tinchy sjetila sam te se odmah 😂😂😂
6xmama ma ja bih bila kulturna i da se ne guram preko reda ima ih jos ispred mene😆😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja rodila a svejedno extra uzbuđena kad krenu čepovi ili trudovi kak bi Ćosić rekao Ajmoooooo 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Znam da je još rano ali išla sam u shopping i čim sam vidjela morala sam kupiti, namijenila sam joj to za izlaz iz bolnice. Par ljudi mi je reklo da je kao za dečka a ja mislim da sa trakicom sa mašnicom i malim starkama može izgledati ko prava mala frajerica ☺️☺️
Bas je slatko… moj decko je meni stalno pustal tu pjesmu, evo sad za bebaca 😁
Pharma, tak si i ja mislim… za porod bolje da ne znam kaj me ceka, a valjda budem nekako… a nadam se da cu se poslije uspjeti snaci. Ajde, kod svojih sam, mama ce mi pomagati pa bude nekako.
Barbara, nadam se da ti nece nist puknuti, valjda se samo siri opet.
Eh kako me zivciraju ljudi kad im velim da imamo jos 2 mjeseca do termina…tocno vidim kaj misle: a izgledas ko da si pred porod… a meni moja busa bas lijepa 🤗
E bas tako isto meni..ulovi me sram reci jos dva mjeseca, al si onda mislim bas me briga, neka moje trbice 🤗
Sunce, moja ti meni uredno legla na bubreg i rasirila kanalice i to me bolilo jako. Tako da je svasta moguce, sve ovisi kako se mrvice namjeste 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja sam do sad dvaput natekla, al to sam se baš po vrućini nahodala. Mislila sam da ću i danas koliko sam hodala al ništa 😁 a što se tiče komentara na trbuh, prošli tjedan poznanica komentirala da di ću više rast, a danas bivša prof iz tzk da sam super i da mi je samo trbuh tu. Sto ljudi, sto ćudi, uopće se neću zamarat, samo nek on raste 😁
Sad sam popeglala i spakirala se za vikend, okupala i već sam mokra 🤮
Jesu to neke bebice na vidiku 😍😍 čule za neko zahlađenje pa bi možda malo van 😁😁
ma i mene razlicito ljudi komentiraju ali ne obazirem se vise na to...😉
danas u gradu neki dedek kaze imas ti jos dosta ahahahahah a zena u trgovini ooooo ti si jos u komadu,izadem iz trgovine druga zenska ajme sigurno je velika beba...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutrooo 😁😘😘 lijepo zahladilo pa sve spavate, neka neka 😁 ja već pojela i idem kosu prat pa kavu popit. A najradije bi spavala kako je lijepo
jutro
ds bas je lijepo zahladilo ☺ mene stp se tice moze tako biti cijelo ljeto 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji