Cokica slatkice ste obadvije 😍 Sretan rođendan maloj princezi!

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bojana ,čestitke na malenoj princezi 💝💝
Dobro jutro svima , evo zračim stan dok je jos friskasto pa napravila propuh , kasnije opet zamračujem i sve spuštam :)
Danas se kuhaaaa grah !bas se veselim 😊
Nadam se da ste sve ok i da će nam danas stići koja beba 💙💜💙💜

21.08.💞🎀
Dobro jutro svima, evo ja idem raditi. Jako loše sam spavala, sva sam se nekako pokočila i sad jedva sjedim 😕, valjda ću izdržati ta 4 sata. Kako ste vi spavale? Jel ima koja pregled danas?

Jutro,cure!
Bojana,kak ste vas dvije?Ide danas kateter proć?
Sretno svima ko ima danas pregled!
Opet sam danas pospana i nikakva odma od jutra...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
jutro cure 😙
6×mama hajde ti pomovo na spavanje ☺ nego nemam pojma jesi li vec spominjala,kako je tvoj mali jel sve ok sad s nogom?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, bio na kontroli nakon tj.dana pijenja Brufena 3x dnevno i kao da ke bolje, nema izljeva i samo jos nateceno unutra,. 2.7.mora opet muz s njim u Vinogradsku na kontrolu. On se ovak normalno ponasa, skace, trci, hoda sve normalno pa valjda bu ok. Ova tam reumatologica je dosta oprezna i detaljna zato jer imamo autoimune bolesti u povijesti bolesti(ja, moja sister i mama imamo Hashimoto, muz mi je imao sarkoidozu, sin najstariji u dobi od 6 mj Kawasaki sindrom-to su sve autoimune bol), pa kao fa ne bi to bio ne daj Boze pocetak kakvog artritisa...
Jel stao iscjedak?

Jutro
Nisam ni ja bas najbolje spavala😴
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 😘 😘
I na novim tjednima, cekamo slike 😍

E da Ivy baš sam mužu komentirala kak te nikad nisam vidjela u Zaprešiću.
I ja sam bila jako natečena nakon 1 poroda i patroažna mi dolazila svaki provjeravati da li se povlači.

Nasdva, lijepi veliki busko ❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji