prijavljujem da mi poceo ispadati sluzni cep 😆 i takva me sad panika lovi ajmeeee 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam od ovih koje još mogu obuti tenisice..ali se zato znojim ko nikad u životu..koma 😩 sva sreća da ne moram nikud i da mi klima radi cijeli dan
Blago tebi,za mene je to nemoguca misija☺ franova samo neka izdrzis do kraja radova😁
jama upravo to 😂😂😂😂😂
pharma ja se i inace dosta znojim a sad koma evo danas se 3 puta tusirala
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala Bogu na klimi i ko ju izmisli...ovak opće nemam dojam kolko je vruće tu iz kreveta dok mi klima fino iz hodnika pirka po nogama .
Ajmo,Franova,ide to pomalo...kaj ste sad stale,taman se navikle na "svaki dan jedna beba"
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
prijavljujem da mi poceo ispadati sluzni cep 😆 i takva me sad panika lovi ajmeeee 😂😂😂😂
Krenulo je 🙂🤗 i meni u petak poceo ispadati
💙30.06.2018 💙 Noa💙
tinchy sjetila sam te se odmah 😂😂😂
6xmama ma ja bih bila kulturna i da se ne guram preko reda ima ih jos ispred mene😆😆
Ja rodila a svejedno extra uzbuđena kad krenu čepovi ili trudovi kak bi Ćosić rekao Ajmoooooo 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Znam da je još rano ali išla sam u shopping i čim sam vidjela morala sam kupiti, namijenila sam joj to za izlaz iz bolnice. Par ljudi mi je reklo da je kao za dečka a ja mislim da sa trakicom sa mašnicom i malim starkama može izgledati ko prava mala frajerica ☺️☺️
Bas je slatko… moj decko je meni stalno pustal tu pjesmu, evo sad za bebaca 😁
Pharma, tak si i ja mislim… za porod bolje da ne znam kaj me ceka, a valjda budem nekako… a nadam se da cu se poslije uspjeti snaci. Ajde, kod svojih sam, mama ce mi pomagati pa bude nekako.
Barbara, nadam se da ti nece nist puknuti, valjda se samo siri opet.
Eh kako me zivciraju ljudi kad im velim da imamo jos 2 mjeseca do termina…tocno vidim kaj misle: a izgledas ko da si pred porod… a meni moja busa bas lijepa 🤗
E bas tako isto meni..ulovi me sram reci jos dva mjeseca, al si onda mislim bas me briga, neka moje trbice 🤗
Sunce, moja ti meni uredno legla na bubreg i rasirila kanalice i to me bolilo jako. Tako da je svasta moguce, sve ovisi kako se mrvice namjeste 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji