Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    17. Lipanj 2018. 04:52

Mia čestitkeee!!!! Ovo je prekrasno jutarnje iznenađenje! 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
    Tako mi je drago! Brz ti oporavak želim!!! 

17. Lipanj 2018. 05:02

Mia789

Cureeee, evo i mog izvjestaja🎀🎀🎀 rodila sam malu Lunicu u 1:19, 3440g i 50 cm❤
    Uglavnom trudovi krenuli u pola 7 i odmah bili ubitacni na svake 2 min, dosla u bolnicu na 7cm i dobila epiduralnu koja uopce nije djelovala. Stvarno sam.mislila da cu umrijeti od bolova, strasno. Ali ajde super stvar je sto drip uopce nisam dobila. Uglavnom, malo su je morali povuci na vakum jer je bila licem prema trbuhu, agpar 10/10. Stavila ju na cicu, odmah malo vukla😍 i evo sad cekam da me smjeste na odjel iako od adrenalina ne znam hocu moci zaspati😂 sve u svemu, super proslo, ali vraski bolilo, ali kad ti ju stave na tebe sve se isplati. Gledas ju i ne mozes vjerovati da je tvoja❤

Bravo draga,čestitam od srca😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗,brz oporavak ti želim i uživaj u bebici 😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍😍

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 05:20

Mia789

Cureeee, evo i mog izvjestaja🎀🎀🎀 rodila sam malu Lunicu u 1:19, 3440g i 50 cm❤
    Uglavnom trudovi krenuli u pola 7 i odmah bili ubitacni na svake 2 min, dosla u bolnicu na 7cm i dobila epiduralnu koja uopce nije djelovala. Stvarno sam.mislila da cu umrijeti od bolova, strasno. Ali ajde super stvar je sto drip uopce nisam dobila. Uglavnom, malo su je morali povuci na vakum jer je bila licem prema trbuhu, agpar 10/10. Stavila ju na cicu, odmah malo vukla😍 i evo sad cekam da me smjeste na odjel iako od adrenalina ne znam hocu moci zaspati😂 sve u svemu, super proslo, ali vraski bolilo, ali kad ti ju stave na tebe sve se isplati. Gledas ju i ne mozes vjerovati da je tvoja❤

Mia.🎉🎉🎉🎉🎉🎉!!!! Čestitke draga! Presretna zbog tebe i bebice i muža!!!! Dobrodošla Luna!!!!
    Vraški si to dobro odradila! Svaka čast!
    Javi u kojoj si sobi pa te dodem škicnuti!!!!
    Jao baš sam jako jako jako jako sretna!!!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    17. Lipanj 2018. 05:24

Weeeee ☺️ Cestitke Mia ❤️ 
    Tako je lijepo svaki dan uc u klokanicu a svaki dan nova bebica ❤️💙❤️💙 
    Idemo dalje ..koja ce danas 😀😀😀😀
    Ja sam ruzno spavala , bas me kriza bole 🤷🏻‍♀️ , danas planiram prelezat cijeli dan u krevetu , svekrva kuha rucak tako da sam mirna 😊 ugodan vam dan drage moje zelim , sretan rodendan svim pilicima koji slave danas 😍😍

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 05:44

Bojana27

Weeeee ☺️ Cestitke Mia ❤️
    Tako je lijepo svaki dan uc u klokanicu a svaki dan nova bebica ❤️💙❤️💙
    Idemo dalje ..koja ce danas 😀😀😀😀
    Ja sam ruzno spavala , bas me kriza bole 🤷🏻‍♀️ , danas planiram prelezat cijeli dan u krevetu , svekrva kuha rucak tako da sam mirna 😊 ugodan vam dan drage moje zelim , sretan rodendan svim pilicima koji slave danas 😍😍

Hvala Bojana na podsjetniku 🙈.
    Sretan ročkas svima.
    Još malo draga i ti ćeš svoju štruci držati u rukama  😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

WinniethePooh
    17. Lipanj 2018. 06:21

Mia čestitam, uživajte i mazite se!! ❤🎈💐

• Mia789
    17. Lipanj 2018. 06:32

Hvala cure, evo taman su je odveli na prvo kupanje😍
    Ivy, u sobi 10 sam pa se ulovimo, u kojoj si ti?
    Htjela sam vas pitati cure koje su ikada uzele epiduralnu kako ide s mokrenjem nakon. Meni su kateterom 2 puta praznili prilikom poroda i sad uopce nemam nagon za mokrenje? Jel to uobicajeno? 

6xmama
    17. Lipanj 2018. 06:51

Mia, bravo, svaka cast na odlicno odrađenom porodu i brzom bome! Čestitam na maloj Luni 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉! 
    Luna, dobro nam došla! ❤️💖🎊💞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

barbiemama
    17. Lipanj 2018. 06:51

sorry na upadu u temu ☺️

Ena31 , guglam Lorelli kolica i vidim da si ih kupila povoljno i da si zadovoljna. mene samo zanima jesu li jako teška? 

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 07:00

Mia789

Hvala cure, evo taman su je odveli na prvo kupanje😍
    Ivy, u sobi 10 sam pa se ulovimo, u kojoj si ti?
    Htjela sam vas pitati cure koje su ikada uzele epiduralnu kako ide s mokrenjem nakon. Meni su kateterom 2 puta praznili prilikom poroda i sad uopce nemam nagon za mokrenje? Jel to uobicajeno?

Ja se sjećam da nisam mogla pipi nakon prvog poroda još cijeli dan nakon ali mislim da mi je bila sila. Ma popij tekućine pa će doć potreba.
    Ja sam u 1-inici. Dodem ja nakon doručka.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.