Ivy iz Zaprešića sam
Sve pročitala ništa zapamtila moj dvogodišnjak je danas nemoguć jedva ga čekam strpati u krevet.
Nove cure dobrodošle.

nisam mi gledala svoje papire iz bolnice sad tek navecer uzels i vidim da je ctg povremeno tahikardan...sad sam se zabrinula ali dr je rekla sve ok vidimo se...a ja si komtam da sam skuzila kad su otkucaji narasli taman sam se i ja uznemirila jer je usla neka uplakana cura s trudovima...i da sad nakon sto odem pis pis i obrisem se bude krvavi iscjedak kontam od pregleda....
pharma bitno ds je ona ok,a zbuce se brzo kad se rode...
nove dobro dosle 😙😙😙
ivy puse tebi i tvojoj ekipi 😙😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma, bude curka ojacala vec... manja je bebica, al bude prava cura 😁
Ivy, tak ti je od moje susjede mala, sad ima 6 godina, a bracek dva i pol mjeseca. Prvih mjesec dana ga stalno htjela nositi i sl, sad veli da joj je dosadan, da samo spava, jede i kaka..😂
Bude otisla voda, ne brini 😁

26.8. Ivan 💙💙
Franova, to ti je od pregleda jer su oni tak "njezni" kod pregleda 😥

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Franova, to ti je od pregleda jer su oni tak "njezni" kod pregleda 😥
pa ja se sokirala nikad me pregled inace ne boli i uvijek se ful opustim a ovo danas je bolilo...a jesu mesari pa to je uzas 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hellou curke, ajde da se i mi javimo malo…Već par dana me muči vručina-užas..Ali inače smo super, dobivamo kilice i juče smo išli sa taticom kupiti kindač nas dvoje
Kupili mi i kolica i tako…uživancija do 9. mj…
I mi smo kupili isti krevetic 😄😄😄
Pharmamma Moja će isto biti sitna, sa 26 tjedana procijenjena na 730g

Da se javim na kratko. Čestitam Honey!!! Čestitam Bojana!!!! Vesele me bebice! Brz oporavak želim!!! Zapamtila da Ivy ide doma, jeee 👍👍👍 Čokica sve najbolje za roćkas 🎁 Franova vidim bila si na na mukama oko iscjetka, i ja mislim da je od pregleda. Svasta ste jos pisale ali danas stvarno nisam svoja pa sam preskočila sigurno puno tog za komentirati. Od jutra imam nekakav osip pa sam zabrinuta. Prvo sam mislila da me nešto preko noći ispikalo, a mali prst na nozi bas boli i naotecen je. Ali to se kroz dan jos proširilo. Dakle tabani i dlanovi.crvene točkice koje peku. Bas mi je loše cijeli dan. Čitanje nadoknađujem kasnije! Puse svima 😘😘😘😘

Franova ti si isto iz Osijeka jel da? Jel znaš možda koji Dr ti je bio, ja kad sam prošli put išla u bolnicu na pregled (jer sam paničar i za svaku bol skačem) mi je bio jedan mladi doktor s naočalama, bio je jako ljubazan i nježan, nisam uopće osjetila pregled

Bojana čestitam na maloj proncezi, mazite se i pazite 😘 😘 😘 😘
Čokice sretan rođendan 💐🎂
Za fit mame i prekrasne buše 😘😘😘
Ivymicek super sto ste kuci, mogu mislit reakciju brace i seke😍😍😍
Nove cure dobrodosle 😘 😘
Ako sam koga zaboravila ne zamjerite danas sam imala ludi dan

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji