eee takoc mali se kupa pa cu i ja pod tus danas treci puta uh....opet si zadala posla puno za sutra ali neka bar mi brze prode dan...jos samo da se ne umaram i bilo bih savrseno...😂😂😂😂
pocela sam oticati jaaaaako,noge nakon pola sata sjedenja ili stajanja uzas prsti ko cevapi mali a deeeeebeli 😂😂😂😂
gledam sad temperaturu boze 20h a vani je 33...sutra su najavili da ce posteno zahladiti neeeka..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja samo u natikacama,cim oteknu u lezeci položaj,gledam u amb.cure sa tenisicama,kako,pa ja nijedne ne mogu obuti😩 to i ja cekam,neka nas nevrijeme zaobide,samo da temp.padne,ovo danas je pakao
Meni jučer i danas isto naotiču noge. A kad se čučnem mislim da će popucati od pritiska 😆 ja legnem pa ih mokrim ručnicima hladim.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja jedva cekam kisu jer ovo vani je nenormalno 😤😤
Ja si danas nisam mogla obuti sandale... one ko japanke, al se kopcaju sa strane. Zakopcati ih nisam mogla pa sam obula jedne koje mogu zakopcane cijele navuci 😎

26.8. Ivan 💙💙
prijavljujem da mi poceo ispadati sluzni cep 😆 i takva me sad panika lovi ajmeeee 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam od ovih koje još mogu obuti tenisice..ali se zato znojim ko nikad u životu..koma 😩 sva sreća da ne moram nikud i da mi klima radi cijeli dan

Blago tebi,za mene je to nemoguca misija☺ franova samo neka izdrzis do kraja radova😁
jama upravo to 😂😂😂😂😂
pharma ja se i inace dosta znojim a sad koma evo danas se 3 puta tusirala

Hvala Bogu na klimi i ko ju izmisli...ovak opće nemam dojam kolko je vruće tu iz kreveta dok mi klima fino iz hodnika pirka po nogama .
Ajmo,Franova,ide to pomalo...kaj ste sad stale,taman se navikle na "svaki dan jedna beba"

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
prijavljujem da mi poceo ispadati sluzni cep 😆 i takva me sad panika lovi ajmeeee 😂😂😂😂
Krenulo je 🙂🤗 i meni u petak poceo ispadati

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji