Helou mamicee, Bojana i ovdje čestitke😘😘😘 honey također čestitke na prinovi😍😍 Cokica sretan rođendan, ove godine dobijas najljepsi poklon!! 🤗🤗 Za vas stare mame 😂 kako kaze Barbara samo pohvale kako citam po komentarima kao da niste ni rodile, sve stignete dobro se osjecate super! Ivy super da i ti ides doma i da lijepo uzivate💏💏 6xmama bas kao sta kazu cure super linija, al mi je zao za prislinu dijetu sigurno nije lako 😣😣 marija slatko busic, uopce se ne vidi velika razlika dobro je netko napisao sta si vise trudna sve mrsavija 😂

💙Bartol💙
Hvala vam svima na lijepoj dobrodošlici
Honeyhoney i Bojana čestitke od srca, uživajte sa bebačima i brzo nam se oporavite
Cokica sretan ti rođendan!
Svima vam držim fige
Barbara, popis je divan, rasplakao me! (nije do hormona uopće )
Drage moje otvorila sam novu temu,pa kako koja rodi da se prebacimo tamo tipkat,da ne zatrpavamo ovu temu.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Pozdrav cure, čitam vas već duže vrijeme ali nikako da se odvažim javiti. Čestitam svim curama koje su rodile. Da se predstavim malo, ja imam 19 godina, iz Osijeka sam i ovo mi je prva trudnoća. Termin mi je 11.9, čekamo curicu, zvat će se Nora i ako sam dobro vidjela ima cura koje su mi terminuše

Pozdrav cure, čitam vas već duže vrijeme ali nikako da se odvažim javiti. Čestitam svim curama koje su rodile. Da se predstavim malo, ja imam 19 godina, iz Osijeka sam i ovo mi je prva trudnoća. Termin mi je 11.9, čekamo curicu, zvat će se Nora i ako sam dobro vidjela ima cura koje su mi terminuše
Dobrodosla 😁 cestitke na curici, nek samo bude dobro sve do kraja 😁

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji