Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    16. Lipanj 2018. 15:13

Draga Ivy, ISKRENE CESTITKE!!! 🎉🎉🎉
    Tako mi je drago da je bilo brzo, uzivaj sad u mazenju 😍 Malenome zelim dug i sretan zivot, a tebi brz oporavak! 😘 Rasplakala me slika 💖

franovamamita
    16. Lipanj 2018. 15:16

ivy cestitam 💕💕💕💕drago mi je da nije predugo trajalo i da ste dobro oba dvoje,divni ste ljubi nam Vida 💙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca
    16. Lipanj 2018. 15:18

Draga Ivy čestitam od srca na malom Vidu! 😍😍😍 razniježila se na sličicu! 🤩 Nek mu je zdravlja i sreće i tebi brz oporavak! ❤❤❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

baarbaraa29
    16. Lipanj 2018. 15:23

Cestitke Ivy rock mama! 🤘😎 Savrseno odradjen rodjendan!🤗
    Ljubite se, mazite i tipkajte kad stignete! 😙
    Mia, Confused neki dan poslusala da rodi do ponoci pa Veronika dosla u 23.30, Ivy da rodi do popodnevne kave, kakvu tebi naredbu da dam? 🤔
    Veceras do vremenske prognoze iza dnevnika, moze? 😃 Jel ima kakvih promjena?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

natar
    16. Lipanj 2018. 15:30

Ivy cestitam!! Brzinski si ti to odradila 👏👏
    Prekrasni ste😍😍, uzivajte i mazite se!! 💕💕💕💕😘😘

• tinanema00
    16. Lipanj 2018. 15:32

ivymicek

U 14:20 nakon 2 i po sata trudova i samo malo dripa stigao je VId! 3600 i 50 cm.
    Izgon bolio ko sam vrag al smo preživjeli.

Ivi čestitkeeee  😍😁😁

💕💕💜💜👶😍

16. Lipanj 2018. 15:35

Ivy čestitke 😁😘😘💙💙 i predobra slika 😁 dobrodošao Vid 💙💙

Rubia
    16. Lipanj 2018. 15:50

Ivy CESTITAM od 💙💙💙 Neka je ziv i zdrav.... Ljubaaav 💙💙💙

• Mia789
    16. Lipanj 2018. 15:53

Barbara, evo pristajem i sutra do ponoci samo da vise ne hodam po ovim pregledima😂😂
    Nema nista posebno novo, tu i tamo malo stisne i zaboli, ali nedovoljno redovno i jako. Cak sam i spavala popodne😁

Marijaa30
    16. Lipanj 2018. 15:54

Ivy, cestitam!!! Brzi oporavak zelim, malenom sretno i zdravo djetinjstvo 😍😍
    Prekrasna slikica 😁

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.