Jutro 😁
Majda, lijepa busika 😁 Nas dva, isto tak 😁😁
Cokica, divne... prugice 😍😍😍
6xmama, dobro da je doktorica oprezna, bolje da se provjeri sve, nek da nekaj zezneju. Ima svakakvih.
Ja moram danas po madrac za kindrrbet u bubamaru, narucila sam prosli tjedan.
Sretno na pregledima 😁

26.8. Ivan 💙💙
Evo ja čak mogu reci da sam ovu noć dobro spavala iako sam išla 3-4 puta pišati ali bitno da me žgaravica nije mučila :) zato sam danas dobre volje , radnu akciju čišćenja od jutra a grah se vec krčka, i veš perem za more. U subotu krećemo , uzbuđenje na najviše 😂😂

21.08.💞🎀
Hvala curke, da dokt je rekla da je dosta nisko iako se po stomaku ne vidi, ali ga i osjetim dosta nisko. Valjda posto sam 158 cm pa si jadan sam pravi mjesto
Mi smo dobro spavali, za divno cudo, samo jednom isli pis pis, bas me iznenadilo posto stalno moram piskiti. Sinoc sam malo setala, vidim opet sam malo natekla i sad bi vec isla roditi, dosta mi je cekanja 😖
Cokice preslatke ste, nekako zracite 😉
6xmama bitno da je maleni bolje i da ga ne boli, drzim fige da sve bude dobro na iducem pregledu
Nasdva lijepi busko, i cestitam na punom tjednu 😉
Sretno svima na pregledu, idem se odmarati od spavanja 😂

04.07. Matija 💜
Jutro kloksee, mi odlicno spavamo bez dizanja za pi pi , nemam ni žgaravicu sta mi je jako čudno, možda kasnije bude došla. Nasdva lijepi buso Sunce mmmm grah, posalji malo
di idete na more?

💙Bartol💙

Duzna slikicu za 31 tjedan, ja i m kumovi na svadbi i krstenju 30.6 pa se jos trazi sto obuc kad sam si ogromna i strah me kako cu izdrzat po tim vrucinama 😥😧😧

💙Bartol💙
Jutro svima 😘 i ja čak dobro spavala,iako bi mogla još malo..izgleda da će mi danas biti lijeni dan..😁 idem popapati nešto pa se vratiti izležavanju
Cokica bas ste slatke 😍❤️
Majda lijepi buško,ali ni meni ne izgleda bas spušteno 😘
Nasdva isto lijepa bušica ❤️
Čestitke na punim tjednima i ako ima koji ulazak u termin 😉😘

Duzna slikicu za 31 tjedan, ja i m kumovi na svadbi i krstenju 30.6 pa se jos trazi sto obuc kad sam si ogromna i strah me kako cu izdrzat po tim vrucinama 😥😧😧
😍😍 uopće nisi ogromna,samo imaš lijepu okruglu bušu ❤️

Ami 25, izgledaaAaas predivno , i ja bi na tvojem mjestu išla i toj haljini , prekrasnaaaa , opće ne izgledaš ogromno ... idemo u Biograd :) kao i svojih 25 proteklih godina , ja sam rođena u Zadru, mama je dalMatinka , kasnije smo odselili u Čakovec jer mi je tata Iz Međimurja , a moji su svi u Biogradu , osim roditelja i brace , oni sad žive u Čakovcu , ja sam odselila u Austriju i jos k tome imam muža ZAGORCA.😂
Bas me zanima kakvo će to naše malo čudo biti posto ima takav genetski mix 😂😂😂😂

21.08.💞🎀
Ma hvalaa sunce i pharma Mislila sam da sam sama sebi teska, teta mi posudila ovu haljinu mislim da je to zadnji izbor jer je jako lagana. Pharma vrati se lezanju, kako kazu skupi energije samo odmaraj dok beba ne dođe
Sunce bit ce da ce pokupit najbolje od svega
i kod nas je ludi genetski mix, ja inace iz Labina, od muza otac iz Zagorja. Muz se rodio u Bih - mama mu od dole, zivjeli cijeli zivot u Zagrebu i sad smo trenutno u Puli

💙Bartol💙
Amy, predivna 😍❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji