Mladamama, ouuuuyeahhh, rock'n'roll beba 😎🤘
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara, mislis na dijastazu trbusnih misica?
Ma di bi je ti dobila pobogu od one skembuljice 😀😊, rastezu se samo misici. Vidim sutra 38 tj, ouuyeah 😎
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Danas čitam, al ne stignem ni pisat, a nisam ni zapamtila šta sam sve pročitala 😂
Vidjela sam sad baš fora robicu 😍😍 danas i moj muž naručio neku kratku majicu, al za nekih godinu dana starosti 😂
Dobre vijesti sve s pregleda koliko sam pohvatala, neka tako i ostane 😁
Ja se pokrenut ne mogu, a moram prat na ruke kupaći i veš koji sam danas kupila i pakirat se. Jedva čekam vikend i Rab i samo da nam trajekt sutra vozi, držite 🤞🤞
A da, sad sam se sjetila, kava. Pijem je ooobavezno ujutro inače me cijeli dan glava boli dok je ne popijem. I onda poslije ručka eventualno ili ako idem negdje na kavu. Al ujutro turska s mlijekom obavezno. Tko bi inače na wc išao 😂😂
Franova e to je prava rijec! Pece, ne boli! Ah znaci i to je normalan dio trudnickog staza! Sad za utjehu jedan slamobos iz Petra Pana
6xmama ne znam ja sta mislim moguce to! Vis da sam luda! 38. Sutra. Da.
A ja jos nisam ni svjesna da sam trudna!!
Meni definitivno vrijeme ne prolazi sporo. Cak sto dalje sve brze ide!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara - mene ti tak skoro svaku noc boli kad se okrecem vec jedno mjesec dana, rekla odmah doktoru kad me prvi put zabolilo, vidjela da on nije ni trepnuo kad je rekao da se rastezem i to je to 😂
Mladamama- preslatka roba 😍
Franova - turbo zena, totalno te kuzim, ja kao da pokusavam biti na sve strane prije poroda, kao da ce me zatvoriti na 10 godina u kucu nakon rodilista 😂😂
Tinchyca u h&m je kupljeno, 100kn mislim da je bilo, imaju i baš male brojeve, čak mislim da sam i 50 vidjela
Marijaa29 ma samo ignoriraj ljude, ja isto ne volim kad mi ljudi tako komentiraju a neki dan sam dobila komentar kako sam se baš razjačala 😓
eee takoc mali se kupa pa cu i ja pod tus danas treci puta uh....opet si zadala posla puno za sutra ali neka bar mi brze prode dan...jos samo da se ne umaram i bilo bih savrseno...😂😂😂😂
pocela sam oticati jaaaaako,noge nakon pola sata sjedenja ili stajanja uzas prsti ko cevapi mali a deeeeebeli 😂😂😂😂
gledam sad temperaturu boze 20h a vani je 33...sutra su najavili da ce posteno zahladiti neeeka..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja samo u natikacama,cim oteknu u lezeci položaj,gledam u amb.cure sa tenisicama,kako,pa ja nijedne ne mogu obuti😩 to i ja cekam,neka nas nevrijeme zaobide,samo da temp.padne,ovo danas je pakao
Meni jučer i danas isto naotiču noge. A kad se čučnem mislim da će popucati od pritiska 😆 ja legnem pa ih mokrim ručnicima hladim.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja jedva cekam kisu jer ovo vani je nenormalno 😤😤
Ja si danas nisam mogla obuti sandale... one ko japanke, al se kopcaju sa strane. Zakopcati ih nisam mogla pa sam obula jedne koje mogu zakopcane cijele navuci 😎
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji