Ivy - čestitke na prinovi!
Confused - sekice su predivne!
I ja danas imala akciju krečenja dnevni - kuhinja - hodnik , sva sreća svekrva mi pomogla u čišćenju
Idući tjedan se bacam na pranje i peglanje robice. Jučer sam bila na kontroli 31+3 tt, kaže doktorica da je dečkić
težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji?
Ivy slika je ajmeee, iskrene cestitke kraljice 😘😘
Confused vidi se da su seke ponosne, toliko srece u jednoj slici, rasplakat cete me 😖
Mia uz tebe smo, ima kakvih promjena?
Meni su danas rekli da sam im drugacija u licu, kao natecena 😱 tko ce vise znati od cega 🙍
04.07. Matija 💜
I ja danas imala akciju krečenja dnevni - kuhinja - hodnik , sva sreća svekrva mi pomogla u čišćenju
Idući tjedan se bacam na pranje i peglanje robice. Jučer sam bila na kontroli 31+3 tt, kaže doktorica da je dečkić
težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji
Meni su sa 32+6 procjenili na 1800 g sto je kao malo za te tjedne ali iskreno da ti kazem ni ne vjerujem vise u to sto mi kazu, na punih 37 tjedana kazu 3200 g sto je taman za te tjedne. Tesko mi za povjerovati da u mj dana moze dobiti toliko na kilazi
04.07. Matija 💜
težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji?
Meni je sad na pregledu kad sam bila 30+1 rekla da ima 1800g decko i da to odgovara 32 tjednu, tak da mislim da je tvoj taman...
Mladamamica, dobro da ste se uspjeli jedan drugome prilagoditi. Samo odmaraj i super za kilice 😁
Confused, prekrasne curice 😁
26.8. Ivan 💙💙
Confused - curke su prekrasne 😍😍😍
Mladamamica - ja sam isla s +17kg roditi, izasla iz rodilista s +5kg, za mjesec dana imala -5kg od tezine prije poroda - pocicala me mala skroz, isto nisam imala bas apetita prvi mjesec. I prva je soavala u svojoj sobi u kinderbetu, ja sam se budila i isla iz nase soavace njoj na podoje, prvih oar mjeseci bih znala prespavati kod nje u sobi na dodatnom krevetu kad sam bila premorena. Druga ce sad spavati u kinderbetu kraj naseg kreveta da ne budi stariju.
Mia - kako si?
confused ajme predivne su sestrice 💕💕
mladamamica drago mi je da ste se uhodali vec,samo opusteno i za kile wow predobro ☺ kako stojite s cicanjem jel lakse vec malo ili?
ja ti drags imam osjecaj ds ce to svakog trena kod mene krenuti...neki cudni bolovi i pritisak mi je dolje
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy čestitam!
Kod mene ništa novog, večeras završavamo s tokolizom pa će dalje vidjeti. Ctg dobar.
Moram reći da su u Merkuru svi doktori i sestre dragi, hrana je dobra i definitivno ću tu doći roditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji