Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    21. Lipanj 2018. 13:20

Tinchyca Dobro si skužila Al su se zeznuli oni hahaha,  rekli su da  je za tekući mjesec prekoračenje a ne može biti, jedino sto je moglo je to za drugi mjesec pa sam išla Vidit sto se događa

ivymicek
    21. Lipanj 2018. 13:41

Curkice super za preglede i bebice.
    Znam da ste već nestrpljive i da vam je dosta. Ali uskoro će znate kaj vele zadnji tjedni i dani trudnoće najduže traju 😂.
    Držim fige da vam sve krene prirodno i da bude najbolje kaj može biti. Neću vam raditi pritosak ko meni moj muž da bi bilo dobro da rodim do 14h (u šali naravno) 😂.
    Nama isto vruče pa još nismo bili vani.
    Bila nam teta patronažna. Rodeni sa 3600 izašli sa 3250 danas imamo 3540g mama sretna 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    21. Lipanj 2018. 13:44

Tinchyca

Curke super za preglede! 😊
    Mene danas primilo da moram cijelu kuću očistiti. Pa sam oprala prozore, kuhinju, pećnicu izribala i usisala. Sutra još kupaonicu i kat moram sredit.

He he to ti se zove gnježđenje 😊.
    Netko je pitao za kavu pijem jednu ujutro i jewnu nakon ručka. Kao što sam i prije i sve je uvijek bilo ok.
    Uf Mladamama nedaj se i samo im nabaci trbuščić na oči pa nek vide koga muče. Bezobraznici. Najgori operater! Mam se naljutim.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    21. Lipanj 2018. 13:52

Mladamama s t-comom i mi stalno imamo drame,al to prepustim dragom da se bori s njima 🙈
    Super za sve preglede koji su dobro prošli...j@m@ još malo i tvoja mala ljubav će ti biti u rukama
    Spominjale ste kavu,ja znam popiti Ness,tursku ne pijem..sad mi savršeno paše hladni Ness popodne nakon ručka..
    Sunce a s probavom inače nemaš problema?jel piješ magnezij?
    Tinchyca se počela gnijezditi 😁😁
    Imam dojam da sam ja jedina kojoj se još ne da ici roditi 😂 meni u glavi da ne bi ja prije 10.7.😂😂
    Ivy Vid super napreduje,bravo za malca 💙💙

6xmama
    21. Lipanj 2018. 13:53

Ivy, bravo za malca, znaci fino papa 😊... Kak je ovo dvoje hahara? Su se kaj skulirali po pitanju bebe 😀? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    21. Lipanj 2018. 13:55

Sunce25

E cure , imam pitanje . Jel se kome od vas događa ili dogodilo da dobije ogroman poriv ko da mora na wc ići obaviti veliku nuždu , kao da mi cijeli sistem odjedanput proradi i onda dođem na wc i ništa . Tako danas vec u par navrata . I kad dobijem taj ajmo reci poriv, to bude bolno .

Iskreno, nije mi se to jos dogodilo... mozda cure vise znaju.
    Ivy, napreduje Vid lijepo...nek samo papa 😁
    Tinchyca, tak si ja planiram cistiti kad dođem do 37.tjedna 😁 sad fkt nist ne radim, bas mi je zao mame. Znam da joj nije tesko jer i ona zna koji je cilj mirovanja. Svima ce nam biti ljepse kad se Ivek narodi 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    21. Lipanj 2018. 13:55

6xmama

Ivy, bravo za malca, znaci fino papa 😊… Kak je ovo dvoje hahara? Su se kaj skulirali po pitanju bebe 😀?

Bolje je jer smo objasnili da i Vidu treba mir. Ali stalno pitaju gdje je. Luka je sretan kad ga frče a on ga podraga kao malo se smiri pa je ponosan. Treba vremena da se priviknu ali za sad sam zadovoljna 😊.
    Ali znaju biti dosadni 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    21. Lipanj 2018. 14:01

Ivy super da lijepo napreduje
    Što se kave tiće ja popijem jednu ili dvije dnevno ovisi kakav mi je dan, ali pijem dosta slabu ness. Ujutro popijem najviše iz navike a poslijepodne ako odem s nekim na kavu ili ako mi se bas pije što se rijetko događa 

mamica1985
    21. Lipanj 2018. 14:27

Sunce - mozda ti je takav polozaj bebe da pritisce crijeva, posavjetuj se s dr telefonski ako ti pregled nije uskoro. I mozda da malo pojacas magnezij ako te muci zatvor. 👌
    Mina - suosjecam skroz, meni su suze tekle niz lice neki dan dok sam sa starijom isla u park koliko me stidna kost bolila, podsjetilo me na ono sto me ceka. 😨
    Ivy - bravo za malca, lijepo se razvija. 👌 A mogu misliti da ga stariji klinci dozivljavaju kao igrackicu, bude se to smirilo kad im dosadi 😂
    Nasdva - bravo za pregled. 👏
    Ja sam jedan dan nestrpljiva da bih najradije da momentalno rodim, a drugi dan bi najradije da trudnoca traje 24 mjeseca 😂

mandarina
    21. Lipanj 2018. 14:47

AndrijaPandrija čestitam na bebi Jakovu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.