Ivy draga cestitam od ❤ Slika je 🔝🔝🔝
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
U 14:20 nakon 2 i po sata trudova i samo malo dripa stigao je VId! 3600 i 50 cm.
Izgon bolio ko sam vrag al smo preživjeli.
Čestitam od srca draga 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗
O jooj Ivy čestitam!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
😘😘😘😘😘😘😘😘
Ma predivni ste!!! Brz ti oporavak želim uz slatkiša!!!!
Draga Ivy, evo suza suzu goni! Iskrene cestitke i brz oporavak ti zelim! Vid ljepoto, dobro nam dosao! 😘😘😘😘😘
Mia dogadja li se sto? Ma ti si zrela ko kruska! 😉
Mi danas od jutra u muvingu, isli Maksa vodit na rockas u 11, pa mi ostali na kavi, pa dok sam dosla doma, skuhala rucak i tak.
Sad M i A spavaju, a ja se igram s Maksom!
Nocas smo losije spavali, jer je pametna mater jucer jela grasak, dijete se ubilo od muke po kakanju. Zato danas cijeli dan spava, da nadoknadi noc.
Puse svima! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Draga Ivy, evo suza suzu goni! Iskrene cestitke i brz oporavak ti zelim! Vid ljepoto, dobro nam dosao! 😘😘😘😘😘
Mia dogadja li se sto? Ma ti si zrela ko kruska! 😉
Mi danas od jutra u muvingu, isli Maksa vodit na rockas u 11, pa mi ostali na kavi, pa dok sam dosla doma, skuhala rucak i tak.
Sad M i A spavaju, a ja se igram s Maksom!
Nocas smo losije spavali, jer je pametna mater jucer jela grasak, dijete se ubilo od muke po kakanju. Zato danas cijeli dan spava, da nadoknadi noc.
Puse svima! 😘😘😘😘
Nistaaaa, dodje mi da napravim ono sto si i ti, odem i kazem da boli i adio😂 pa ne mogu vise stvarno, nekako sam prije par dana bila bas nabijena pozitivom i sve, a sad kako sam prenijela sve mi se svelo na cekanje. Bas me iscrpljuje😅
Confusednadam se da ste doma i cekamo dozivljaje kako je proslo..ivymislim na tebe i da sto brze primis svoju mrvu..miajel se kod tebe sta dogada?enakako si ti,bebac je vidimo savršenstvo😊
Ok sam,još zarastam ali bude to sve ok😘,hvala ti draga😘. Ti si mi dobro?
Sortiraj odgovore
Najstariji