Tinchyca Dobro si skužila Al su se zeznuli oni hahaha, rekli su da je za tekući mjesec prekoračenje a ne može biti, jedino sto je moglo je to za drugi mjesec pa sam išla Vidit sto se događa
Curkice super za preglede i bebice.
Znam da ste već nestrpljive i da vam je dosta. Ali uskoro će znate kaj vele zadnji tjedni i dani trudnoće najduže traju 😂.
Držim fige da vam sve krene prirodno i da bude najbolje kaj može biti. Neću vam raditi pritosak ko meni moj muž da bi bilo dobro da rodim do 14h (u šali naravno) 😂.
Nama isto vruče pa još nismo bili vani.
Bila nam teta patronažna. Rodeni sa 3600 izašli sa 3250 danas imamo 3540g mama sretna 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke super za preglede! 😊
Mene danas primilo da moram cijelu kuću očistiti. Pa sam oprala prozore, kuhinju, pećnicu izribala i usisala. Sutra još kupaonicu i kat moram sredit.
He he to ti se zove gnježđenje 😊.
Netko je pitao za kavu pijem jednu ujutro i jewnu nakon ručka. Kao što sam i prije i sve je uvijek bilo ok.
Uf Mladamama nedaj se i samo im nabaci trbuščić na oči pa nek vide koga muče. Bezobraznici. Najgori operater! Mam se naljutim.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mladamama s t-comom i mi stalno imamo drame,al to prepustim dragom da se bori s njima 🙈
Super za sve preglede koji su dobro prošli...j@m@ još malo i tvoja mala ljubav će ti biti u rukama
Spominjale ste kavu,ja znam popiti Ness,tursku ne pijem..sad mi savršeno paše hladni Ness popodne nakon ručka..
Sunce a s probavom inače nemaš problema?jel piješ magnezij?
Tinchyca se počela gnijezditi 😁😁
Imam dojam da sam ja jedina kojoj se još ne da ici roditi 😂 meni u glavi da ne bi ja prije 10.7.😂😂
Ivy Vid super napreduje,bravo za malca 💙💙
Ivy, bravo za malca, znaci fino papa 😊... Kak je ovo dvoje hahara? Su se kaj skulirali po pitanju bebe 😀?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
E cure , imam pitanje . Jel se kome od vas događa ili dogodilo da dobije ogroman poriv ko da mora na wc ići obaviti veliku nuždu , kao da mi cijeli sistem odjedanput proradi i onda dođem na wc i ništa . Tako danas vec u par navrata . I kad dobijem taj ajmo reci poriv, to bude bolno .
Iskreno, nije mi se to jos dogodilo... mozda cure vise znaju.
Ivy, napreduje Vid lijepo...nek samo papa 😁
Tinchyca, tak si ja planiram cistiti kad dođem do 37.tjedna 😁 sad fkt nist ne radim, bas mi je zao mame. Znam da joj nije tesko jer i ona zna koji je cilj mirovanja. Svima ce nam biti ljepse kad se Ivek narodi 😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Ivy, bravo za malca, znaci fino papa 😊… Kak je ovo dvoje hahara? Su se kaj skulirali po pitanju bebe 😀?
Bolje je jer smo objasnili da i Vidu treba mir. Ali stalno pitaju gdje je. Luka je sretan kad ga frče a on ga podraga kao malo se smiri pa je ponosan. Treba vremena da se priviknu ali za sad sam zadovoljna 😊.
Ali znaju biti dosadni 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy super da lijepo napreduje
Što se kave tiće ja popijem jednu ili dvije dnevno ovisi kakav mi je dan, ali pijem dosta slabu ness. Ujutro popijem najviše iz navike a poslijepodne ako odem s nekim na kavu ili ako mi se bas pije što se rijetko događa
Sunce - mozda ti je takav polozaj bebe da pritisce crijeva, posavjetuj se s dr telefonski ako ti pregled nije uskoro. I mozda da malo pojacas magnezij ako te muci zatvor. 👌
Mina - suosjecam skroz, meni su suze tekle niz lice neki dan dok sam sa starijom isla u park koliko me stidna kost bolila, podsjetilo me na ono sto me ceka. 😨
Ivy - bravo za malca, lijepo se razvija. 👌 A mogu misliti da ga stariji klinci dozivljavaju kao igrackicu, bude se to smirilo kad im dosadi 😂
Nasdva - bravo za pregled. 👏
Ja sam jedan dan nestrpljiva da bih najradije da momentalno rodim, a drugi dan bi najradije da trudnoca traje 24 mjeseca 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji