Ja sam izgleda ko cuko, ili kako vas vecina ovdje finije kaze, pas koji se pred nego ce krepat (iako nadam se, samo porodit) povuce u osamu.
Cak si kao savrsen porod zamisljam noc, prazan kat bolnice, samo muz i babica i doktor, ali tamo negdje na kraju hodnika da ga ni ne vidim ako bas ne zagusti nesta.. Luda!! Valda bi u sumi bilo idealno
Nest mi mrsko tipkat pa ni necu pokusavat komentirat sve propusteno, iako sam kao samoprozvani knjigovodja u toku Bogu hvala sve samo pozitivne vijesti!!! Andriji cestitke na Jakovu i na ekspresnom porodu i sugradjanko Mladamama98 dobro dosla, a ostalima
Nego, ako ima ko sa slicnim iskustvom i tegobama, a da nije pozvjerio ko ja nek bude dusa pa napise.
Znaci zaboli me, najcesce kad se okrecem dok lezim ili ustajem, trbuh na tocno odredjenom mjestu, pored pupka, ali ne na nacin da beba udari ili neka bol iznutra nego kao odmah ispod koze, misic. Kao kod vjezbanja, ali bas ostra, ostra bol. Malo ja to masiram kao, pipkam se..i prodje! Pitala sam dr.zadnji puta, ali ona kaze u smislu to se rasteze. Dobro vjerojatno je to,ali nesto nisam nikad cula da nekog tak boli. Sad mi se pocelo sirit oko pupka skroz. Znam za jednu zensku kojoj je pri porodu pukla ta trbusna...nesto, uglavnom misic pa je morala neke posebne vjezbe radit i ko zna sta sve ne. Zivota ti ocel i meni tako??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Marija29 prije 2 tj. Sam imala vaginalni pregled i bila sam ful zatvorena. Mislim da je i sad isto tako.Danas mi u TA radili samo uzv.Što se tiče kave ja ju pijem. Tursku rjeđe, ali zato bezkofeinsku znam 3-4 manje šalice dnevno.
Bojana, ma mora doći mlijeko, ali vjerujem da frustrira.Nasdva odlično za pregled, bas mi zao da smo se mimoišle. 6xmama neka dosada sto prije prođe, to je valjda samo malo teži dan danas. Sunce25 meni ti je pritisak dolje na čučicu i debelo crijevo kad se ona valjda namješta i bas gura prema van kao da ce izaći, ne boli samo je neugodno. Neznam jel to taj osjecaj o kojem ti govoriš. Ili su kontrakcije možda, ali s njima stvarno nemam iskustva.
Bas naprotiv, pijem magnezij od 20 tj i stvarno nemam problema sa zatvorom
, nego čak obavljam to i vise puta dnevno . Možda me stvarno beba stišće na nešto pa zato , mislim da to čak nema stvarno veze sa probavom nego da je kako se mala šefica namjesti .
21.08.💞🎀
Tincyca gnjijezdis se 😀 I kod mene slično, samo meni ništa ne valja i ništa nije dovoljno čisto 😂Užas. Ivy super napredujete, samo tako i dalje. Joj uživajte 😘😘😘 Mladamama oni se ničeg ne boje .. niti prihovora niti jačmenca. Mare242 super za pregled! Mina zao mi je sto te boli. Mene prepone razvaljuju od cca17 tj. A sad je svaka najsporija pbaba brza od mene.Pharma jel kod tebe strah prisutan ili ti pase trudnoca?! Barbara mene ti nekad na kratko tak nešto zna štrecnuo kao da ona potegne pupčane vrpcu. Oko razdvojenosti misica nemoj razbijati glavu. Kak bude bude. Meni rekla dok. Da sam možda zaradila bruh, ali o tom cu poslje razmišljati sto i kako ako stvarno je.
yvone bitno da je sve ok s bebom 😙😙
marija ja popijem oko deci crne kave...pijem samo jednu dnevnu znaci ili jednu nes ili crnu...
jama znaci u slatkom iscekivanju i dalje,,jooooos malo 😙😙
nasdva ma samo onda jos uzivaj bitno da ste ti i beba dobro😙😙
sunce ja mislim da je moguce da ti beba pritisne crijeva i odatle taj osjecaj..
tinchy oho gnijezdis se ti pomalo 😀😀😀😀
mare u sat vremena ti se sve to okrene tako da zatvorenost me znaci bas puno ali samo ti budi aktivna kazu da je to jos bolje ☺
ivy bravo mama tvoj Vid lijepo napreduje ☺
terminuso i mene tako zna to zaboljeti ostro cak kao da pece nemam pojma ali ne traje dugo...i skroz je normalno...a sto se tice trbusnih misica jedno 2god mi je trebalo da dodu na svoje jako su mi bili razmaknuti..
ja sam maloprije dosla kuci...otisla ujutro u 10 u grad gledat laminat...onda s klincima i kumom do parka,pa na hamburger,pa na slambos...tako sam sad fino umorna kao da me netko pregazio...jos mi kaze kuma sta sve to forsiras reko sta ako rodim danas a nisam pojela hambi,slambos bila u parku haahahahahahah ne ne,ovak sam mirna...ali zelim jos biti kuci maksr tj dana 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Da vidimo sta smo zapamtili. Curke super za preglede, meni su zadnji put samo ctg radili, tako da nez jesam otvorena 🙈
Ivy drago mi je da Vid napreduje, a djeca kao djeca, u pocetku im je sve zanimljivo a kasnije im dosadi
Sto se tice t-mobilea, i mi smo nedavno jedva raskinuli ugovor za internet koji smo jedva cekali da istekne, tako da znam kako je, treba biti bezobrazan pa ce te poslusati
Kavu bas i ne pijem, zgadila mi se na pocetku trudnoce zbog mucnina, popijem nekad kad me glava zaboli ili tako kad odem s nekim na kavu. I ja sam danas spremala, cisto iz dosade i sad sam se nagradila sladoledom hahaha a sto se tice savjeta za ubrzanje trudova, poslala sam muzu poruku na poslu na sta je odgovorio da ga tako ne zaj..na poslu, kao pricat cemo kad dode kuci, da mi ne vjeruje 😂😂
04.07. Matija 💜
Tincyca gnjijezdis se 😀 I kod mene slično, samo meni ništa ne valja i ništa nije dovoljno čisto 😂Užas. Ivy super napredujete, samo tako i dalje. Joj uživajte 😘😘😘 Mladamama oni se ničeg ne boje .. niti prihovora niti jačmenca. Mare242 super za pregled! Mina zao mi je sto te boli. Mene prepone razvaljuju od cca17 tj. A sad je svaka najsporija pbaba brza od mene.Pharma jel kod tebe strah prisutan ili ti pase trudnoca?! Barbara mene ti nekad na kratko tak nešto zna štrecnuo kao da ona potegne pupčane vrpcu. Oko razdvojenosti misica nemoj razbijati glavu. Kak bude bude. Meni rekla dok. Da sam možda zaradila bruh, ali o tom cu poslje razmišljati sto i kako ako stvarno je.
S obzirom da su mi najveće tegobe to da moram često piškiti i da mi je sad užasno vruće,mogla bi ovak još neko vrijeme..a i posto je beba dosta mala,mislim si nek ona još malo nakupi do poroda 😁 Poroda me je donekle strah,ali ne znam što me ustvari čeka pa si mislim kako svi,tako i ja 😂 možda se čak vise bojim da li će poslije sve biti ok i kako ćemo se snaći
Znam da je još rano ali išla sam u shopping i čim sam vidjela morala sam kupiti, namijenila sam joj to za izlaz iz bolnice. Par ljudi mi je reklo da je kao za dečka a ja mislim da sa trakicom sa mašnicom i malim starkama može izgledati ko prava mala frajerica ☺️☺️
Mladamama predobro 😍😍😍
morat ću to svojem kupiti!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Znam da je još rano ali išla sam u shopping i čim sam vidjela morala sam kupiti, namijenila sam joj to za izlaz iz bolnice. Par ljudi mi je reklo da je kao za dečka a ja mislim da sa trakicom sa mašnicom i malim starkama može izgledati ko prava mala frajerica ☺️☺️
Bas je slatko... moj decko je meni stalno pustal tu pjesmu, evo sad za bebaca 😁
Pharma, tak si i ja mislim... za porod bolje da ne znam kaj me ceka, a valjda budem nekako... a nadam se da cu se poslije uspjeti snaci. Ajde, kod svojih sam, mama ce mi pomagati pa bude nekako.
Barbara, nadam se da ti nece nist puknuti, valjda se samo siri opet.
Eh kako me zivciraju ljudi kad im velim da imamo jos 2 mjeseca do termina...tocno vidim kaj misle: a izgledas ko da si pred porod... a meni moja busa bas lijepa 🤗
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji