Puno ste napisale 😊
Ami, bas si krasna... nisi ogromna, trudna si 😁 na moj rođendan znaci bute kumovi 🎂🎂🙄
Ivy, samo ti pisi i sve mamice... lijepo mi je citati kak napredujete!
Vidim i pregledi su dobro prosli, imamo 2 manekena 😁

26.8. Ivan 💙💙
Pahuljice,ja sam svoju sterilizirala 1x dnevno...ostatak dana sam ju prala s onim Froschovim deterđentom za bebe

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy koja preslatka mrva 😍😍😍 samo uživajte ❤️
Meni je postalo toliko mučno u želucu da sam već mislila da ću povraćati 😩 samo da nije neka viroza u pitanju 😩

Ivy koji slatkišš Marija
budem se onda sjetila za rođošš
Pharma drzim fige da nije viroza u pitanju vec samo prolazna mucnina. Ja uopce ne znam sta da jedem po ovoj toplini, samo bi jela lubenicu i sladoled,neda mi se nista ni kuhat

💙Bartol💙
Dugo sam prije pisala poruku pa nisam ni vidla slikicu... Ivy, presladak je... uziva na svjezem zraku 😍

26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav novim bebicama i mamicama :)
Divne ste sve, a bebice su slatkiši :)
Moj momčić napreduje, službeno smo u 38.tjednu.
Ja sam tijesno uloživa 1 prst, on je nisko u zdjelici pa je procjena 3170g iako veli doktorica da nije to niš sigurno haha :) prilažem fotkicu i nastavljam vas čitati.

ivy ajme sto je meden taj tvoj mali covjek 😍😍😍😍😍
cure i meni je vruce ali ja nisam isla nigdje nego sam si fugirala dio plocica u hodniku ahahahahahahahahah naci bas me uhvatilo da moram nesto raditi
pahuljica iskuhas ju svako vece ili jutro i to je to, ne moras nakon svakog izdajanja...
beyla slatki buso i frizurica za 10😘 ja cesto tak furam 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
beyla slatki buso i frizurica za 10😘 ja cesto tak furam 😊
Hvala :) ja samo neke pletenice slažem unazad 3 mjeseca sve ostalo me nervira i izgledam si kao smrt na dopustu hahahaha :) danas neopisiva lijenost nakon 2 neprospavane noći - naime, raste mi jebeni umnjak aaaaaargh

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji