Bojana - ISKRENE CESTITKE na rodjenju male princeze!!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
Ivy - drago mi je da idete doma, sad uzivancija 😘
Franova - supatnice po panici, drz'se! 😘
Barbara - svaka cast na popisu!!! 👏👏👏👏
Ja imam osjecaj da mi se mala spustila skroz dolje u cucu, stanu mi tri ruke izmedju vrha trbuha i prsa, tak mi nije bilo s prvom, nadam se da je to znak da ce porod biti brz 😂🙏

Honeyhoney i Bojana čestitam vam na vašim princezama, brz oporavak želim!!!

Noemi, skuzila sam kaj oces rec 😂 bar se nasmijemo, hahaha. Imam ti ja razloga zakaj se ne debljam, ja ti vec deset god imam inzulinsku rezistenciju i na dijabetickoj dijeti moram bit(i pit tbl 2x na dan) , s tim da ne smijem jest nis kaj ima glikemijski index preko 50,a to ti je onak 70% ugljikohidratnih namirnica...s tim da imam i hipotireozu..
Franova,znaci nalaz isti.... Imas ti jos fore 😊, ak je grlic clanak dug, to bu jos potrajalo bez obzira na otvorenost.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bojana 😊🤩😍 Cestitke na princezici!!!
Cokice sretan rodjos!
Terminuso, Franova đe si ti??
Ena, Proud vi ste nam vec "stare" 😁 mame, jeste se sad totalno ufurali? Ena ti se oporavila bar kolko tolko? I ostalim mamama 😚…….
Ivy sad uzivancija 🤗
WinniethePooh 🙏🏻 da kontrakcije stanu! Iš, iš!!
Hvala na pitanju draga,ja se oporavljam,eto mogu malo i sjesti,bebi nemiran nešto ,malo spava,puno papa ...budemo polako ,mislim da su grčići u pitanju,i neće zaspati ak nije naslonjen meni,ljubav mala😍. Nadam se da ste vi sve dobro. Svaka čast za popis draga,stvarno si si dala truda❤️😍😘
Honey i Bojana iskrene cestitke! Zelim vam sto brzi oporavak😊
Cokica sretan rođendan, sve najbolje i lijepo se provedi🎈🎉
Ivy uzivajte doma😊
WinnieTP nadam se da ce sve bit okej i da cete sigurno uc u termin🤞
Onaj popis je divan i isto tako su divna imena djecice, bas ce nam bit lijepa generacija😄😍

💙 A.L.
Ajme Lucija je prekrasna,maziti se i uživajte.
Mama6 pa izgledaš predivno,svaka čast
Ja se tek sad malo pokrenula,skuhala si ness i uživam.malac je danas nešto mirniji,lupa ali nježno nije kao nekad ,kao da zna da se mama nije naspavala
Razmišljam šta staviti malcu kad ide doma iz bolnice,jel oblače duge rukave bodića ili mogu i kratki,pa vruće je i mislim si da bi mogli i kratki.
Cokica - sretan ti rockas!🎈
Ena - uzivaj s malcem, sve ce to doci na svoje, treba vremena da se oboje prilagodite 😘

6xmama, prava fit trudnica 😁 kapa do poda 😁
Franova, sad se i ti full aktiviraj pa mozda krene sto prije! 😁
Ena, slatkis mali...nece spavati bez mame, zna da je na sigurnom kod tebe 😍
Popis je prekrasan i polako se popunjava... 😘🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙
Ma mi smo super, na mene zapravo svi vicu, da sw premalo drzim kreveta, a previse hodam. Da tijelu treba vremena za oporavak. Al se ja dobro osjecam pa me ponese i tesko stajem na loptu.
Vratila sam predtrudnicku tezinu. Losije spavamo zadnja 2 dana, ali proci ce i to, samo pozitiva!
Gagi mom su obukle bodi kratkih rukava i pamucno odjelce dugih rukava. Rekle da kapa i carape ne trebaju, izasli 7.6. iz bolnice, bilo je preko 25 stunjeva.
6xmama ti si avion!
Ena draga puse vam saljem oboma! 😘😘😘
Barbara popis je divan! Gle ti mog muskarca, rodio se laksi od skoro svih, samo honeyna princeza laksa od njega 😂😂😂😂. Muskarcina i pol! 😂😂😂
Ivy uzivajte mi domeka.
Ja evo lezim i jedno i drugo dijete lezi na meni, nije mi uopce vruce 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji