Ja sam do sad dvaput natekla, al to sam se baš po vrućini nahodala. Mislila sam da ću i danas koliko sam hodala al ništa 😁 a što se tiče komentara na trbuh, prošli tjedan poznanica komentirala da di ću više rast, a danas bivša prof iz tzk da sam super i da mi je samo trbuh tu. Sto ljudi, sto ćudi, uopće se neću zamarat, samo nek on raste 😁
Sad sam popeglala i spakirala se za vikend, okupala i već sam mokra 🤮
Jesu to neke bebice na vidiku 😍😍 čule za neko zahlađenje pa bi možda malo van 😁😁
ma i mene razlicito ljudi komentiraju ali ne obazirem se vise na to...😉
danas u gradu neki dedek kaze imas ti jos dosta ahahahahah a zena u trgovini ooooo ti si jos u komadu,izadem iz trgovine druga zenska ajme sigurno je velika beba...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutrooo 😁😘😘 lijepo zahladilo pa sve spavate, neka neka 😁 ja već pojela i idem kosu prat pa kavu popit. A najradije bi spavala kako je lijepo
jutro
ds bas je lijepo zahladilo ☺ mene stp se tice moze tako biti cijelo ljeto 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Može, al ne ovaj vikend 😂 ovaj vikend mi je u planu samo kupanje i kupanje i kupanje 😁😁
Jutro
Nocas se bas lijepo spavalo
Čokica lijepo se provedi za vikend i nakupaj
Franova i Tinchyca počeli sluzni polako izlaziti, eto nam ljeto stigli sad ce i babyboom
Svima saljem puno 😘 😘 😘 😘
Jutro, cure!
Cokice, uzivaj ovaj vikend!
Nivami, fotkicu za puni tjedan molim 😁.
Terminuse, dogadja li se ista?
Spavala bi a ne mogu vise... Morala ic stavit Utrice pa se razbudim i sipak od spavanja vise... A tak pada i mracno je sve, bas za spavat! Pokusat cu popodne,onda mi bar brze dan prodje kad dio odspavam 😜.
Uzivajte u produljenom vikendu! Moj muz naravno radi 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Čokica uživaj i nakupaj se i za nas
Vani je bas savršeno vrijeme za spavanje , a ja na poslu
Sortiraj odgovore
Najstariji