Ivy koja preslatka mrva 😍😍😍 samo uživajte ❤️
Meni je postalo toliko mučno u želucu da sam već mislila da ću povraćati 😩 samo da nije neka viroza u pitanju 😩
Ivy koji slatkišš Marija
budem se onda sjetila za rođošš
Pharma drzim fige da nije viroza u pitanju vec samo prolazna mucnina. Ja uopce ne znam sta da jedem po ovoj toplini, samo bi jela lubenicu i sladoled,neda mi se nista ni kuhat
💙Bartol💙
Dugo sam prije pisala poruku pa nisam ni vidla slikicu... Ivy, presladak je... uziva na svjezem zraku 😍
26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav novim bebicama i mamicama :)
Divne ste sve, a bebice su slatkiši :)
Moj momčić napreduje, službeno smo u 38.tjednu.
Ja sam tijesno uloživa 1 prst, on je nisko u zdjelici pa je procjena 3170g iako veli doktorica da nije to niš sigurno haha :) prilažem fotkicu i nastavljam vas čitati.
ivy ajme sto je meden taj tvoj mali covjek 😍😍😍😍😍
cure i meni je vruce ali ja nisam isla nigdje nego sam si fugirala dio plocica u hodniku ahahahahahahahahah naci bas me uhvatilo da moram nesto raditi
pahuljica iskuhas ju svako vece ili jutro i to je to, ne moras nakon svakog izdajanja...
beyla slatki buso i frizurica za 10😘 ja cesto tak furam 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala :) ja samo neke pletenice slažem unazad 3 mjeseca sve ostalo me nervira i izgledam si kao smrt na dopustu hahahaha :) danas neopisiva lijenost nakon 2 neprospavane noći - naime, raste mi jebeni umnjak aaaaaargh
Yvone i ja sam naručena u 10, ali dođem ranije. Zadnji put već bila gotova u 10. Možda ti osip i je od mačje dlake
Tinchyca super za pregled. Bebica će narast. Ja sam oduvjek htjela malu bebicu a rađam jumbo bebe od 4 kg
Ivy hvala za savjet, evo i japanke ubacila u mali ruksak. Vid je meden, uživa na svježem zraku. Do vrtića ne znam koliko ti je daleko ipak si rodila prije 4 dana.
Pahuljice ja sam se isključivo izdajala prošli put. I prala izdajalicu deterdžentom za bočice i sušila na zraku pokriveno tetrom. Svakih 2-3 dana kuhala u destiliranoj vodi
Hvala :) ja samo neke pletenice slažem unazad 3 mjeseca sve ostalo me nervira i izgledam si kao smrt na dopustu hahahaha :) danas neopisiva lijenost nakon 2 neprospavane noći - naime, raste mi jebeni umnjak aaaaaargh
ooooo u prvoj trudnoci i meni rasli donji umnjaci svakih par dana bol,onda tj dana mir onda opet i tak u krug...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Beyla, pravi busko za 38.tjedan 😁
Meni se nist neda s kosom, napravim si onu brzinsku punđu 😂 perem kosu jednom tjedno jer se izmucim s pranjem i susenjem 😂 a ljeto je pa mi je svejedno.
26.8. Ivan 💙💙
Beyla, lijepa buskica 😊.
Ja imam kratku kosu i nemam problema s frizevima 😂.. Al me muce sijede a ne mogu se sad farbat kad moram lezat 😣, u biti mi je problem isprat to posle, pa eto hodat cu jos jedno mjesec i pol sijeda okolo pa cu ofarbat kad dodjem u sigurnije tjedne... Ionak mi u dijagnoze pisu "stara trudnica" 😠
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji