Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Lipanj 2018. 22:05

A ja inače nisam od tih slanih grickalica, to možda jednom do dvaput na godinu. A kolu i to tako popijem. Najbolje mi je to kad se prejedem 😂

• NellaM
    16. Lipanj 2018. 22:09

Ivy čestitam od srca! 💙 Maleni Vid je med medeni 😍😍👶 
    Confused predivne su ti cure, bas bogatstvo pravo! ❤️❤️❤️

Mya
    16. Lipanj 2018. 22:14

Cokica

A ja inače nisam od tih slanih grickalica, to možda jednom do dvaput na godinu. A kolu i to tako popijem. Najbolje mi je to kad se prejedem 😂

Samo ti uzivaj i zalij koju i za mene,a ja cu prvom prilikom😁

6xmama
    16. Lipanj 2018. 22:35

Nivami, bravo za roladicu ☺️. Kod nas sutra isto kupovna torta, inace im ja radim torte, al  posto sad ne mogu morat cemo bit zadovoljni s kupovnom. 
    Uzivajte u svojim strucicama, ja vec ne mogu svoju docekat,ko da mi je prvo a ne sesto 😂🤣... Mozda kaj je sad curka, vec sam nakon 19 god zaboravila kak je to imat malu curicu ❤️. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• tinanema00
    16. Lipanj 2018. 22:39

Hej lutke moje...da li bi mi htjele napisati koje izdajalice imate ili ćete imati? Nikako da kupim jer htjela bi nešto što će stvarno valjati i ne biti najjeftinije a opet ni najskuplje...ako može i slike ili linkove..hvala puno! 😁

💕💕💜💜👶😍

6xmama
    16. Lipanj 2018. 22:46

Mene muz casti ovaj put sa Medelinom dvostrukom elektricnom izdajalicom 😉

vele da du njihove najbolje, njihove i Aventove

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

16. Lipanj 2018. 22:50

Ja sam dobila od šogorice od Aventa, ručnu. Iako nam baš neki dan na tečaju patronažna pričala da to ne kupujemo 

nasdva
    16. Lipanj 2018. 22:58

Confused curke su ti divne 😍
    Ja imam aventovu električnu i budući sam se prošli put isključivo izdajala 5 mj vrijedi svake kn

natar
    16. Lipanj 2018. 23:01

Confused prekrasne su cure 😍😍💞💞💞

• Mia789
    17. Lipanj 2018. 04:27

Cureeee, evo i mog izvjestaja🎀🎀🎀 rodila sam malu Lunicu u 1:19, 3440g i 50 cm❤
    Uglavnom trudovi krenuli u pola 7 i odmah bili ubitacni na svake 2 min, dosla u bolnicu na 7cm i dobila epiduralnu koja uopce nije djelovala. Stvarno sam.mislila da cu umrijeti od bolova, strasno. Ali ajde super stvar je sto drip uopce nisam dobila. Uglavnom, malo su je morali povuci na vakum jer je bila licem prema trbuhu, agpar 10/10. Stavila ju na cicu, odmah malo vukla😍 i evo sad cekam da me smjeste na odjel iako od adrenalina ne znam hocu moci zaspati😂 sve u svemu, super proslo, ali vraski bolilo, ali kad ti ju stave na tebe sve se isplati. Gledas ju i ne mozes vjerovati da je tvoja❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.