Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    19. Lipanj 2018. 22:26

Majda, ni meni se ne vidi da je dole busko. Bas si lijepa ❤️
    Franova, sva sreca da u Vinogradskoj u TA ne delaju stazisti pa kad i dodje vrijeme da moram tam ic bu mi nekak psihicki lakse... Mrzim staziste jer su nadobudni i bezobzirni 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    19. Lipanj 2018. 22:30

Ma bit će to sve ok. Treba neko vrijeme da se kockice poslože kao s prvim tako ims trećim.
    Franova užas za pregled. Mene isto pregledi ne bole a onda vjerujem koliko je zapravo grubo bilo. Bude to sve ok.
    Yvonne taj osip zvuči gadno. Ako nastavi bujat ti pravac hitna 😘. 
    Nas dva ajme susjede. Ima da se javiš ako me vidiš negdje 😊.
    Ja jedva gledam.
    Noćica 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Pahuljica
    19. Lipanj 2018. 22:33

Pharma kazu da je lakse rodit manje dijete haha al ti maleni u prvih mjesec dana rastu ko gljive tak da ne brini😁
    Mladamama dobrodosla😊
    Majda lijepi buso😄 vi ste u finalu vec😊

💙 A.L.

mimmyx
    19. Lipanj 2018. 22:44

AndrijaPandrija89

mimmyx

Hellou curke, ajde da se i mi javimo malo…Već par dana me muči vručina-užas..Ali inače smo super, dobivamo kilice i juče smo išli sa taticom kupiti kindač nas dvoje

Kupili mi i kolica i tako…uživancija do 9. mj…

I mi smo kupili isti krevetic 😄😄😄

Ma daj , e prefora mi je 

19. Lipanj 2018. 22:53

Dobrodošle nove cure 😘😘 i vidjela sam lijepe bušice al ne znam više čije sve 😘😘
    Ja maloprije došla doma, cijelo popodne kod nećakinje, mala princeza slavila 3.rođendan ❤️ hvala svima na lijepim željama, a sad samo želim krevet 😂😂

A evo i nas slavljenica 😁
    A evo i nas slavljenica 😁
    Tinchyca
    19. Lipanj 2018. 23:28

6xmama

Franova, sva sreca da u Vinogradskoj u TA ne delaju stazisti pa kad i dodje vrijeme da moram tam ic bu mi nekak psihicki lakse… Mrzim staziste jer su nadobudni i bezobzirni 😑

Potpisujem! To je jedan od razloga zašto sam prekrižila sv duh i idem u vinogradsku. Sve puno stažista. Dođeš na hitnu, dođeš redovno, dođeš rodit sve samo specijalizanti. Zahvaljujući jednom od njih prošle godine kad sam izgubila trudnoću uspjela sam dobiti upalu maternice i ponovnu 2. kiretažu u roku 2 dana koju je radio opet specijalizant... 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    19. Lipanj 2018. 23:32

Cokica slatkice ste obadvije 😍 Sretan rođendan maloj princezi!

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Sunce25
    20. Lipanj 2018. 07:34

Bojana ,čestitke na malenoj princezi 💝💝
    Dobro jutro svima , evo zračim stan dok je jos friskasto pa napravila propuh , kasnije opet zamračujem i sve spuštam :) 
    Danas se kuhaaaa grah !bas se veselim 😊
    Nadam se da ste sve ok i da će nam danas stići koja beba 💙💜💙💜

21.08.💞🎀

Mladamama98
    20. Lipanj 2018. 07:37

Dobro jutro svima, evo ja idem raditi. Jako loše sam spavala, sva sam se nekako pokočila i sad jedva sjedim 😕, valjda ću izdržati ta 4 sata. Kako ste vi spavale? Jel ima koja pregled danas? 

6xmama
    20. Lipanj 2018. 07:46

Jutro,cure!
    Bojana,kak ste vas dvije?Ide danas kateter proć?
    Sretno svima ko ima danas pregled!
    Opet sam danas pospana i nikakva odma od jutra...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.