Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    20. Lipanj 2018. 13:04

nasdva

Ja sam i prvo rodila tamo i bilo je ok. Kak je bio carski uzeli ga prve 2 noći i davali mu dohranu jer je meni tek zadnju noć došlo mlijeko. Zamjerila mi se jedino jedna mlada sestra koja mi je drugi dan nakon operacije prije nego sam se uopće ustala stisnula rez da mi izađe krv. Odbrusila sam joj ali je napravila štetu.i produžila mi oporavak.
    Sestra Mirjana je stvarno super, možeš ju sve pitat sve objasni. Nas je spasila jer je skužila da on više potroši nego posisa i poslala nas u bolnicu da provjere žuticu. Dolazila ga svaki dan vagat. Meni masirala upaljene grudi.
    Odlična sestra. Imam samo riječi hvale za nju.
    Daj mi reci kaj mi sve treba u maloj torbi

Ja sam ti doslovno u malu platnenu vrećicu stavila spavačicu, japanke, vodu i krekere i papire a u toj vrečici plastičnu vrečicu sa mrežastim gaćama i ulošcima za kad dodes u sobu da ti sestra pomogne navuć.

Ostalo mi je sve bilo u koferu. 
    Eto mi uživamo u kolicima. Vidjet ćemo kako će biti pa možda odemo po bracu i seku u vrtić. 
    Tinchyca super za pregled 💕. 
    Franova ja se nadam da će malac izdržati toliko da dočeka tatu i završetak radova. Ako ne ti iz rađaone daješ zapovijedi 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    20. Lipanj 2018. 13:22

Ajooooj,štrucek mali 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    20. Lipanj 2018. 13:24

A joj Ivy Kak je medeni 😘😘😘❤️❤️❤️❤️
    Baš vam je lijepo😁😁😁😁 Hvala Curke na podršci, javim sutra sve nakon pregleda. Pharma ja isto isla do ljekarne i riknula od vrućine. 

Mya
    20. Lipanj 2018. 13:26

ivymicek

nasdva

Ja sam i prvo rodila tamo i bilo je ok. Kak je bio carski uzeli ga prve 2 noći i davali mu dohranu jer je meni tek zadnju noć došlo mlijeko. Zamjerila mi se jedino jedna mlada sestra koja mi je drugi dan nakon operacije prije nego sam se uopće ustala stisnula rez da mi izađe krv. Odbrusila sam joj ali je napravila štetu.i produžila mi oporavak.
    Sestra Mirjana je stvarno super, možeš ju sve pitat sve objasni. Nas je spasila jer je skužila da on više potroši nego posisa i poslala nas u bolnicu da provjere žuticu. Dolazila ga svaki dan vagat. Meni masirala upaljene grudi.
    Odlična sestra. Imam samo riječi hvale za nju.
    Daj mi reci kaj mi sve treba u maloj torbi

Ja sam ti doslovno u malu platnenu vrećicu stavila spavačicu, japanke, vodu i krekere i papire a u toj vrečici plastičnu vrečicu sa mrežastim gaćama i ulošcima za kad dodes u sobu da ti sestra pomogne navuć.

Ostalo mi je sve bilo u koferu.
    Eto mi uživamo u kolicima. Vidjet ćemo kako će biti pa možda odemo po bracu i seku u vrtić.
    Tinchyca super za pregled 💕.
    Franova ja se nadam da će malac izdržati toliko da dočeka tatu i završetak radova. Ako ne ti iz rađaone daješ zapovijedi 😂.

Bas se vidi da uživa😊💙

Mladamama98
    20. Lipanj 2018. 13:34

Ivy presladak je 😍😍

Pahuljica
    20. Lipanj 2018. 13:35

Cure posto vas na ovoj temi ima vise, zanima me kolko cesto vi sterilizirate izdajalice? Citala sam sad po internetu, kazu iskuhat jednom mjesecno, a svaki dan oprat detredzentom i pod vrucu vodu, ne znam jel to stvarno tak okej? Za sad iskuhavam prije svakog izdajanja kaj ispadne 5put dnevno haha

💙 A.L.

mamica1985
    20. Lipanj 2018. 13:40

Ajme Ivy 😍😍

Marijaa30
    20. Lipanj 2018. 13:47

Puno ste napisale 😊
    Ami, bas si krasna... nisi ogromna, trudna si 😁 na moj rođendan znaci bute kumovi 🎂🎂🙄
    Ivy, samo ti pisi i sve mamice... lijepo mi je citati kak napredujete!
    Vidim i pregledi su dobro prosli, imamo 2 manekena 😁

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    20. Lipanj 2018. 14:00

Pahuljice,ja sam svoju sterilizirala 1x dnevno...ostatak dana sam ju prala s onim Froschovim deterđentom za bebe

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Tinchyca
    20. Lipanj 2018. 14:12

Joj Ivy kaj smo medeni, štruca mala 😍😍😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.