Andrija pa cestitam na bebici, stvarno kao u filmu, zelim svima takav porod 😘😘
Mamice samo se javljajte, drago mi je da ste i redu i da uzivate s bebicama
Ostalo sam zaboravila 🙈 moram se pohvaliti da sam kupila kutnu garnituru, osjecam se ponosno, kao da sam maknila jedan teret s leda, nasla sam si i ostalo za kucu, ali nisam jos kupila. Nisam se mogla odluciti, ipak sam vaga u horoskopu pa bi radije prespavala par noci pa onda odlucila. Nasetala sam se i setat cu kasnije, jer vidim da beba ne zeli milom van, pa cemo probati silom. Sta jos savjetujete za poticanje trudova? Cucnjeve? Ubija me ovo iscekivanje, vise me i nije strah, samo da ga mogu drzati u rukama i uzivati sto prije. Izvinite na duzem postu
04.07. Matija 💜
Andrija cestitam na malenom princu, a tebi brz oporavak 😘 😘 😘, stvarno si imala filmski porod
Ivymicek 😘 Vid je prekrasan
Za lijepe buse i mame 😘 😘 😘
I svim ostalim 😘😘😘
mladamamica drago mi je da ste dobro,samo se ti nama javljaj kad god stignes,puse zs tebe i nou 😙😙😙😙
majda lijepo si me nasmijala i ja sam vaga,znam kak ti je haahahahahahah...a za trudove,cucnjevi,stepenice,sex,duge setnje..
ajme koja je sparina pa strasno...peru me i kontrakcije a sve se nadam da ce se smiriti i da cu moci spavati i da jos nije vrijeme 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Andrija čestitke,svaka čast, ja si u glavi zamislila scenu Uživajte u bebici
💙Bartol💙
mladamamica drago mi je da ste dobro,samo se ti nama javljaj kad god stignes,puse zs tebe i nou 😙😙😙😙
majda lijepo si me nasmijala i ja sam vaga,znam kak ti je haahahahahahah…a za trudove,cucnjevi,stepenice,sex,duge setnje..
ajme koja je sparina pa strasno…peru me i kontrakcije a sve se nadam da ce se smiriti i da cu moci spavati i da jos nije vrijeme 😂😂😂😂
Od svega toga konzumiram samo stepenice i setnje svaki dan,nadam se nekom vecem pomaku sutra da cu cuti na pregledu,pa ne mogu vise kako mi je tesko i vruceeeeee..franova za kontrak.suosjecam😞
Andrija cestitke na filmskom porodu 👍🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Wooww AndrijaPandrija takav scenarij si i ja priželjkujem😀 Bravo mama, i čestitke na malenom Jakovu😘😘😘🎉🎉🎉🎉 brz oporavak želim!!!Beyla slatki ti i buša😀 Franova, stvarno si neumorna s radovima. Ili se gnijezdiš😀 Uglavnom, svaka čast!!!
Proud i Mladamamica, Ena i ostale mamite 😘😘😘😘😘
Majda, uposli muza da se nešto pokrene 😘😀
Jama sretno sutra i drzim fige da krene!
Nasdva, ja cu sutra doći oko pol 10. I meni bi odgovaralo da sam ranije goto
Sva ali neznam jel rade problem ako se dođe puno ranije od naručenog vremena.Sretno svim ostalima koji imaju preglede sutra. Laku vam noc 😘😘😘😘
AndrijaPandrija iskrene cestitke! Dobro da si stigla u bolnicu 😁. Uzivajte!
6xmama znam kako ti je, sve sam to prosla, al evo vec sam zaboravila to lezanje, kao da se nije dogodilo. 😁
Laku noc i puse svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji