Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    19. Lipanj 2018. 13:40

Barabara zar ozbiljno vec imamo 11mama?!?! 😮
    🍿🍿🍿🍿🍿 Popis je prekrasan, opet ga moram pohvaliti 💞💞😍😍😍

• AndrijaPandrija89
    19. Lipanj 2018. 13:47

Cure, cestitam na bebicama :) ja sam danas bila na pregledu, narucena sam ponvno za utorak.. kaze doktor da ako do tad ne rodim, u srijedu idem na inducirani 😦 iskreno, nadam se da ce Jakov do tad odlucit izac 😂😂😂

Majda23
    19. Lipanj 2018. 13:48

6xmama ja ne mogu vjerovati da si tako fit mama nakon toliko djece, kapa do poda 😉 
    Barbara svaka cast, ali mi se ne svida sto sam 4.po redu 😂😂😂 
    Gdje nam je Franova??

04.07. Matija 💜

Noemi
    19. Lipanj 2018. 13:48

Barabara, bravo za promptno ažuriranje popisa 😉
    Moj nickname je ime i moje princeze.. kako originalno 😂 
    6xmama bome si i ti fit.. i ne dobivaš na kolaži, obzirom da mudruješ.. svaka čast 👍😊

Noemi
    19. Lipanj 2018. 13:50

Tipkovnica na mobu me zaj.. 😂 shvatile ste iz konteksta 😂😂😂🙈🙈🙈🙈

franovamamita
    19. Lipanj 2018. 13:55

honey cestitam draga super si to odradila 😙😙😙
    cokica sretan ti rodendan i neky ti se sve zelje ostvare 😙😙
    ivy suoercda idete kuci javi dojmove od velikog brace i seke 😙😙
    bojana cestitam malena je divna tebi zelim brz oporavak 😙😙
    6xmama i marija divne su vam busice lijepo rastu😊😙😙
    winnie nadam se da ce se trudovi skroz smiriti i nece se vracati do termina...😙😙
    cure ja sam ravno 4 sata provela u TA,uzas uzas,guzva,neorganizirani au skroz,zagusljivo,vruce ma fuj...al bilo ih je dosts prije reda sto su uletile dosle s trudovima gledala ih i nije mi bilo svejedno bilo ih je baaas uplasenih...
    mene pogledali i pregled bolio ajme ko u oko da me dirala uzas...otvorena 2prsta 1clanak do ovoja glavice...ako se nists samo ne pokrene doci za tj dana...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    19. Lipanj 2018. 14:03

Bojana - ISKRENE CESTITKE na rodjenju male princeze!!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
    Ivy - drago mi je da idete doma, sad uzivancija 😘
    Franova - supatnice po panici, drz'se! 😘
    Barbara - svaka cast na popisu!!! 👏👏👏👏
    Ja imam osjecaj da mi se mala spustila skroz dolje u cucu, stanu mi tri ruke izmedju vrha trbuha i prsa, tak mi nije bilo s prvom, nadam se da je to znak da ce porod biti brz 😂🙏

mandarina
    19. Lipanj 2018. 14:07

Honeyhoney i Bojana čestitam vam na vašim princezama, brz oporavak želim!!! 

6xmama
    19. Lipanj 2018. 14:11

Noemi, skuzila sam kaj oces rec 😂 bar se nasmijemo, hahaha. Imam ti ja razloga zakaj se ne debljam, ja ti vec deset god imam inzulinsku rezistenciju i na dijabetickoj dijeti moram bit(i pit tbl 2x na dan) , s tim da ne smijem jest nis kaj ima glikemijski index preko 50,a to ti je onak 70% ugljikohidratnih namirnica...s tim da imam i hipotireozu.. 
    Franova,znaci nalaz isti.... Imas ti jos fore 😊, ak je grlic clanak dug, to bu jos potrajalo bez obzira na otvorenost. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

19. Lipanj 2018. 14:11

baarbaraa29

Bojana 😊🤩😍 Cestitke na princezici!!!
    Cokice sretan rodjos!
    Terminuso, Franova đe si ti??
    Ena, Proud vi ste nam vec "stare" 😁 mame, jeste se sad totalno ufurali? Ena ti se oporavila bar kolko tolko? I ostalim mamama 😚…….
    Ivy sad uzivancija 🤗
    WinniethePooh 🙏🏻 da kontrakcije stanu! Iš, iš!!

Hvala na pitanju draga,ja se oporavljam,eto mogu malo i sjesti,bebi nemiran nešto ,malo spava,puno papa ...budemo polako ,mislim da su grčići u pitanju,i neće zaspati ak nije naslonjen meni,ljubav mala😍. Nadam se da ste vi sve dobro. Svaka čast za popis draga,stvarno si si dala truda❤️😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.