Jutro!
Franova, si jos tu? Jel jos boli? Mozda ce danas bebo doc 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😘😘
Franovamamita jel to to možda? 😁😁 Ako je, držim 🤞🤞 da prođe što brže i bezbolnije 😘😘
Jutro,pročitala sam sve,ali mi je mozak veličine graška mislim,ništa ne pamtim.mi danas 37 tj.baš sam danima sva nikakva,hvataju me pomalo kontrakcije da ne mogu hodati.u srijedu pregled popodne,pa ćemo vidjeti šta kaže.
Što se tiče procjena na uzv,nemam pojma,moj je na zadnjem imao 2800 sad ćemo vidjeti jesu fulali ,bitno da je on ok.ja se nadam da ćemo u srijedu dogovoriti hoće li biti carski ili prirodni
dan cure
jos sam ziva 😂😂😂😂 boljelo me jos jedno sat vremena ali me buni dajte vi koje ste vise puta rodile savjet,znaci konstantna menstrualna bol i uz to nepravilne bh kontrakcije...s prvim mi je bila ta kao menstrualna bol al uhvati popusti u razmacima sta ja znam 10,15min...dali se to dovede u red ili idem u bolnicu i sa ovoakvom boli ?
gagi cestitam na ulasku u termin 😙
jama javi nam cim zavrsis 😙
svim ostalim curama i bebama😙😙😙😙😙😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jama - sretno! 😘
Franova - ja sam samo jednom rodila i da sam na tvom mjestu, da minse nastave ti bolovi, otisla bih za svaki slucaj na pregled. 👌

To su ti ti njihovi "pripremni trudovi",ja sam sa drugim došla u bolnicu sa takvim bolovima i to su mi rekli...al su me ostavili tam(al samo zato jer sam prvi put rodila na carski).Za 2 dana sam rodila tj.došli pravi trudovi i rodila.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji