jutro
sretno svima koje imate preglede danas 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro 😁
Sretno svima danas! J@M@ drzim fige da krene 😉
Ja idem na vađenje krvi za provjeru stitnjace.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
Sretno ko ima danas pregled!Mi smo na rasporedu slijedeci cetvrtak, cervikometrija i ponovni bris cervixa+urinokultura zbog eserihije.
Marija, imas problema sa stitnjacom ili?
I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba... Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda.
Raskokodakala se jesam,sad idem oprat zube i ubacit Utrice 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro duplići.
Sretno danas na pregledima. Javite se 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro curke! Sretno svima na pregledima danas!😘
Jama - nadam se da ce se nekaj pokrenuti! 👌
Jutro
Sretno svima danas na pregledima 😘
I se idem spremati i kod kozmeticarke sredit nokte i depilacija
Sretno svima danas na pregledima a ostale uzivajte sa svojim malim srecicama 😘😘
Jutro, cure!
Sretno ko ima danas pregled!Mi smo na rasporedu slijedeci cetvrtak, cervikometrija i ponovni bris cervixa+urinokultura zbog eserihije.
I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba… Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda.
Nisam imala do sad, nadam se da ni necu. To joj je normalna kontrola, zaboravila me poslati na pocetku 😩 ti imas probleme kolko vidim, pijes stalno neke lijekove?
Dosla sam doma, hvala Bogu da trudnice imaju prednost jer je cekaona bila full puna. Idem natrag spavati.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
I ja moram otic drugi tj izvadit TSH i svoju klasiku za inzulinsku rezistenciju da mi moj endokrinolog postima terapiju ak treba… Mislim da bu to zadnja kontrola kod njega do poroda.
Nisam imala do sad, nadam se da ni necu. To joj je normalna kontrola, zaboravila me poslati na pocetku 😩 ti imas probleme kolko vidim, pijes stalno neke lijekove?
Dosla sam doma, hvala Bogu da trudnice imaju prednost jer je cekaona bila full puna. Idem natrag spavati.
Da, ja imam hastimotov tireoiditis inaravno posljedicnu hipotireozu, to vec 10 godina... Pijem Eutirox,samo u trudnoxi mi rastu potrebe pa mi endokrunolog mora povisivat stalno dozu. Reko mi je da krajem 6.mj izvadim opet i mislim da bu to to onda do poroda. Onda mi obicno veli da se nakon poroda vratim na dozu od prije trudnoce.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji