jutro cure 😙
6×mama hajde ti pomovo na spavanje ☺ nego nemam pojma jesi li vec spominjala,kako je tvoj mali jel sve ok sad s nogom?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, bio na kontroli nakon tj.dana pijenja Brufena 3x dnevno i kao da ke bolje, nema izljeva i samo jos nateceno unutra,. 2.7.mora opet muz s njim u Vinogradsku na kontrolu. On se ovak normalno ponasa, skace, trci, hoda sve normalno pa valjda bu ok. Ova tam reumatologica je dosta oprezna i detaljna zato jer imamo autoimune bolesti u povijesti bolesti(ja, moja sister i mama imamo Hashimoto, muz mi je imao sarkoidozu, sin najstariji u dobi od 6 mj Kawasaki sindrom-to su sve autoimune bol), pa kao fa ne bi to bio ne daj Boze pocetak kakvog artritisa...
Jel stao iscjedak?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Nisam ni ja bas najbolje spavala😴
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 😘 😘
I na novim tjednima, cekamo slike 😍
E da Ivy baš sam mužu komentirala kak te nikad nisam vidjela u Zaprešiću.
I ja sam bila jako natečena nakon 1 poroda i patroažna mi dolazila svaki provjeravati da li se povlači.
Nasdva, lijepi veliki busko ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😁
Majda, lijepa busika 😁 Nas dva, isto tak 😁😁
Cokica, divne... prugice 😍😍😍
6xmama, dobro da je doktorica oprezna, bolje da se provjeri sve, nek da nekaj zezneju. Ima svakakvih.
Ja moram danas po madrac za kindrrbet u bubamaru, narucila sam prosli tjedan.
Sretno na pregledima 😁
26.8. Ivan 💙💙
Evo ja čak mogu reci da sam ovu noć dobro spavala iako sam išla 3-4 puta pišati ali bitno da me žgaravica nije mučila :) zato sam danas dobre volje , radnu akciju čišćenja od jutra a grah se vec krčka, i veš perem za more. U subotu krećemo , uzbuđenje na najviše 😂😂
21.08.💞🎀
Hvala curke, da dokt je rekla da je dosta nisko iako se po stomaku ne vidi, ali ga i osjetim dosta nisko. Valjda posto sam 158 cm pa si jadan sam pravi mjesto
Mi smo dobro spavali, za divno cudo, samo jednom isli pis pis, bas me iznenadilo posto stalno moram piskiti. Sinoc sam malo setala, vidim opet sam malo natekla i sad bi vec isla roditi, dosta mi je cekanja 😖
Cokice preslatke ste, nekako zracite 😉
6xmama bitno da je maleni bolje i da ga ne boli, drzim fige da sve bude dobro na iducem pregledu
Nasdva lijepi busko, i cestitam na punom tjednu 😉
Sretno svima na pregledu, idem se odmarati od spavanja 😂
04.07. Matija 💜
Jutro kloksee, mi odlicno spavamo bez dizanja za pi pi , nemam ni žgaravicu sta mi je jako čudno, možda kasnije bude došla. Nasdva lijepi buso Sunce mmmm grah, posalji malo
di idete na more?
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji