Ja sam i prvo rodila tamo i bilo je ok. Kak je bio carski uzeli ga prve 2 noći i davali mu dohranu jer je meni tek zadnju noć došlo mlijeko. Zamjerila mi se jedino jedna mlada sestra koja mi je drugi dan nakon operacije prije nego sam se uopće ustala stisnula rez da mi izađe krv. Odbrusila sam joj ali je napravila štetu.i produžila mi oporavak.
Sestra Mirjana je stvarno super, možeš ju sve pitat sve objasni. Nas je spasila jer je skužila da on više potroši nego posisa i poslala nas u bolnicu da provjere žuticu. Dolazila ga svaki dan vagat. Meni masirala upaljene grudi.
Odlična sestra. Imam samo riječi hvale za nju.
Daj mi reci kaj mi sve treba u maloj torbi
Ja sam ti doslovno u malu platnenu vrećicu stavila spavačicu, japanke, vodu i krekere i papire a u toj vrečici plastičnu vrečicu sa mrežastim gaćama i ulošcima za kad dodes u sobu da ti sestra pomogne navuć.
Ostalo mi je sve bilo u koferu.
Eto mi uživamo u kolicima. Vidjet ćemo kako će biti pa možda odemo po bracu i seku u vrtić.
Tinchyca super za pregled 💕.
Franova ja se nadam da će malac izdržati toliko da dočeka tatu i završetak radova. Ako ne ti iz rađaone daješ zapovijedi 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajooooj,štrucek mali
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A joj Ivy Kak je medeni 😘😘😘❤️❤️❤️❤️
Baš vam je lijepo😁😁😁😁 Hvala Curke na podršci, javim sutra sve nakon pregleda. Pharma ja isto isla do ljekarne i riknula od vrućine.
Ja sam i prvo rodila tamo i bilo je ok. Kak je bio carski uzeli ga prve 2 noći i davali mu dohranu jer je meni tek zadnju noć došlo mlijeko. Zamjerila mi se jedino jedna mlada sestra koja mi je drugi dan nakon operacije prije nego sam se uopće ustala stisnula rez da mi izađe krv. Odbrusila sam joj ali je napravila štetu.i produžila mi oporavak.
Sestra Mirjana je stvarno super, možeš ju sve pitat sve objasni. Nas je spasila jer je skužila da on više potroši nego posisa i poslala nas u bolnicu da provjere žuticu. Dolazila ga svaki dan vagat. Meni masirala upaljene grudi.
Odlična sestra. Imam samo riječi hvale za nju.
Daj mi reci kaj mi sve treba u maloj torbi
Ja sam ti doslovno u malu platnenu vrećicu stavila spavačicu, japanke, vodu i krekere i papire a u toj vrečici plastičnu vrečicu sa mrežastim gaćama i ulošcima za kad dodes u sobu da ti sestra pomogne navuć.
Ostalo mi je sve bilo u koferu.
Eto mi uživamo u kolicima. Vidjet ćemo kako će biti pa možda odemo po bracu i seku u vrtić.
Tinchyca super za pregled 💕.
Franova ja se nadam da će malac izdržati toliko da dočeka tatu i završetak radova. Ako ne ti iz rađaone daješ zapovijedi 😂.
Bas se vidi da uživa😊💙
Cure posto vas na ovoj temi ima vise, zanima me kolko cesto vi sterilizirate izdajalice? Citala sam sad po internetu, kazu iskuhat jednom mjesecno, a svaki dan oprat detredzentom i pod vrucu vodu, ne znam jel to stvarno tak okej? Za sad iskuhavam prije svakog izdajanja kaj ispadne 5put dnevno haha
💙 A.L.
Puno ste napisale 😊
Ami, bas si krasna... nisi ogromna, trudna si 😁 na moj rođendan znaci bute kumovi 🎂🎂🙄
Ivy, samo ti pisi i sve mamice... lijepo mi je citati kak napredujete!
Vidim i pregledi su dobro prosli, imamo 2 manekena 😁
26.8. Ivan 💙💙
Pahuljice,ja sam svoju sterilizirala 1x dnevno...ostatak dana sam ju prala s onim Froschovim deterđentom za bebe
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji