Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    20. Lipanj 2018. 18:25

AndrijaPandrija89

Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu

Čestitam 🎉😘😘

Marijaa30
    20. Lipanj 2018. 18:37

AndrijaPandrija89

Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu

Ooo, iznenađenje 😁😁 pa cestitam! Brz oporavak,  a malenom sretno i bezbrizno djetinjstvo!

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    20. Lipanj 2018. 18:38

Proud drago mi je da uživate ❤️
    Franova ti ćeš stvarno u trudovima reci samo da još ovo napravim 🙈😂 svaka ti čast 😊
    Andrija čestitke na brzom porodu, dobro da ste stigli 😁 Jakov dobrodošao 💙☺️

WinniethePooh
    20. Lipanj 2018. 18:40

Andrija čestitam na bebici. 💐💙
    Neka nam je svima takav porod. 
    Želim ti brz oporavak.

MomToBe
    20. Lipanj 2018. 18:51

Ola klokanice,
    Nadam se da me niste zaboravile i da se mogu prikljucit piskaranju...😅 
    Nisan se javljala neko vrime ali sam pratila zbivanja 😁.. 
    Imala sam smrtni slucaj u obitelji i preuredujemo stan pa sam u totalnom kaosu bila, dragi je pomorac tako da rjec "preuredujemo" zapravo znaci preuredujem i navlacim se sa mestrima 🙄😒
    Vecini sam cestitala preko fb, ali evo i ovdje..
    Cestitam svima na smotuljcima srece i zelim brz oporavak!! 🤗😚😚💗👼

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

Sunce25
    20. Lipanj 2018. 18:58

Čestitaaaam Andrijaaaa, stigla nam jos jednaaaa beba. Dobrodošao Jakove!!💙💙💙
    Svima nama želim takav porod 👍👍

21.08.💞🎀

natar
    20. Lipanj 2018. 19:13

Andrija citam i ne vjerujem!! Svaka cast, zbilja pravi filmski porod 😊😊😀
    Cestitam!! 🎉🎉🎉
    Ivy mali je 😍😍😍 preeesladak
    Vidjela sam danas puno lijepih busica 😍😍😍😍, haljinica... Cestitam vam svima na punim tjednima 😘😘😘
    I jos ne vjerujem Andrija... Zamisljam kako te zurno voze u radjaonu na kolicima.. Svima zelim tako brzi porod ☺️☺️☺️👌

nasdva
    20. Lipanj 2018. 19:32

Andrija čitam i ne vjerujem. Čestitam, želim ti brz oporavak. Uživajte, mazite se i pazite 

mamica1985
    20. Lipanj 2018. 19:45

Andrija - ISKRENE CESTITKE!!! 🎉🎉🎉
    Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!!😘😘
    Da nam je bar svima takav porod 🙏🙏🙏

Mladamamica1911
    20. Lipanj 2018. 19:51

Evo curke da vas i ja pozdravim malo...citam vas kolko stignem..nama je danas 12 dana i jos se ucimo jedni na druge ali trudimo se 😊
    Sutra nam je sluzbeni termin a mi se vec 13ti dan poznajemo 😁😁
    Nadamo se uskoro izac van malo al patronazna savjetuje da pricekamo 2 tjedna starosti  pa ako za vikend vrijeme posluzi idemo na kavicu bar 😁
    Kako ste mi vi trudnicice jel ide 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.