Duzna slikicu za 31 tjedan, ja i m kumovi na svadbi i krstenju 30.6 pa se jos trazi sto obuc kad sam si ogromna i strah me kako cu izdrzat po tim vrucinama 😥😧😧
💙Bartol💙
Jutro svima 😘 i ja čak dobro spavala,iako bi mogla još malo..izgleda da će mi danas biti lijeni dan..😁 idem popapati nešto pa se vratiti izležavanju
Cokica bas ste slatke 😍❤️
Majda lijepi buško,ali ni meni ne izgleda bas spušteno 😘
Nasdva isto lijepa bušica ❤️
Čestitke na punim tjednima i ako ima koji ulazak u termin 😉😘
Duzna slikicu za 31 tjedan, ja i m kumovi na svadbi i krstenju 30.6 pa se jos trazi sto obuc kad sam si ogromna i strah me kako cu izdrzat po tim vrucinama 😥😧😧
😍😍 uopće nisi ogromna,samo imaš lijepu okruglu bušu ❤️
Ami 25, izgledaaAaas predivno , i ja bi na tvojem mjestu išla i toj haljini , prekrasnaaaa , opće ne izgledaš ogromno ... idemo u Biograd :) kao i svojih 25 proteklih godina , ja sam rođena u Zadru, mama je dalMatinka , kasnije smo odselili u Čakovec jer mi je tata Iz Međimurja , a moji su svi u Biogradu , osim roditelja i brace , oni sad žive u Čakovcu , ja sam odselila u Austriju i jos k tome imam muža ZAGORCA.😂
Bas me zanima kakvo će to naše malo čudo biti posto ima takav genetski mix 😂😂😂😂
21.08.💞🎀
Ma hvalaa sunce i pharma Mislila sam da sam sama sebi teska, teta mi posudila ovu haljinu mislim da je to zadnji izbor jer je jako lagana. Pharma vrati se lezanju, kako kazu skupi energije samo odmaraj dok beba ne dođe
Sunce bit ce da ce pokupit najbolje od svega
i kod nas je ludi genetski mix, ja inace iz Labina, od muza otac iz Zagorja. Muz se rodio u Bih - mama mu od dole, zivjeli cijeli zivot u Zagrebu i sad smo trenutno u Puli
💙Bartol💙
Amy, predivna 😍❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nadoknađivala čitanje od jučer, pa nikako ne smijem izostaviti lijepe trudnice i bušice od jučer. Marija29 l
Jutroo 😁
Lijepe bušice ❤️❤️ i lijepa haljina
Ja se valjda toliko izmorila jučer, maloprije se digla. I vrti mi se nekako. Prvo sam išla jest i kavu popit. A još sam mislila i do grada, ali mislim da nije pametno. A tetino sunce, čekali smo je dugo dugo i sad je svi obožavamo i titramo oko nje ❤️
Sretno s pregledima ako netko ide danas 😘😘
Koliko lijepih trudnica i bushica 😍😍😍. Sve redom divne.
Nas dva mi smo ti na početku zaprešića tako da nas često nema u centru. Ako i jesmo onda su klinci na biciklima pa prozujimo kroz centar. Ako me skužiš slobodno se javi.. bum se okrenula i na ivy 😂. Ok, onda ću i ja naglasiti patronažnoj da natičem pa ću vidjeti kaj če mi reć. Vas dva fakat brojite sitno. Gdje buš rodila?
Ami 25 odlična ti je haljina. Budeš ti to izdržala... Ja sam u 36 tt isto hopsala na svadbi i bilo je isto vruće jedino ponesi ravne cipelw jer su meni jako naticale noge u petama. Ma uživat ćeš 😊.
6x mama držim fige da ce proci bez nekih težih tegoba i bolesti.
Ljubim vas sve držim fige da što lagodnije preživite ove vručine. Suosjećam se 💕
Ja bum tipkala i tu. Žao će mi biti ako propustim nešto. Ipak smo se pratile od početka 😊. Neću vas puno tlačiti s bebom to bum ljetne mame/bebe 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Yvonne kako je tvoj osip.
Bojana kako ste????
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji