Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    16. Lipanj 2018. 18:50

Confused

Slika govori tisucu rijeci ❤❤❤

Slika zbilja govori sve,prekrasne❤❤❤

• Maja82
    16. Lipanj 2018. 18:54

Ivy cestitam od srca!

16. Lipanj 2018. 19:17

Confused predivno ❤️❤️❤️

PhotoArtGirl
    16. Lipanj 2018. 19:22

Ivy - čestitke na prinovi! 
    Confused - sekice su predivne! 

I ja danas imala akciju krečenja dnevni - kuhinja -  hodnik , sva sreća svekrva mi pomogla u čišćenju 
    Idući tjedan se bacam na pranje i peglanje robice. Jučer sam bila na kontroli 31+3 tt, kaže doktorica da je dečkić
    težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji?

Majda23
    16. Lipanj 2018. 19:27

Ivy slika je ajmeee, iskrene cestitke kraljice 😘😘 
    Confused vidi se da su seke ponosne, toliko srece u jednoj slici, rasplakat cete me 😖 
    Mia uz tebe smo, ima kakvih promjena? 
    Meni su danas rekli da sam im drugacija u licu, kao natecena 😱 tko ce vise znati od cega 🙍

04.07. Matija 💜

Majda23
    16. Lipanj 2018. 19:29

PhotoArtGirl

I ja danas imala akciju krečenja dnevni - kuhinja - hodnik , sva sreća svekrva mi pomogla u čišćenju
    Idući tjedan se bacam na pranje i peglanje robice. Jučer sam bila na kontroli 31+3 tt, kaže doktorica da je dečkić
    težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji

Meni su sa 32+6 procjenili na 1800 g sto je kao malo za te tjedne ali iskreno da ti kazem ni ne vjerujem vise u to sto mi kazu, na punih 37 tjedana kazu 3200 g sto je taman za te tjedne. Tesko mi za povjerovati da u mj dana moze dobiti toliko na kilazi

04.07. Matija 💜

Marijaa30
    16. Lipanj 2018. 19:37

PhotoArtGirl

I ja danas imala akciju krečenja dnevni - kuhinja - hodnik , sva sreća svekrva mi pomogla u čišćenju
    težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji?

Meni je sad na pregledu kad sam bila 30+1 rekla da ima 1800g decko i da to odgovara 32 tjednu, tak da mislim da je tvoj taman...

Mladamamica, dobro da ste se uspjeli jedan drugome prilagoditi. Samo odmaraj i super za kilice 😁
    Confused, prekrasne curice 😁

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    16. Lipanj 2018. 19:43

Confused - curke su prekrasne 😍😍😍
    Mladamamica - ja sam isla s +17kg roditi, izasla iz rodilista s +5kg, za mjesec dana imala -5kg od tezine prije poroda - pocicala me mala skroz, isto nisam imala bas apetita prvi mjesec. I prva je soavala u svojoj sobi u kinderbetu, ja sam se budila i isla iz nase soavace njoj na podoje, prvih oar mjeseci bih znala prespavati kod nje u sobi na dodatnom krevetu kad sam bila premorena. Druga ce sad spavati u kinderbetu kraj naseg kreveta da ne budi stariju.
    Mia - kako si?

franovamamita
    16. Lipanj 2018. 19:44

confused ajme predivne su sestrice 💕💕
    mladamamica drago mi je da ste se uhodali vec,samo opusteno i za kile wow predobro ☺ kako stojite s cicanjem jel lakse vec malo ili?
    ja ti drags imam osjecaj ds ce to svakog trena kod mene krenuti...neki cudni bolovi i pritisak mi je dolje

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

WinniethePooh
    16. Lipanj 2018. 19:49

Ivy čestitam! 
    Kod mene ništa novog, večeras završavamo s tokolizom pa će dalje vidjeti. Ctg dobar.
    Moram reći da su u Merkuru svi doktori i sestre dragi, hrana je dobra i definitivno ću tu doći roditi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.