Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    19. Lipanj 2018. 21:23

6xmama

Franova, to ti je od pregleda jer su oni tak "njezni" kod pregleda 😥

pa ja se sokirala nikad me pregled inace ne boli i uvijek se ful opustim a ovo danas je bolilo...a jesu mesari pa to je uzas 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• AndrijaPandrija89
    19. Lipanj 2018. 21:29

mimmyx

Hellou curke, ajde da se i mi javimo malo…Već par dana me muči vručina-užas..Ali inače smo super, dobivamo kilice i juče smo išli sa taticom kupiti kindač nas dvoje

Kupili mi i kolica i tako…uživancija do 9. mj…

I mi smo kupili isti krevetic  😄😄😄

Mladamama98
    19. Lipanj 2018. 21:35

Pharmamma Moja će isto biti sitna, sa 26 tjedana procijenjena na 730g 

Yvone
    19. Lipanj 2018. 21:36

Da se javim na kratko. Čestitam Honey!!! Čestitam Bojana!!!! Vesele me bebice! Brz oporavak želim!!! Zapamtila da Ivy ide doma, jeee 👍👍👍 Čokica sve najbolje za roćkas 🎁 Franova vidim bila si na na mukama oko iscjetka, i ja mislim da je od pregleda. Svasta ste jos pisale ali danas stvarno nisam svoja pa sam preskočila sigurno puno tog za komentirati. Od jutra imam nekakav osip pa sam zabrinuta. Prvo sam mislila da me nešto preko noći ispikalo, a mali prst na nozi bas boli i naotecen je. Ali to se kroz dan jos proširilo. Dakle tabani i dlanovi.crvene točkice koje peku. Bas mi je loše cijeli dan. Čitanje nadoknađujem kasnije! Puse svima 😘😘😘😘

Mladamama98
    19. Lipanj 2018. 21:40

Franova ti si isto iz Osijeka jel da? Jel znaš možda koji Dr ti je bio, ja kad sam prošli put išla u bolnicu na pregled (jer sam paničar i za svaku bol skačem) mi je bio jedan mladi doktor s naočalama, bio je jako ljubazan i nježan, nisam uopće osjetila pregled 

nivami
    19. Lipanj 2018. 21:54

Bojana čestitam na maloj proncezi, mazite se i pazite 😘 😘 😘 😘 
    Čokice sretan rođendan 💐🎂
    Za fit mame i prekrasne buše 😘😘😘
    Ivymicek super sto ste kuci, mogu mislit reakciju brace i seke😍😍😍
    Nove cure dobrodosle 😘 😘 
    Ako sam koga zaboravila ne zamjerite danas sam imala ludi dan

6xmama
    19. Lipanj 2018. 21:55

franovamamita

6xmama

pa ja se sokirala nikad me pregled inace ne boli i uvijek se ful opustim a ovo danas je bolilo…a jesu mesari pa to je uzas 😤

Mene je na hitnoj u 16tt gledala neka stazistica, imala zam oslecaj da mi je taj prst zagurala u grlo i uzasno me bolilo i nakon tog pregleda sam 3 dana krvarila, al znas kak, za ulozak... To u zivotu nisam dozivila i u nijednoj trudnoci, prestrasno.Hvala Bogu pa me ovaj moj opce ne gleda prstima tak da od onda vise ni nisam imala vag.pregled.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    19. Lipanj 2018. 22:04

Franova vjerujem da je tamo stalno guzva jer je bila i kad sam ja isla na uzv, ludnica. Jedan uzv na cijelu bolnicu pa ti trudnice cekaj. Drzim fige da prode iscjedak
    Mladamama98 pozdrav i dobrodosla 😊 
    Ivy a ljubavi male, ipak im je stigao mali brat pa su sad oko njega 😊 
    Pharma mala manekenka s lijepim imenom 😉 
    Evo i nas sa 38 tjedana, kazu mi da se malo spustio stomak, ja kazem da nemaju pojma 😂😂

04.07. Matija 💜

franovamamita
    19. Lipanj 2018. 22:09

6xmama

franovamamita

6xmama

pa ja se sokirala nikad me pregled inace ne boli i uvijek se ful opustim a ovo danas je bolilo…a jesu mesari pa to je uzas 😤

Mene je na hitnoj u 16tt gledala neka stazistica, imala zam oslecaj da mi je taj prst zagurala u grlo i uzasno me bolilo i nakon tog pregleda sam 3 dana krvarila, al znas kak, za ulozak… To u zivotu nisam dozivila i u nijednoj trudnoci, prestrasno.Hvala Bogu pa me ovaj moj opce ne gleda prstima tak da od onda vise ni nisam imala vag.pregled.

daj me nemoj zezati tak jako krvarila pa uzas stvarno nisu normalni 😯
    a zanimljivo i mene stazistica neka pregledavala...
    mladamama stvarno nemam pojms kak se zove...mlada,crnu dugu kosu ima...ona samo pregledava a rszgovor vodi i upisuje druga doktorica sto je bila s njom e sutra u papirima ti pogledam ime

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    19. Lipanj 2018. 22:11

majda slatki skroz 😙😙a ja bih rekla da nije spusten ne izgleda mi ali beba je nisko si rekla ne? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.