Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    21. Lipanj 2018. 22:26

Ja ne natičem ali me vrućina muci isto 
    Franova još malooo

mamica1985
    21. Lipanj 2018. 22:36

Franova i Tinchica - lagano krece novi krug bebica 😍

21. Lipanj 2018. 23:25

Ja sam do sad dvaput natekla, al to sam se baš po vrućini nahodala. Mislila sam da ću i danas koliko sam hodala al ništa 😁 a što se tiče komentara na trbuh, prošli tjedan poznanica komentirala da di ću više rast, a danas bivša prof iz tzk da sam super i da mi je samo trbuh tu. Sto ljudi, sto ćudi, uopće se neću zamarat, samo nek on raste 😁
    Sad sam popeglala i spakirala se za vikend, okupala i već sam mokra 🤮
    Jesu to neke bebice na vidiku 😍😍 čule za neko zahlađenje pa bi možda malo van 😁😁

franovamamita
    21. Lipanj 2018. 23:31

ma i mene razlicito ljudi komentiraju ali ne obazirem se vise na to...😉
    danas u gradu neki dedek kaze imas ti jos dosta ahahahahah a zena u trgovini ooooo ti si jos u komadu,izadem iz trgovine druga zenska ajme sigurno je velika beba...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

22. Lipanj 2018. 06:30

Jutrooo 😁😘😘 lijepo zahladilo pa sve spavate, neka neka 😁 ja već pojela i idem kosu prat pa kavu popit. A najradije bi spavala kako je lijepo

franovamamita
    22. Lipanj 2018. 07:45

jutro
    ds bas je lijepo zahladilo ☺ mene stp se tice moze tako biti cijelo ljeto 😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

22. Lipanj 2018. 07:55

Može, al ne ovaj vikend 😂 ovaj vikend mi je u planu samo kupanje i kupanje i kupanje 😁😁 

nivami
    22. Lipanj 2018. 08:05

Jutro
    Nocas se bas lijepo spavalo
    Čokica lijepo se provedi za vikend i nakupaj 
    Franova i Tinchyca počeli sluzni polako izlaziti, eto nam ljeto stigli sad ce i babyboom 
    Svima saljem puno 😘 😘 😘 😘 

6xmama
    22. Lipanj 2018. 08:18

Jutro, cure! 
    Cokice, uzivaj ovaj vikend! 
    Nivami, fotkicu za puni tjedan molim 😁. 
    Terminuse, dogadja li se ista? 
    Spavala bi a ne mogu vise... Morala ic stavit Utrice pa se razbudim i sipak od spavanja vise... A tak pada i mracno je sve, bas za spavat! Pokusat cu popodne,onda mi bar brze dan prodje kad dio odspavam 😜. 
    Uzivajte u produljenom vikendu! Moj muz naravno radi 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    22. Lipanj 2018. 08:28

Jutro
    Čokica uživaj i nakupaj se i za nas
    Vani je bas savršeno vrijeme za spavanje , a ja na poslu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.