Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    16. Lipanj 2018. 15:59

Ivy, čestitke ste.. preslatki ste 😘😍🤗

Confused
    16. Lipanj 2018. 16:11

Ivy draga cestitam od ❤ Slika je 🔝🔝🔝

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nasdva
    16. Lipanj 2018. 16:12

Ivy čestitam 

16. Lipanj 2018. 16:24

ivymicek

U 14:20 nakon 2 i po sata trudova i samo malo dripa stigao je VId! 3600 i 50 cm.
    Izgon bolio ko sam vrag al smo preživjeli.

Čestitam od srca draga 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗

bejb23
    16. Lipanj 2018. 16:50

Ivy cestitaaaaam! 😘

💗Baby E💗

mandarina
    16. Lipanj 2018. 17:10

Ivy čestitam!!! 

Yvone
    16. Lipanj 2018. 17:19

O jooj Ivy čestitam!!!
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    😘😘😘😘😘😘😘😘
    Ma predivni ste!!! Brz ti oporavak želim uz slatkiša!!!!

16. Lipanj 2018. 17:38

Draga Ivy,  evo suza suzu goni! Iskrene cestitke i brz oporavak ti zelim! Vid ljepoto,  dobro nam dosao! 😘😘😘😘😘

Mia dogadja li se sto? Ma ti si zrela ko kruska! 😉
    Mi danas od jutra u muvingu,  isli Maksa vodit na rockas u 11,  pa mi ostali na kavi,  pa dok sam dosla doma,  skuhala rucak i tak.
    Sad M i A spavaju,  a ja se igram s Maksom!
    Nocas smo losije spavali,  jer je pametna mater jucer jela grasak,  dijete se ubilo od muke po kakanju. Zato danas cijeli dan spava,  da nadoknadi noc.
    Puse svima! 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Mia789
    16. Lipanj 2018. 17:47

ProudMomy

Draga Ivy, evo suza suzu goni! Iskrene cestitke i brz oporavak ti zelim! Vid ljepoto, dobro nam dosao! 😘😘😘😘😘

Mia dogadja li se sto? Ma ti si zrela ko kruska! 😉
    Mi danas od jutra u muvingu, isli Maksa vodit na rockas u 11, pa mi ostali na kavi, pa dok sam dosla doma, skuhala rucak i tak.
    Sad M i A spavaju, a ja se igram s Maksom!
    Nocas smo losije spavali, jer je pametna mater jucer jela grasak, dijete se ubilo od muke po kakanju. Zato danas cijeli dan spava, da nadoknadi noc.
    Puse svima! 😘😘😘😘

Nistaaaa, dodje mi da napravim ono sto si i ti, odem i kazem da boli i adio😂 pa ne mogu vise stvarno, nekako sam prije par dana bila bas nabijena pozitivom i sve, a sad kako sam prenijela sve mi se svelo na cekanje. Bas me iscrpljuje😅

16. Lipanj 2018. 17:52

J@m@

Confusednadam se da ste doma i cekamo dozivljaje kako je proslo..ivymislim na tebe i da sto brze primis svoju mrvu..miajel se kod tebe sta dogada?enakako si ti,bebac je vidimo savršenstvo😊

Ok sam,još zarastam ali bude to sve ok😘,hvala ti draga😘. Ti si mi dobro?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.