Tincyca gnjijezdis se 😀 I kod mene slično, samo meni ništa ne valja i ništa nije dovoljno čisto 😂Užas. Ivy super napredujete, samo tako i dalje. Joj uživajte 😘😘😘 Mladamama oni se ničeg ne boje .. niti prihovora niti jačmenca. Mare242 super za pregled! Mina zao mi je sto te boli. Mene prepone razvaljuju od cca17 tj. A sad je svaka najsporija pbaba brza od mene.Pharma jel kod tebe strah prisutan ili ti pase trudnoca?! Barbara mene ti nekad na kratko tak nešto zna štrecnuo kao da ona potegne pupčane vrpcu. Oko razdvojenosti misica nemoj razbijati glavu. Kak bude bude. Meni rekla dok. Da sam možda zaradila bruh, ali o tom cu poslje razmišljati sto i kako ako stvarno je.
S obzirom da su mi najveće tegobe to da moram često piškiti i da mi je sad užasno vruće,mogla bi ovak još neko vrijeme..a i posto je beba dosta mala,mislim si nek ona još malo nakupi do poroda 😁 Poroda me je donekle strah,ali ne znam što me ustvari čeka pa si mislim kako svi,tako i ja 😂 možda se čak vise bojim da li će poslije sve biti ok i kako ćemo se snaći

Znam da je još rano ali išla sam u shopping i čim sam vidjela morala sam kupiti, namijenila sam joj to za izlaz iz bolnice. Par ljudi mi je reklo da je kao za dečka a ja mislim da sa trakicom sa mašnicom i malim starkama može izgledati ko prava mala frajerica ☺️☺️

Mladamama predobro 😍😍😍
morat ću to svojem kupiti!

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Znam da je još rano ali išla sam u shopping i čim sam vidjela morala sam kupiti, namijenila sam joj to za izlaz iz bolnice. Par ljudi mi je reklo da je kao za dečka a ja mislim da sa trakicom sa mašnicom i malim starkama može izgledati ko prava mala frajerica ☺️☺️
Bas je slatko... moj decko je meni stalno pustal tu pjesmu, evo sad za bebaca 😁
Pharma, tak si i ja mislim... za porod bolje da ne znam kaj me ceka, a valjda budem nekako... a nadam se da cu se poslije uspjeti snaci. Ajde, kod svojih sam, mama ce mi pomagati pa bude nekako.
Barbara, nadam se da ti nece nist puknuti, valjda se samo siri opet.
Eh kako me zivciraju ljudi kad im velim da imamo jos 2 mjeseca do termina...tocno vidim kaj misle: a izgledas ko da si pred porod... a meni moja busa bas lijepa 🤗

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama, ouuuuyeahhh, rock'n'roll beba 😎🤘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara, mislis na dijastazu trbusnih misica?
Ma di bi je ti dobila pobogu od one skembuljice 😀😊, rastezu se samo misici. Vidim sutra 38 tj, ouuyeah 😎

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Danas čitam, al ne stignem ni pisat, a nisam ni zapamtila šta sam sve pročitala 😂
Vidjela sam sad baš fora robicu 😍😍 danas i moj muž naručio neku kratku majicu, al za nekih godinu dana starosti 😂
Dobre vijesti sve s pregleda koliko sam pohvatala, neka tako i ostane 😁
Ja se pokrenut ne mogu, a moram prat na ruke kupaći i veš koji sam danas kupila i pakirat se. Jedva čekam vikend i Rab i samo da nam trajekt sutra vozi, držite 🤞🤞
A da, sad sam se sjetila, kava. Pijem je ooobavezno ujutro inače me cijeli dan glava boli dok je ne popijem. I onda poslije ručka eventualno ili ako idem negdje na kavu. Al ujutro turska s mlijekom obavezno. Tko bi inače na wc išao 😂😂
Franova e to je prava rijec! Pece, ne boli! Ah znaci i to je normalan dio trudnickog staza! Sad za utjehu jedan slamobos iz Petra Pana
6xmama ne znam ja sta mislim moguce to! Vis da sam luda! 38. Sutra. Da.
A ja jos nisam ni svjesna da sam trudna!!
Meni definitivno vrijeme ne prolazi sporo. Cak sto dalje sve brze ide!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara - mene ti tak skoro svaku noc boli kad se okrecem vec jedno mjesec dana, rekla odmah doktoru kad me prvi put zabolilo, vidjela da on nije ni trepnuo kad je rekao da se rastezem i to je to 😂
Mladamama- preslatka roba 😍
Franova - turbo zena, totalno te kuzim, ja kao da pokusavam biti na sve strane prije poroda, kao da ce me zatvoriti na 10 godina u kucu nakon rodilista 😂😂

Tinchyca u h&m je kupljeno, 100kn mislim da je bilo, imaju i baš male brojeve, čak mislim da sam i 50 vidjela
Marijaa29 ma samo ignoriraj ljude, ja isto ne volim kad mi ljudi tako komentiraju a neki dan sam dobila komentar kako sam se baš razjačala 😓

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji