Franova, to ti je od pregleda jer su oni tak "njezni" kod pregleda 😥
pa ja se sokirala nikad me pregled inace ne boli i uvijek se ful opustim a ovo danas je bolilo…a jesu mesari pa to je uzas 😤
Mene je na hitnoj u 16tt gledala neka stazistica, imala zam oslecaj da mi je taj prst zagurala u grlo i uzasno me bolilo i nakon tog pregleda sam 3 dana krvarila, al znas kak, za ulozak... To u zivotu nisam dozivila i u nijednoj trudnoci, prestrasno.Hvala Bogu pa me ovaj moj opce ne gleda prstima tak da od onda vise ni nisam imala vag.pregled.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Franova vjerujem da je tamo stalno guzva jer je bila i kad sam ja isla na uzv, ludnica. Jedan uzv na cijelu bolnicu pa ti trudnice cekaj. Drzim fige da prode iscjedak
Mladamama98 pozdrav i dobrodosla 😊
Ivy a ljubavi male, ipak im je stigao mali brat pa su sad oko njega 😊
Pharma mala manekenka s lijepim imenom 😉
Evo i nas sa 38 tjedana, kazu mi da se malo spustio stomak, ja kazem da nemaju pojma 😂😂

04.07. Matija 💜
Franova, to ti je od pregleda jer su oni tak "njezni" kod pregleda 😥
pa ja se sokirala nikad me pregled inace ne boli i uvijek se ful opustim a ovo danas je bolilo…a jesu mesari pa to je uzas 😤
Mene je na hitnoj u 16tt gledala neka stazistica, imala zam oslecaj da mi je taj prst zagurala u grlo i uzasno me bolilo i nakon tog pregleda sam 3 dana krvarila, al znas kak, za ulozak… To u zivotu nisam dozivila i u nijednoj trudnoci, prestrasno.Hvala Bogu pa me ovaj moj opce ne gleda prstima tak da od onda vise ni nisam imala vag.pregled.
daj me nemoj zezati tak jako krvarila pa uzas stvarno nisu normalni 😯
a zanimljivo i mene stazistica neka pregledavala...
mladamama stvarno nemam pojms kak se zove...mlada,crnu dugu kosu ima...ona samo pregledava a rszgovor vodi i upisuje druga doktorica sto je bila s njom e sutra u papirima ti pogledam ime

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
majda slatki skroz 😙😙a ja bih rekla da nije spusten ne izgleda mi ali beba je nisko si rekla ne?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Majda, ni meni se ne vidi da je dole busko. Bas si lijepa ❤️
Franova, sva sreca da u Vinogradskoj u TA ne delaju stazisti pa kad i dodje vrijeme da moram tam ic bu mi nekak psihicki lakse... Mrzim staziste jer su nadobudni i bezobzirni 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma bit će to sve ok. Treba neko vrijeme da se kockice poslože kao s prvim tako ims trećim.
Franova užas za pregled. Mene isto pregledi ne bole a onda vjerujem koliko je zapravo grubo bilo. Bude to sve ok.
Yvonne taj osip zvuči gadno. Ako nastavi bujat ti pravac hitna 😘.
Nas dva ajme susjede. Ima da se javiš ako me vidiš negdje 😊.
Ja jedva gledam.
Noćica 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma kazu da je lakse rodit manje dijete haha al ti maleni u prvih mjesec dana rastu ko gljive tak da ne brini😁
Mladamama dobrodosla😊
Majda lijepi buso😄 vi ste u finalu vec😊

💙 A.L.
Hellou curke, ajde da se i mi javimo malo…Već par dana me muči vručina-užas..Ali inače smo super, dobivamo kilice i juče smo išli sa taticom kupiti kindač nas dvoje
Kupili mi i kolica i tako…uživancija do 9. mj…
I mi smo kupili isti krevetic 😄😄😄
Ma daj , e prefora mi je
Dobrodošle nove cure 😘😘 i vidjela sam lijepe bušice al ne znam više čije sve 😘😘
Ja maloprije došla doma, cijelo popodne kod nećakinje, mala princeza slavila 3.rođendan ❤️ hvala svima na lijepim željama, a sad samo želim krevet 😂😂

Franova, sva sreca da u Vinogradskoj u TA ne delaju stazisti pa kad i dodje vrijeme da moram tam ic bu mi nekak psihicki lakse… Mrzim staziste jer su nadobudni i bezobzirni 😑
Potpisujem! To je jedan od razloga zašto sam prekrižila sv duh i idem u vinogradsku. Sve puno stažista. Dođeš na hitnu, dođeš redovno, dođeš rodit sve samo specijalizanti. Zahvaljujući jednom od njih prošle godine kad sam izgubila trudnoću uspjela sam dobiti upalu maternice i ponovnu 2. kiretažu u roku 2 dana koju je radio opet specijalizant...

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji