Honey i Bojana iskrene cestitke! Zelim vam sto brzi oporavak😊
Cokica sretan rođendan, sve najbolje i lijepo se provedi🎈🎉
Ivy uzivajte doma😊
WinnieTP nadam se da ce sve bit okej i da cete sigurno uc u termin🤞
Onaj popis je divan i isto tako su divna imena djecice, bas ce nam bit lijepa generacija😄😍
💙 A.L.
Ajme Lucija je prekrasna,maziti se i uživajte.
Mama6 pa izgledaš predivno,svaka čast
Ja se tek sad malo pokrenula,skuhala si ness i uživam.malac je danas nešto mirniji,lupa ali nježno nije kao nekad ,kao da zna da se mama nije naspavala
Razmišljam šta staviti malcu kad ide doma iz bolnice,jel oblače duge rukave bodića ili mogu i kratki,pa vruće je i mislim si da bi mogli i kratki.
Cokica - sretan ti rockas!🎈
Ena - uzivaj s malcem, sve ce to doci na svoje, treba vremena da se oboje prilagodite 😘
6xmama, prava fit trudnica 😁 kapa do poda 😁
Franova, sad se i ti full aktiviraj pa mozda krene sto prije! 😁
Ena, slatkis mali...nece spavati bez mame, zna da je na sigurnom kod tebe 😍
Popis je prekrasan i polako se popunjava... 😘🤗🤗
26.8. Ivan 💙💙
Ma mi smo super, na mene zapravo svi vicu, da sw premalo drzim kreveta, a previse hodam. Da tijelu treba vremena za oporavak. Al se ja dobro osjecam pa me ponese i tesko stajem na loptu.
Vratila sam predtrudnicku tezinu. Losije spavamo zadnja 2 dana, ali proci ce i to, samo pozitiva!
Gagi mom su obukle bodi kratkih rukava i pamucno odjelce dugih rukava. Rekle da kapa i carape ne trebaju, izasli 7.6. iz bolnice, bilo je preko 25 stunjeva.
6xmama ti si avion!
Ena draga puse vam saljem oboma! 😘😘😘
Barbara popis je divan! Gle ti mog muskarca, rodio se laksi od skoro svih, samo honeyna princeza laksa od njega 😂😂😂😂. Muskarcina i pol! 😂😂😂
Ivy uzivajte mi domeka.
Ja evo lezim i jedno i drugo dijete lezi na meni, nije mi uopce vruce 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Helou mamicee, Bojana i ovdje čestitke😘😘😘 honey također čestitke na prinovi😍😍 Cokica sretan rođendan, ove godine dobijas najljepsi poklon!! 🤗🤗 Za vas stare mame 😂 kako kaze Barbara samo pohvale kako citam po komentarima kao da niste ni rodile, sve stignete dobro se osjecate super! Ivy super da i ti ides doma i da lijepo uzivate💏💏 6xmama bas kao sta kazu cure super linija, al mi je zao za prislinu dijetu sigurno nije lako 😣😣 marija slatko busic, uopce se ne vidi velika razlika dobro je netko napisao sta si vise trudna sve mrsavija 😂
💙Bartol💙
Hvala vam svima na lijepoj dobrodošlici
Honeyhoney i Bojana čestitke od srca, uživajte sa bebačima i brzo nam se oporavite
Cokica sretan ti rođendan!
Svima vam držim fige
Barbara, popis je divan, rasplakao me! (nije do hormona uopće )
Sortiraj odgovore
Najstariji