Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    21. Lipanj 2018. 05:35

jutro
    sretno svima koje imate preglede danas 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    21. Lipanj 2018. 06:39

Jutro 😁
    Sretno svima danas! J@M@ drzim fige da krene 😉
    Ja idem na vađenje krvi za provjeru stitnjace.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    21. Lipanj 2018. 06:49

Jutro, cure! 
    Sretno ko ima danas pregled!Mi smo na rasporedu slijedeci cetvrtak, cervikometrija i ponovni bris cervixa+urinokultura zbog eserihije. 
    Marija, imas problema sa stitnjacom ili? 
    I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba... Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda. 
    Raskokodakala se jesam,sad idem oprat zube i ubacit Utrice 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    21. Lipanj 2018. 07:13

Dobro jutro duplići.
    Sretno danas na pregledima. Javite se 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    21. Lipanj 2018. 07:16

Dobro jutro curke! Sretno svima na pregledima danas!😘
    Jama - nadam se da ce se nekaj pokrenuti! 👌

nivami
    21. Lipanj 2018. 07:19

Jutro 
    Sretno svima danas na pregledima 😘 
    I se idem spremati i kod kozmeticarke sredit nokte i depilacija 

• ivanolora
    21. Lipanj 2018. 07:23

Sretno svima danas na pregledima a ostale uzivajte sa svojim malim srecicama 😘😘

Mladamama98
    21. Lipanj 2018. 07:31

Dobro jutro
    Sretno svima na pregledima 😘

Marijaa30
    21. Lipanj 2018. 08:06

6xmama

Jutro, cure!
    Sretno ko ima danas pregled!Mi smo na rasporedu slijedeci cetvrtak, cervikometrija i ponovni bris cervixa+urinokultura zbog eserihije.
    I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba… Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda.

Nisam imala do sad, nadam se da ni necu. To joj je normalna kontrola, zaboravila me poslati na pocetku 😩 ti imas probleme kolko vidim, pijes stalno neke lijekove? 
    Dosla sam doma, hvala Bogu da trudnice imaju prednost jer je cekaona bila full puna. Idem natrag spavati.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    21. Lipanj 2018. 08:19

Marijaa29

6xmama

Jutro, cure!
    I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba… Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda.

Nisam imala do sad, nadam se da ni necu. To joj je normalna kontrola, zaboravila me poslati na pocetku 😩 ti imas probleme kolko vidim, pijes stalno neke lijekove?
    Dosla sam doma, hvala Bogu da trudnice imaju prednost jer je cekaona bila full puna. Idem natrag spavati.

Da, ja imam hastimotov tireoiditis inaravno posljedicnu hipotireozu, to vec 10 godina... Pijem Eutirox,samo u trudnoxi mi rastu potrebe pa mi endokrunolog mora povisivat stalno dozu. Reko mi je da krajem 6.mj izvadim opet i mislim da bu to to onda do poroda. Onda mi obicno veli da se nakon poroda vratim na dozu od prije trudnoce. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.