Jutro, cure!
Sretno ko ima danas pregled!Mi smo na rasporedu slijedeci cetvrtak, cervikometrija i ponovni bris cervixa+urinokultura zbog eserihije.
Marija, imas problema sa stitnjacom ili?
I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba… Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda.
Raskokodakala se jesam,sad idem oprat zube i ubacit Utrice 😂
Nisam imala do sad, nadam se da ni necu. To joj je normalna kontrola, zaboravila me poslati na pocetku 😩 ti imas probleme kolko vidim, pijes stalno neke lijekove?
Dosla sam doma, hvala Bogu da trudnice imaju prednost jer je cekaona bila full puna. Idem natrag spavati.
Da, ja imam hastimotov tireoiditis inaravno posljedicnu hipotireozu, to vec 10 godina… Pijem Eutirox,samo u trudnoxi mi rastu potrebe pa mi endokrunolog mora povisivat stalno dozu. Reko mi je da krajem 6.mj izvadim opet i mislim da bu to to onda do poroda. Onda mi obicno veli da se nakon poroda vratim na dozu od prije trudnoce.
Dobro jutro svima!
Ja nisam imala prije trudnoce nes problema, a sad pijem eutirox - bila na zadnjoj kontroli u 32.tj i tada mi je rekao da je zadnja i da se dan nakon poroda vracam na staro. S tim da ipak nakon mj i pol dana dodjem na kontrolu.
Jutro 😁😘
Ja pojela, sad se spremit i u grad, shopping 😁😁 mislim da ću u gradu i kavu popit
Sretno s pregledima 😁 čekamo nove bebiceee, ipak je danas prvi dan ljeta 😁
Ja sam isto sljedeći četvrtak na pregledu, nakon dugih mjesec dana. Ali mi je taaako proletilo vrijeme
Jutro svima 😊
Kod mene neprospavana noć, ova zloća me lupala valjda 2-3 sata u komadu,uz ciljanje mjehura naravno 😂 a istovremeno mi izgleda pritišće i želudac jer mi je i dalje povremeno mučno,pogotovo ako sjednem
yvone,nasdva i j@m@ sretno na pregledima 😊 J@m@ evo bas je super datum,prvi dan ljeta ❤️ Držimo fige da se nešto pokrene..Ako sam još koga zaboravila s pregledom,također sretno 😊
A za sve curke koje su već imaju svoje smotuljke, šaljem 😘😘😘😘 samo se vi javite kad ulovite priliku,jedva čekamo da čujemo sve novosti o bebicama i vama ❤️❤️
Jutro svima. Došla ranije u TA. Nasdva si tu?
Evo malo prije stigla imam majcu boje ciklame i tamnoplave hlače
Joj cure moram vam se malo požaliti, trenutno nemam kome drugome
Zvala sam tcom jer sam bila isključena i jučer sam išla odnijeti da sam platila sve račune i da me uključe i rekli su da će kroz 5 min biti uključeno, ali me još nisu isključili i agentica s kojom sam razgovarala mi kaže da sam iskljucena zbog prevelike potrošnje u tekućem mjesecu a ja isključena cijeli ovaj mjesec i sad moram po suncu do grada i tamo se prepirati s njima 😫😫
Evo ja gotova, Nasdva taman smo se mimoišle 😆 Sve mi je nekako puno organiziranije nego prije 5 god. I stvarno je sve trajalo malo vise od 1 sat. Uglavnom sve ok, obavila uzv. Kaze beba ne izgleda bas tako mala. Cca 2900. Ali da to moram uzeti s oprezom naravno. Veli moze biti između 2500-2900. Ah, znaj ga😀Tim se neću zamarati. Ctg i vaginalni pregled za 2 tj. Dobila uputnicu za vadit krv zbog osipa. To odrađujem idući tj. Inace to je prestaje peci i vidim da je u fazi povlačenja. 😘😘😘😘
Jesam uspela odspavati jos 2 sata, taman.. sad kavica 😁 e pijem inace svaki 1dcl turske kave s mlijekom jer mi ne smeta. Procitala sam da se smije u manjim kolicinama. Vi pijete kavu? ☕☕
6xmama i Maja, bitno da drze pod kontrolom stitnjacu. Ja cu cuti popodne stanje, poslat ce nalaz doktorici, a ona danas radi popodne.
Jos jedanput sretno na pregledima danas svima!
I prvi dan ljeta je, ajmo jedna bebica 🤗🤗🤗
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji