Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    20. Lipanj 2018. 14:26

Ivy koja preslatka mrva 😍😍😍 samo uživajte ❤️
    Meni je postalo toliko mučno u želucu da sam već mislila da ću povraćati 😩 samo da nije neka viroza u pitanju 😩

ami25
    20. Lipanj 2018. 14:38

Ivy koji slatkišš  Marija  budem se onda sjetila za rođošš 
    Pharma drzim fige da nije viroza u pitanju vec samo prolazna mucnina. Ja uopce ne znam sta da jedem po ovoj toplini, samo bi jela lubenicu i sladoled,neda mi se nista ni kuhat 

💙Bartol💙

Marijaa30
    20. Lipanj 2018. 14:44

Dugo sam prije pisala poruku pa nisam ni vidla slikicu... Ivy, presladak je... uziva na svjezem zraku 😍

26.8. Ivan 💙💙

• Beyla
    20. Lipanj 2018. 14:44

Pozdrav novim bebicama i mamicama :) 
    Divne ste sve, a bebice su slatkiši :)  

Moj momčić napreduje, službeno smo u 38.tjednu.
    Ja sam tijesno uloživa 1 prst, on je nisko u zdjelici pa je procjena 3170g iako veli doktorica da nije to niš sigurno haha :) prilažem fotkicu i nastavljam vas čitati. 

franovamamita
    20. Lipanj 2018. 15:05

ivy ajme sto je meden taj tvoj mali covjek 😍😍😍😍😍
    cure i meni je vruce ali ja nisam isla nigdje nego sam si fugirala dio plocica u hodniku ahahahahahahahahah naci bas me uhvatilo da moram nesto raditi
    pahuljica iskuhas ju svako vece ili jutro i to je to, ne moras nakon svakog izdajanja...
    beyla slatki buso i frizurica za 10😘  ja cesto tak furam 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Beyla
    20. Lipanj 2018. 15:14

beyla slatki buso i frizurica za 10😘 ja cesto tak furam 😊

Hvala :) ja samo neke pletenice slažem unazad 3 mjeseca   sve ostalo me nervira i izgledam si kao smrt na dopustu hahahaha :)  danas neopisiva lijenost nakon 2 neprospavane noći - naime, raste mi jebeni umnjak  aaaaaargh

nasdva
    20. Lipanj 2018. 15:16

Yvone i ja sam naručena u 10, ali dođem ranije. Zadnji put već bila gotova u 10. Možda ti osip i je od mačje dlake
    Tinchyca super za pregled. Bebica će narast. Ja sam oduvjek htjela malu bebicu a rađam jumbo bebe od 4 kg 
    Ivy hvala za savjet, evo i japanke ubacila u mali ruksak. Vid je meden, uživa na svježem zraku. Do vrtića ne znam koliko ti je daleko ipak si rodila prije 4 dana. 
    Pahuljice ja sam se isključivo izdajala prošli put. I prala izdajalicu deterdžentom za bočice i sušila na zraku pokriveno tetrom. Svakih 2-3 dana kuhala u destiliranoj vodi

franovamamita
    20. Lipanj 2018. 15:22

Beyla

beyla slatki buso i frizurica za 10😘 ja cesto tak furam 😊

Hvala :) ja samo neke pletenice slažem unazad 3 mjeseca sve ostalo me nervira i izgledam si kao smrt na dopustu hahahaha :) danas neopisiva lijenost nakon 2 neprospavane noći - naime, raste mi jebeni umnjak aaaaaargh

ooooo u prvoj trudnoci i meni rasli donji umnjaci svakih par dana bol,onda tj dana mir onda opet i tak u krug...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    20. Lipanj 2018. 15:52

Beyla, pravi busko za 38.tjedan 😁
    Meni se nist neda s kosom, napravim si onu brzinsku punđu 😂 perem kosu jednom tjedno jer se izmucim s pranjem i susenjem 😂 a ljeto je pa mi je svejedno.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    20. Lipanj 2018. 16:01

Beyla, lijepa buskica 😊. 
    Ja imam kratku kosu i nemam problema s frizevima 😂..  Al me muce sijede a ne mogu se sad farbat kad moram lezat 😣, u biti mi je problem isprat to posle, pa eto hodat cu jos jedno mjesec i pol sijeda okolo pa cu ofarbat kad dodjem u sigurnije tjedne... Ionak mi u dijagnoze pisu "stara trudnica" 😠

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.