Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    20. Lipanj 2018. 11:05

Ja sam i prvo rodila tamo i bilo je ok. Kak je bio carski uzeli ga prve 2 noći i davali mu dohranu jer je meni tek zadnju noć došlo mlijeko. Zamjerila mi se jedino jedna mlada sestra koja mi je drugi dan nakon operacije prije nego sam se uopće ustala stisnula rez da mi izađe krv. Odbrusila sam joj ali je napravila štetu.i produžila mi oporavak.
    Sestra Mirjana je stvarno super, možeš ju sve pitat sve objasni. Nas je spasila jer je skužila da on više potroši nego posisa i poslala nas u bolnicu da provjere žuticu. Dolazila ga svaki dan vagat. Meni masirala upaljene grudi.
    Odlična sestra. Imam samo riječi hvale za nju.
    Daj mi reci kaj mi sve treba u maloj torbi?

nasdva
    20. Lipanj 2018. 11:08

Franova ti si neumorna ženo :-P
    Yvone da to nije onaj trudnički osip koji prolazi s porodom? Možda se sretnemo sutra :-)
    Ami haljina je lijepa a i ti u njoj.
    Cure sretno na pregledima.

Yvone
    20. Lipanj 2018. 11:33

Nasdva, ja sam naručena sutra u 10 u TA, bilo bi mi drago da se vidimo i skupa kratimo sate u TA 😀 Neznam jel to taj trudnički, buni me jer je samo na stopalima i dlanovima i vise mi je to kao alergijski. Jedino sto sam imala u rukama je odjeća koju sam dobila u ponedjeljak od sestrične. Ona ima mačku.Ja inace alergična na mačiju dlaku, ali nikada nisam imala nikakav osip samo bi kihala. Danas cu kupiti šumeći kalcij i probati bit strpljiva do sutra s tim. 

Tinchyca
    20. Lipanj 2018. 11:41

Ja gotova sa pregledom. CTG uredan, protoci super, posteljica isto. Kaže beba 10/10  jedino kaj imamo još jednog manekena 🤣 Danas na 37+3 imamo između 2500-2600gr. Kaže da bi do poroda trebao imati 2800. Ja sve kupila veće brojeve. Sad moram u nabavku  po 50 veličinu 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Rubia
    20. Lipanj 2018. 11:59

Ami haljina je 🔝🔝🔝 i ti izgledas divno, a i ja kumujem 7.7. na vjencanju i pitam se kako cu sve to izdrzati u 37t. Nasla sam haljinu ali jos nisam kupila 😩
    Tinchyca super za pregled, maneken ce to vec nadoknaditi, vazno je samo da su sve bebice dobro.
    Nas pregled je tek sledeci cetvrtak i nismo imali dejt vec mjesec dana, ne mogu docekati 😇
    Yvone sretno sutra, nadam se da ce osip proci 🤞

Mladamama98
    20. Lipanj 2018. 12:28

Ami divna haljina a i ti 
    Tinchyca super za pregled 😊
    Yvone sretno sutra
    Ja sam preživjela posao i sad jedva čekam doći kući ručati, a večeras me dečko izvodi na večeru jer je položio bitan ispit 😁😁

Mya
    20. Lipanj 2018. 12:33

aknes

cure, molim hitan savjet. sutra mi doktorica daje doznake za porodiljni. što sve osim doznaka nosim na zdravstveno? odnosno kojim redom idem :)

Za porodiljni nista,samo te doznake na hzzo,tamo ces dobit jos jedan papir za ispunit i predas,a drugi primjerak doznaka za porodiljni poslodavcu.ja ne pamtim tako dobru noc kao sinoc,bas sam se naspavala uz jedno dizanje samo,ali sad van ne smijem od vrucine

franovamamita
    20. Lipanj 2018. 12:42

ami i meni se cini da ce tak biti 
    nasdva a moram tako da se nesto i napravi...mada mi vec preko glave 😕
    mladamama brsvo za decka i lijepo se provedi i napapaj 😙
    tinchy samo neka je on zdrav sunce maleno😙😙
    jama kad ti imas prrgled?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    20. Lipanj 2018. 12:44

franovamamita

ami i meni se cini da ce tak bitinasdva a moram tako da se nesto i napravi…mada mi vec preko glave 😕
    mladamama brsvo za decka i lijepo se provedi i napapaj 😙
    tinchy samo neka je on zdrav sunce maleno😙😙
    jama kad ti imas prrgled?

Sutra,na dan termina,ctg i pregled☺

pharmamma
    20. Lipanj 2018. 13:00

Tinchyca super za pregled i malog manekena ☺️☺️ 
    Aknes,ako si bila na komplikacijama,samo doznake..ako nisi onda i onaj prosjek plaće i kopiju kartice tekućeg..i kod njih ispuniš papir koji ti daju
    Umrijet ću od ovih vrućina..znaci samo sam otišla do dućana koji je 300m od stana i umirem..sve se cijedi s mene 😩😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.