Ivy - čestitke na prinovi!
Confused - sekice su predivne!
I ja danas imala akciju krečenja dnevni - kuhinja - hodnik , sva sreća svekrva mi pomogla u čišćenju
Idući tjedan se bacam na pranje i peglanje robice. Jučer sam bila na kontroli 31+3 tt, kaže doktorica da je dečkić
težak 1800g, koliko su vaše bebe teške/bile teške u ovom periodu? Gledam na netu, u ovom periodu bi beba trebala težiti 1400-1600g, jel to znači da će biti krupniji?
Meni je sad na pregledu kad sam bila 30+1 rekla da ima 1800g decko i da to odgovara 32 tjednu, tak da mislim da je tvoj taman...
Mladamamica, dobro da ste se uspjeli jedan drugome prilagoditi. Samo odmaraj i super za kilice 😁
Confused, prekrasne curice 😁

26.8. Ivan 💙💙
Confused - curke su prekrasne 😍😍😍
Mladamamica - ja sam isla s +17kg roditi, izasla iz rodilista s +5kg, za mjesec dana imala -5kg od tezine prije poroda - pocicala me mala skroz, isto nisam imala bas apetita prvi mjesec. I prva je soavala u svojoj sobi u kinderbetu, ja sam se budila i isla iz nase soavace njoj na podoje, prvih oar mjeseci bih znala prespavati kod nje u sobi na dodatnom krevetu kad sam bila premorena. Druga ce sad spavati u kinderbetu kraj naseg kreveta da ne budi stariju.
Mia - kako si?

confused ajme predivne su sestrice 💕💕
mladamamica drago mi je da ste se uhodali vec,samo opusteno i za kile wow predobro ☺ kako stojite s cicanjem jel lakse vec malo ili?
ja ti drags imam osjecaj ds ce to svakog trena kod mene krenuti...neki cudni bolovi i pritisak mi je dolje

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy čestitam!
Kod mene ništa novog, večeras završavamo s tokolizom pa će dalje vidjeti. Ctg dobar.
Moram reći da su u Merkuru svi doktori i sestre dragi, hrana je dobra i definitivno ću tu doći roditi.

Napišem post i ode. A majke ti. Krenimo opet 😂
PAG super za pregled i za bebicu. Meni se to čini ok ništa previše a i oni ne mogu to 100% procjeniti.
WinnieTP super za CTG samo neka oni tebe prate. I odlično da si se odlučila za bolnicu. Ja isto tako moram pohvaliti SV DUH jer su poštivali sve moje želje pa čak i odbijanje dripa krpz cijeli porod. Na kraju pristala ali to ke trajalo samo 10 min.
Confused preslatke su ti curkice sve tri 😍😍😍😍. Sada doma i uživancija 😍.
Mladamamica super za kile i za bebacha. Samo vas dva polako i hrabro. Bravo!
Mia ti na sljedećem pregledu kaži.da te bolucka (ako već danas ne krene). Ja mantram da to bude uskorl i jednako sjajno kao i moj porod ❤️.
Hvala vam svima na čestitkama.
Ljubimo vas Vid i ja 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da se brzinski javim. Confused imaš BOGATSTVO, sto da kažem 💓💓💓💓💓 nema veće sreće!!!! Mia drži se, sve je pitanje sata. Nis drugo nisam zapamtila, svima vam šaljem puse 😘😘😘😘😘😘😘

Ivy gustaj sad sa Vidom😍😘
Mladamamica za tebe i Noaha😘😘, super za kile
I uz ogroman hemoroid i bolove ipak sam uspjela napraviti Kinder pingvin rolad

Ivy, cestitke, divni ste oboje
Confused, kako je netko napisao, imaš pravo bogatstvo
Ja već vidim da ću preostala dva mjeseca trudnoće provest cmoljeći na klokanici
I super mi je za sve koje ste rodile do sad što se polako uhodavate i lovite rutinu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji