Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu
Čestitam 🎉😘😘
Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu
Ooo, iznenađenje 😁😁 pa cestitam! Brz oporavak, a malenom sretno i bezbrizno djetinjstvo!
26.8. Ivan 💙💙
Proud drago mi je da uživate ❤️
Franova ti ćeš stvarno u trudovima reci samo da još ovo napravim 🙈😂 svaka ti čast 😊
Andrija čestitke na brzom porodu, dobro da ste stigli 😁 Jakov dobrodošao 💙☺️
Andrija čestitam na bebici. 💐💙
Neka nam je svima takav porod.
Želim ti brz oporavak.
Ola klokanice,
Nadam se da me niste zaboravile i da se mogu prikljucit piskaranju...😅
Nisan se javljala neko vrime ali sam pratila zbivanja 😁..
Imala sam smrtni slucaj u obitelji i preuredujemo stan pa sam u totalnom kaosu bila, dragi je pomorac tako da rjec "preuredujemo" zapravo znaci preuredujem i navlacim se sa mestrima 🙄😒
Vecini sam cestitala preko fb, ali evo i ovdje..
Cestitam svima na smotuljcima srece i zelim brz oporavak!! 🤗😚😚💗👼
Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Čestitaaaam Andrijaaaa, stigla nam jos jednaaaa beba. Dobrodošao Jakove!!💙💙💙
Svima nama želim takav porod 👍👍
21.08.💞🎀
Andrija citam i ne vjerujem!! Svaka cast, zbilja pravi filmski porod 😊😊😀
Cestitam!! 🎉🎉🎉
Ivy mali je 😍😍😍 preeesladak
Vidjela sam danas puno lijepih busica 😍😍😍😍, haljinica... Cestitam vam svima na punim tjednima 😘😘😘
I jos ne vjerujem Andrija... Zamisljam kako te zurno voze u radjaonu na kolicima.. Svima zelim tako brzi porod ☺️☺️☺️👌
Andrija čitam i ne vjerujem. Čestitam, želim ti brz oporavak. Uživajte, mazite se i pazite
Andrija - ISKRENE CESTITKE!!! 🎉🎉🎉
Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!!😘😘
Da nam je bar svima takav porod 🙏🙏🙏
Evo curke da vas i ja pozdravim malo...citam vas kolko stignem..nama je danas 12 dana i jos se ucimo jedni na druge ali trudimo se 😊
Sutra nam je sluzbeni termin a mi se vec 13ti dan poznajemo 😁😁
Nadamo se uskoro izac van malo al patronazna savjetuje da pricekamo 2 tjedna starosti pa ako za vikend vrijeme posluzi idemo na kavicu bar 😁
Kako ste mi vi trudnicice jel ide 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji