Yvone i ja sam naručena u 10, ali dođem ranije. Zadnji put već bila gotova u 10. Možda ti osip i je od mačje dlake
Tinchyca super za pregled. Bebica će narast. Ja sam oduvjek htjela malu bebicu a rađam jumbo bebe od 4 kg
Ivy hvala za savjet, evo i japanke ubacila u mali ruksak. Vid je meden, uživa na svježem zraku. Do vrtića ne znam koliko ti je daleko ipak si rodila prije 4 dana.
Pahuljice ja sam se isključivo izdajala prošli put. I prala izdajalicu deterdžentom za bočice i sušila na zraku pokriveno tetrom. Svakih 2-3 dana kuhala u destiliranoj vodi

beyla slatki buso i frizurica za 10😘 ja cesto tak furam 😊
Hvala :) ja samo neke pletenice slažem unazad 3 mjeseca sve ostalo me nervira i izgledam si kao smrt na dopustu hahahaha :) danas neopisiva lijenost nakon 2 neprospavane noći - naime, raste mi jebeni umnjak aaaaaargh
ooooo u prvoj trudnoci i meni rasli donji umnjaci svakih par dana bol,onda tj dana mir onda opet i tak u krug...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Beyla, pravi busko za 38.tjedan 😁
Meni se nist neda s kosom, napravim si onu brzinsku punđu 😂 perem kosu jednom tjedno jer se izmucim s pranjem i susenjem 😂 a ljeto je pa mi je svejedno.

26.8. Ivan 💙💙
Beyla, lijepa buskica 😊.
Ja imam kratku kosu i nemam problema s frizevima 😂.. Al me muce sijede a ne mogu se sad farbat kad moram lezat 😣, u biti mi je problem isprat to posle, pa eto hodat cu jos jedno mjesec i pol sijeda okolo pa cu ofarbat kad dodjem u sigurnije tjedne... Ionak mi u dijagnoze pisu "stara trudnica" 😠

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Samo da vas pozdravim duplici moji!
Mi smo nocas fino spavali, pa smo jutros i do placa prosetali i otisli na kavicu. Sad cu nam rucak grijati, jer smo kasno burek pojeli, pa nitko nije bio gladan prije.
Aleks je super, tak su mu se obrascici zaokruzili da bi ga samo stipkala stalno.
Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski... Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem... u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo... s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta... toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu
Andrija pa baš filmski porod za poželjeti! Čestitam na Jakovu! 😍 neka i opravak bude brz kao i porod 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pozdrav iz rodilista.. :)danas u 11:07 nam je stigao Jakov, 3310 gr i 49 cm. Porod je bio filmski… Lagani trudovi su krenuli u 6 ujutro, oko 9 su se pojacali, ali sam i dalje imala odmora izmjedju njih i oko 10 i 20 extreman nagon za tiskanjem… u pola 11 smo krenuli u bolnicu i mislili da nema sanse da stignemo… s obzirom na to da nisam bila u stanju hodati od auta do radjaone, uvezli su me u radjaonu u krevetu. Rodila sam u manje od 10 minuta… toliko je bilo hitno da nisam stigla obuci spavacicu nego sam rodila u haljini u kojoj sam dosla 😂 hvala Bogu da nisam rodila u autu
Svaka čast, čestitke od srca 😍😍😘😘,sad uživajte i brz ti oporavak 😘😘
Andrija ajme citam dva puta i ne vjerujem hehe super prica i drago mi je da je sve proslo u najboljem redu...cestitam i uzivajte 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji