Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljica
    19. Lipanj 2018. 14:12

Honey i Bojana iskrene cestitke! Zelim vam sto brzi oporavak😊
    Cokica sretan rođendan, sve najbolje i lijepo se provedi🎈🎉
    Ivy uzivajte doma😊
    WinnieTP nadam se da ce sve bit okej i da cete sigurno uc u termin🤞
    Onaj popis je divan i isto tako su divna imena djecice, bas ce nam bit lijepa generacija😄😍

💙 A.L.

gagi2
    19. Lipanj 2018. 14:30

Ajme Lucija je prekrasna,maziti se i uživajte.
    Mama6 pa izgledaš predivno,svaka čast
    Ja se tek sad malo pokrenula,skuhala si ness i uživam.malac je danas nešto mirniji,lupa ali nježno nije kao nekad ,kao da zna da se mama nije naspavala

gagi2
    19. Lipanj 2018. 14:32

Razmišljam šta staviti malcu kad ide doma iz bolnice,jel oblače duge rukave bodića ili mogu i kratki,pa vruće je i mislim si da bi mogli i kratki.

mamica1985
    19. Lipanj 2018. 14:32

Cokica - sretan ti rockas!🎈
    Ena - uzivaj s malcem, sve ce to doci na svoje, treba vremena da se oboje prilagodite 😘

Marijaa30
    19. Lipanj 2018. 14:47

6xmama, prava fit trudnica 😁 kapa do poda 😁
    Franova, sad se i ti full aktiviraj pa mozda krene sto prije! 😁
    Ena, slatkis mali...nece spavati bez mame, zna da je na sigurnom kod tebe 😍
    Popis je prekrasan i polako se popunjava... 😘🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

19. Lipanj 2018. 14:48

Ma mi smo super,  na mene zapravo svi vicu,  da sw premalo drzim kreveta,  a previse hodam. Da tijelu treba vremena za oporavak. Al se ja dobro osjecam pa me ponese i tesko stajem na loptu.
    Vratila sam predtrudnicku tezinu. Losije spavamo zadnja 2 dana,  ali proci ce i to,  samo pozitiva!
    Gagi mom su obukle bodi kratkih rukava i pamucno odjelce dugih rukava. Rekle da kapa i carape ne trebaju,  izasli 7.6. iz bolnice,  bilo je preko 25 stunjeva.
    6xmama ti si avion!
    Ena draga puse vam saljem oboma! 😘😘😘
    Barbara popis je divan! Gle ti mog muskarca,  rodio se laksi od skoro svih,  samo honeyna princeza laksa od njega 😂😂😂😂. Muskarcina i pol! 😂😂😂
    Ivy uzivajte mi domeka. 
    Ja evo lezim i jedno i drugo dijete lezi na meni,  nije mi uopce vruce 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    19. Lipanj 2018. 15:02

Helou mamicee, Bojana i ovdje čestitke😘😘😘 honey također čestitke na prinovi😍😍 Cokica sretan rođendan, ove godine dobijas najljepsi poklon!! 🤗🤗 Za vas stare mame 😂 kako kaze Barbara samo pohvale kako citam po komentarima kao da niste ni rodile, sve stignete dobro se osjecate super! Ivy super da i ti ides doma i da lijepo uzivate💏💏 6xmama bas kao sta kazu cure super linija, al mi je zao za prislinu dijetu sigurno nije lako 😣😣 marija slatko busic, uopce se ne vidi velika razlika dobro je netko napisao sta si vise trudna sve mrsavija 😂

💙Bartol💙

• Mare242
    19. Lipanj 2018. 16:16

Hvala vam svima na lijepoj dobrodošlici

Honeyhoney i Bojana čestitke od srca, uživajte sa bebačima i brzo nam se oporavite
    Cokica sretan ti rođendan! 

Svima vam držim fige
    Barbara, popis je divan, rasplakao me! (nije do hormona uopće )

bojana27
    19. Lipanj 2018. 16:28

Hvala Vam drage moje ❤️

Mya
    19. Lipanj 2018. 16:30

Bojana tko ti od doktora bio na porodu?ako znaš

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.