Andrija čestitam na malom Jakovu 💙💙💙 stvarno filmski. Isto dvaput čitala i ne vjerujem 😂 uživaj s bebačem 😘😘
Andrija čestitke na Jakovu!
Neka vam bude veseo dječak.
Stvarno expresan porod. Wow dobro da si stigla 😱.
Još jednom bravo a sad se mazite i pazite.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
AndrijaPandrija, čestitam na super odrađenom porodu, sva cast 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊!
Uzivaj sad u svojoj bubici, maleni dobro nam dosao!!!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Proud, upraf ti zavidim kak ti je lijepo ❤️.
Ovo s boka na bok vegetiranje je ubojica... Fizicki i psihicki 😵😫

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu
Čestitam 🎉😘😘

Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu
Ooo, iznenađenje 😁😁 pa cestitam! Brz oporavak, a malenom sretno i bezbrizno djetinjstvo!

26.8. Ivan 💙💙
Proud drago mi je da uživate ❤️
Franova ti ćeš stvarno u trudovima reci samo da još ovo napravim 🙈😂 svaka ti čast 😊
Andrija čestitke na brzom porodu, dobro da ste stigli 😁 Jakov dobrodošao 💙☺️

Andrija čestitam na bebici. 💐💙
Neka nam je svima takav porod.
Želim ti brz oporavak.

Ola klokanice,
Nadam se da me niste zaboravile i da se mogu prikljucit piskaranju...😅
Nisan se javljala neko vrime ali sam pratila zbivanja 😁..
Imala sam smrtni slucaj u obitelji i preuredujemo stan pa sam u totalnom kaosu bila, dragi je pomorac tako da rjec "preuredujemo" zapravo znaci preuredujem i navlacim se sa mestrima 🙄😒
Vecini sam cestitala preko fb, ali evo i ovdje..
Cestitam svima na smotuljcima srece i zelim brz oporavak!! 🤗😚😚💗👼

Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Čestitaaaam Andrijaaaa, stigla nam jos jednaaaa beba. Dobrodošao Jakove!!💙💙💙
Svima nama želim takav porod 👍👍

21.08.💞🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji