Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    16. Lipanj 2018. 20:07

Ivy čestitkeeeeeeeeeeee  

💙Bartol💙

ivymicek
    16. Lipanj 2018. 20:53

Napišem post i ode. A majke ti. Krenimo opet 😂
    PAG super za pregled i za bebicu. Meni se to čini ok ništa previše a i oni ne mogu to 100% procjeniti.
    WinnieTP super za CTG samo neka oni tebe prate. I odlično da si se odlučila za bolnicu. Ja isto tako moram pohvaliti SV DUH jer su poštivali sve moje želje pa čak i odbijanje dripa krpz cijeli porod. Na kraju pristala ali to ke trajalo samo 10 min.
    Confused preslatke su ti curkice sve tri 😍😍😍😍. Sada doma i uživancija 😍.
    Mladamamica super za kile i za bebacha. Samo vas dva polako i hrabro. Bravo!
    Mia ti na sljedećem pregledu kaži.da te bolucka (ako već danas ne krene). Ja mantram da to bude uskorl i jednako sjajno kao i moj porod ❤️.
    Hvala vam svima na čestitkama.
    Ljubimo vas Vid i ja 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    16. Lipanj 2018. 21:04

Samo da se brzinski javim. Confused imaš BOGATSTVO, sto da kažem 💓💓💓💓💓 nema veće sreće!!!! Mia drži se, sve je pitanje sata. Nis drugo nisam zapamtila, svima vam šaljem puse 😘😘😘😘😘😘😘

Mladamamica1911
    16. Lipanj 2018. 21:06

Ivy cestitkeee draga 🧡🧡🧡

nivami
    16. Lipanj 2018. 21:48

Ivy gustaj sad sa Vidom😍😘
    Mladamamica za tebe i Noaha😘😘, super za kile 
    I uz ogroman hemoroid i bolove ipak sam uspjela napraviti Kinder pingvin rolad

• mandrina
    16. Lipanj 2018. 21:52

Ivy, cestitke, divni ste oboje
    Confused, kako je netko napisao, imaš pravo bogatstvo
    Ja već vidim da ću preostala dva mjeseca trudnoće provest cmoljeći na klokanici
    I super mi je za sve koje ste rodile do sad što se polako uhodavate i lovite rutinu

16. Lipanj 2018. 21:52

Joj ja bi sad nešto takvo slatko 😍😍 mi danas išli kao opremit se za utakmicu, a ja zaboravila nešto slatko uzet 😣

Prava trudnička prehrana 😂😂
    Prava trudnička prehrana 😂😂
    Mya
    16. Lipanj 2018. 21:57

Ajme koliko dugo nisam grickalice jela,nista ne smijem,sva hrana neslana mora biti zbog tlaka,gazirane sokove izbacila,jedva cekam taj dan,sve cu nadoknaditi😋😋😊

nivami
    16. Lipanj 2018. 22:03

Confused nemam komentara za sliku, mogu zamisliti kako si sretna mama sa svoje tri kcerke, svaka čast gustaj u njima 😍😍😍😘😘😘

nivami
    16. Lipanj 2018. 22:04

Confused nemam komentara za sliku, mogu zamisliti kako si sretna mama sa svoje tri kcerke, svaka čast gustaj u njima 😍😍😍😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.