Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    21. Lipanj 2018. 20:17

eee takoc mali se kupa pa cu i ja pod tus danas treci puta uh....opet si zadala posla puno za sutra ali neka bar mi brze prode dan...jos samo da se ne umaram i bilo bih savrseno...😂😂😂😂
    pocela sam oticati jaaaaako,noge nakon pola sata sjedenja ili stajanja uzas prsti ko cevapi mali a deeeeebeli 😂😂😂😂
    gledam sad temperaturu boze 20h a vani je 33...sutra su najavili da ce posteno zahladiti neeeka..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    21. Lipanj 2018. 20:33

Ja samo u natikacama,cim oteknu u lezeci položaj,gledam u amb.cure sa tenisicama,kako,pa ja nijedne ne mogu obuti😩 to i ja cekam,neka nas nevrijeme zaobide,samo da temp.padne,ovo danas je pakao

Tinchyca
    21. Lipanj 2018. 20:36

Meni jučer i danas isto naotiču noge. A kad se čučnem mislim da će popucati od pritiska 😆 ja legnem pa ih mokrim ručnicima hladim. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Marijaa30
    21. Lipanj 2018. 20:40

Ja jedva cekam kisu jer ovo vani je nenormalno 😤😤
    Ja si danas nisam mogla obuti sandale... one ko japanke, al se kopcaju sa strane. Zakopcati ih nisam mogla pa sam obula jedne koje mogu zakopcane cijele navuci 😎

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    21. Lipanj 2018. 20:53

prijavljujem da mi poceo ispadati sluzni cep 😆 i takva me sad panika  lovi ajmeeee 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    21. Lipanj 2018. 20:57

Ja sam od ovih koje još mogu obuti tenisice..ali se zato znojim ko nikad u životu..koma 😩 sva sreća da ne moram nikud i da mi klima radi cijeli dan 

Mya
    21. Lipanj 2018. 20:59

Blago tebi,za mene je to nemoguca misija☺ franova samo neka izdrzis do kraja radova😁

franovamamita
    21. Lipanj 2018. 21:01

jama upravo to 😂😂😂😂😂
    pharma ja se i inace dosta znojim a sad koma evo danas se 3 puta tusirala

6xmama
    21. Lipanj 2018. 21:21

Hvala Bogu na klimi i ko ju izmisli...ovak opće nemam dojam kolko je vruće tu iz kreveta dok mi klima fino iz hodnika pirka po nogama .
    Ajmo,Franova,ide to pomalo...kaj ste sad stale,taman se navikle na "svaki dan jedna beba"

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Tinchyca
    21. Lipanj 2018. 21:23

franovamamita

prijavljujem da mi poceo ispadati sluzni cep 😆 i takva me sad panika lovi ajmeeee 😂😂😂😂

Krenulo je 🙂🤗 i meni u petak poceo ispadati

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI