Jesam uspela odspavati jos 2 sata, taman.. sad kavica 😁 e pijem inace svaki 1dcl turske kave s mlijekom jer mi ne smeta. Procitala sam da se smije u manjim kolicinama. Vi pijete kavu? ☕☕
6xmama i Maja, bitno da drze pod kontrolom stitnjacu. Ja cu cuti popodne stanje, poslat ce nalaz doktorici, a ona danas radi popodne.
Jos jedanput sretno na pregledima danas svima!
I prvi dan ljeta je, ajmo jedna bebica 🤗🤗🤗
Drzim fige za nalaz!
Ja ujutro popijem tursku normalno ko i uvijek ne smeta mi i ne bi mogla bez 😁 Po danu sam smanjila pa popijem max jos 1 ako idem negdje na kavu, doma u principu ne vise..tak da sam na 1 il 2. Inace kad radim bude 3-4.. Pocele su mi noge oticat cure to je grozno 😣 ko cevapcici neki..
Mladamama nadam se da si rijesila.. imala sam nekoliko sukoba s t-com, derala se i pisala im odvratne mailove, al ono fakat sam znala bit ostra. Ne znam bas mi je iskustvo s njima fuuuuj.
E cure , imam pitanje . Jel se kome od vas događa ili dogodilo da dobije ogroman poriv ko da mora na wc ići obaviti veliku nuždu , kao da mi cijeli sistem odjedanput proradi i onda dođem na wc i ništa . Tako danas vec u par navrata . I kad dobijem taj ajmo reci poriv, to bude bolno .
21.08.💞🎀
6xmama, tak ja cekam 1.8.da mi bude lakse... brzo bu nam vrijeme proslo! Danas je uzasna sparina 😝
Nas dva, super za pregled 😁
26.8. Ivan 💙💙
Joj cure moram vam se malo požaliti, trenutno nemam kome drugome
Zvala sam tcom jer sam bila isključena i jučer sam išla odnijeti da sam platila sve račune i da me uključe i rekli su da će kroz 5 min biti uključeno, ali me još nisu isključili i agentica s kojom sam razgovarala mi kaže da sam iskljucena zbog prevelike potrošnje u tekućem mjesecu a ja isključena cijeli ovaj mjesec i sad moram po suncu do grada i tamo se prepirati s njima 😫😫
Po zakonu te operater mora limitirati na određenom iznosu računa, radi tvoje zaštite ako je potrošnja dosta veća od prosjeka. Jer mogao ti je netko ukrasti mobitel i nabiti račun. Kad platiš taj prijevremeni račun za ovaj mjesec ide ti uključenje u roku 24h.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Andrija cestitam od srca na malom zlatu 💙
Ivy, joj kako je sladak 🤗🤗🤗😘
Ubila me vrucina, samo bi spavala i nisam vise nista popamtila 😆😆😆
Moja mrvica me danas posteno udara, sve mi suze tera. Al neka je samo..volim kad je aktivna.
Cure moje, mene stidna kost na lijevu stranu ubija, jedva ista radim. Boli kad hodam, sjedim, lezim..uzas. citala sam da neke trudnice boli malo neke puno. Priprema se kao za porod. Kud bas mene puno 🤣🤣 kazu proci ce kad rodim, uh 😥
All of God’s grace in one tiny face 💟
Curke super za preglede! 😊
Mene danas primilo da moram cijelu kuću očistiti. Pa sam oprala prozore, kuhinju, pećnicu izribala i usisala. Sutra još kupaonicu i kat moram sredit.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Maja82 nažalost nisam uspjela rješiti ništa, došla tamo i objasnila im situaciju kaže mi radnica njihova “šta su vas kod nas slali mi smo prodajni centar” morala ona slati na administraciju
Tinchyca imala sam to prekoračenje još u 2. Mjesecu i plaćeno još kad ikad i njima stoji da je sve plaćeno
A ja skužila da su ti na szk rekli da imaš za tekući mjesec prekoračenje. Ako imaš neće te uključit dok to ne platiš.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sretan prvi dan ljeta drage žene!
Nisam uspjela popratiti sve zadnja 2 dana zbog obaveza, vidjela sam da nam je stigao Jakov, Andrija čestitke od srca!
Vidjela sam i slike lijepih bušica i beba , divni ste. Svim mamama držim fige na pregledima
Doris i ja smo jučer bile na ultrazvuku, moj mali majmunčić teška je oko 3200, kaže doktor ima prćasti nosić i duge nogice na visoku mamu i visokog tatu . Sutra idemo na ctg i vaginalni, opet očekujemo zatvorenost
.
I ja sam također već pomalo tjeskobna jer se ništa ne događa, a termin se približava..Preostaju mi stepenice, šetnje i iskorištavanje dečka
Sortiraj odgovore
Najstariji