Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    19. Lipanj 2018. 20:13

Dobrodošle nove i nove/stare curke ☺️☺️
    Evo i mene s kontrole,danas sam se načekala jer je dr taman bio u rađaoni..moja mrvica procijenjena na 2374g,ali glavica toliko nisko da ju nije mogao dobro izmjeriti...napravili i ctg,on je uredan..u pon iduća kontrola..mislim da znamo tko će biti najmanja ljetna beba 🙈

natar
    19. Lipanj 2018. 20:26

Mladamama98  dobrodosla nam! 🤗🤗 I ja sam ti blizu terminom (10.09.) iako mislim da ce iskrcaj biti i ranije jer ih je dvoje.. Godinama ti nazalost nisam blizu, sustize me 34 ovu jesen.. 😩 Rado bih da sam ti blize 😉
    Pharma bit ce to nasa prava ljetna manekenka 😍😉 

ivymicek
    19. Lipanj 2018. 20:28

Marija 😍😍😍 samo ti je bušek narastao 💕💕💕💕
    WINNIE držim fige da će spazmex pomoći i da ćw se kontrakcije ublažiti. Uf uf znam da je teško ali sci smo uz tebe 😊.
    Majda ma neće ti faliti busha imati ćeš to čudo pred sobom koje ćeš stalno žnjarati  ja sam svog u bolnici nacmakala od glave do pete. Sada moram malo manje da nemam ljubomorke male 😂.
    Nas dva od kud si ti?
    Barbara popis je naravno divan a i bebice polako ali sigurno stižu. 😘😘😘
    6xmama wohhoo za milestone. Ti naravno divna i u 6stoj trudnoći  wooow
    Pharma odabrali ste divno ime 😍😍😍.
    A i vi Noemi. I jedno i drugo posebno i prelijepo 😍.
    AndrijaPandrija držim fige da Jakov odluči sam a ne indukcija iako ni to nije tak strašno.
    Farma bitno da je sve dobro. A ovo za čekanje koma. 4h je svakak previše... 
    Dobrodošla Mladamama98... Neka sve prode uredno i u našem dobrom društvu.
    Mimmyx super za super obavljen šoping!
    Phsrma super za oregled i za bebu. Držimo mi fige da će se Anastazia zdebljati još koji gram do termina a možda ga i prebacite oa vas mođda i iznenadi kad se rodi 😊.
    Dakle ovo nebi bilo moguće bez duplih prozora.
    Curke duplići i curke mame 😘😘😘😘😍.
    Mi doma imali koju krizu identiteta jer sci misle da je cool biti beba ali smo se već sve dogovorili. Pomažu mi kod mjenjanja pelena. Problem je da bi ga oni nosili a ne smiju. Dala sam im malo da ga drže. Uglavnom žnjaraju ga non stop siročeka. Ja malo hormonalna i plačljiva. Orvi dani uvijek teži ali brzo ćemo mi doć.
    Ja natičem sada i više nego u trudnoći 😱😱😱😱 prijavljujem slonovska stopala. Ozgubila sam 5 kg ali vidim da sam puna vode pa se nadam da bu to već izašlo iz mene. 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    19. Lipanj 2018. 20:29

Pharma, bitno da je sve ok s bebicom, bude se ona nadebljala kad stigne... Moj 1.sin,drugo dijete po redu ti je bio rodjen u terminu sa 2860g,sa mj.dana je vec imal 4,5 kg 😂. Evo ga sad, 16 god, 180cm i 80 kg 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    19. Lipanj 2018. 20:30

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Bojana čestitke na Luciji. Bravo majko!!! Neka vam bude vesela i zdrava i sretna djevojčica.
    Kako sam samo čupava.
    Držim fige da će sve boli popustiti što prije i da ćeš uskoro smjeti piti vode...
    💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    19. Lipanj 2018. 20:33

Ivy, mogu si mislit kak sad ovo dvoje skakuce oko njega... Al dojadit ce njima brzo, to sad par dana bu ih drzalo... Natices-i ja sam iza zadnjeg poroda, tak su mi noge par dana bile natecene da mi se skocni zglobovi opce nisu vidli i nisam mogla obut nijedne slape, cak ni crocsice kaj su glomazne. 
    Hormonalna i placljiva sam i ja nakon poroda... Bus se pomalo prilagodila, sam polako ❤️

nasdva
    19. Lipanj 2018. 20:34

Ivy iz Zaprešića sam
    Sve pročitala ništa zapamtila moj dvogodišnjak je danas nemoguć jedva ga čekam strpati u krevet.
    Nove cure dobrodošle.

franovamamita
    19. Lipanj 2018. 20:45

nisam mi gledala svoje papire iz bolnice sad tek navecer uzels i vidim da je ctg povremeno tahikardan...sad sam se zabrinula ali dr je rekla sve ok vidimo se...a ja si komtam da sam skuzila kad su otkucaji narasli taman sam se i ja uznemirila jer je usla neka uplakana cura s trudovima...i da sad nakon sto odem pis pis i obrisem se bude krvavi iscjedak kontam od pregleda....
    pharma bitno ds je ona ok,a zbuce se brzo kad se rode...
    nove dobro dosle 😙😙😙
    ivy puse tebi i tvojoj ekipi 😙😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    19. Lipanj 2018. 20:55

Pharma, bude curka ojacala vec... manja je bebica, al bude prava cura 😁
    Ivy, tak ti je od moje susjede mala, sad ima 6 godina, a bracek dva i pol mjeseca. Prvih mjesec dana ga stalno htjela nositi i sl, sad veli da joj je dosadan, da samo spava, jede i kaka..😂
    Bude otisla voda, ne brini 😁

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    19. Lipanj 2018. 20:59

Franova, to ti je od pregleda jer su oni tak "njezni"  kod pregleda 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.