Napišem post i ode. A majke ti. Krenimo opet 😂
PAG super za pregled i za bebicu. Meni se to čini ok ništa previše a i oni ne mogu to 100% procjeniti.
WinnieTP super za CTG samo neka oni tebe prate. I odlično da si se odlučila za bolnicu. Ja isto tako moram pohvaliti SV DUH jer su poštivali sve moje želje pa čak i odbijanje dripa krpz cijeli porod. Na kraju pristala ali to ke trajalo samo 10 min.
Confused preslatke su ti curkice sve tri 😍😍😍😍. Sada doma i uživancija 😍.
Mladamamica super za kile i za bebacha. Samo vas dva polako i hrabro. Bravo!
Mia ti na sljedećem pregledu kaži.da te bolucka (ako već danas ne krene). Ja mantram da to bude uskorl i jednako sjajno kao i moj porod ❤️.
Hvala vam svima na čestitkama.
Ljubimo vas Vid i ja 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da se brzinski javim. Confused imaš BOGATSTVO, sto da kažem 💓💓💓💓💓 nema veće sreće!!!! Mia drži se, sve je pitanje sata. Nis drugo nisam zapamtila, svima vam šaljem puse 😘😘😘😘😘😘😘
Ivy gustaj sad sa Vidom😍😘
Mladamamica za tebe i Noaha😘😘, super za kile
I uz ogroman hemoroid i bolove ipak sam uspjela napraviti Kinder pingvin rolad
Ivy, cestitke, divni ste oboje
Confused, kako je netko napisao, imaš pravo bogatstvo
Ja već vidim da ću preostala dva mjeseca trudnoće provest cmoljeći na klokanici
I super mi je za sve koje ste rodile do sad što se polako uhodavate i lovite rutinu
Joj ja bi sad nešto takvo slatko 😍😍 mi danas išli kao opremit se za utakmicu, a ja zaboravila nešto slatko uzet 😣
Ajme koliko dugo nisam grickalice jela,nista ne smijem,sva hrana neslana mora biti zbog tlaka,gazirane sokove izbacila,jedva cekam taj dan,sve cu nadoknaditi😋😋😊
Confused nemam komentara za sliku, mogu zamisliti kako si sretna mama sa svoje tri kcerke, svaka čast gustaj u njima 😍😍😍😘😘😘
Confused nemam komentara za sliku, mogu zamisliti kako si sretna mama sa svoje tri kcerke, svaka čast gustaj u njima 😍😍😍😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji