste cijeli dan.
Puno lijepih, okruglih trbuščića sam vidjela o (∩ ω ∩) o
Ivy super za pupak
6Xmama ja imam puno takvih, ali.mene uopće ne otvaraju. Iskreno se nadam da ni tebe tvoje i da je gosp C poslušan

Joj cure ja bi u rađaonu do nije jako vruće, al moj trbuh jako visoko još i bebi se ne ide van.
U subotu mi je pukao zub, moram sutra to ić sredit i moram pofarbat izrast i onda sam definitivno spremna.

jutro cure😙
noc prosla dobro,5,6pipi al bez bolova...trbuh me uzasno svrbi i pece....imam moooore strija pd prosle trudnoce a i sad je pocela koza pucati...taman kad sam mislila ma ne mozr jace nego sto vec je 😀😀
jama kako si?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima..još sam u krevetu,umorna,nocas samo na pi pi isla,odjednom sve boljke stale,igramo se toplo hladno☺ franova kod tebe pomaka?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji