Joj ja bi sad nešto takvo slatko 😍😍 mi danas išli kao opremit se za utakmicu, a ja zaboravila nešto slatko uzet 😣

Ajme koliko dugo nisam grickalice jela,nista ne smijem,sva hrana neslana mora biti zbog tlaka,gazirane sokove izbacila,jedva cekam taj dan,sve cu nadoknaditi😋😋😊
Confused nemam komentara za sliku, mogu zamisliti kako si sretna mama sa svoje tri kcerke, svaka čast gustaj u njima 😍😍😍😘😘😘

Confused nemam komentara za sliku, mogu zamisliti kako si sretna mama sa svoje tri kcerke, svaka čast gustaj u njima 😍😍😍😘😘😘

A ja inače nisam od tih slanih grickalica, to možda jednom do dvaput na godinu. A kolu i to tako popijem. Najbolje mi je to kad se prejedem 😂
Ivy čestitam od srca! 💙 Maleni Vid je med medeni 😍😍👶
Confused predivne su ti cure, bas bogatstvo pravo! ❤️❤️❤️

A ja inače nisam od tih slanih grickalica, to možda jednom do dvaput na godinu. A kolu i to tako popijem. Najbolje mi je to kad se prejedem 😂
Samo ti uzivaj i zalij koju i za mene,a ja cu prvom prilikom😁
Nivami, bravo za roladicu ☺️. Kod nas sutra isto kupovna torta, inace im ja radim torte, al posto sad ne mogu morat cemo bit zadovoljni s kupovnom.
Uzivajte u svojim strucicama, ja vec ne mogu svoju docekat,ko da mi je prvo a ne sesto 😂🤣... Mozda kaj je sad curka, vec sam nakon 19 god zaboravila kak je to imat malu curicu ❤️.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hej lutke moje...da li bi mi htjele napisati koje izdajalice imate ili ćete imati? Nikako da kupim jer htjela bi nešto što će stvarno valjati i ne biti najjeftinije a opet ni najskuplje...ako može i slike ili linkove..hvala puno! 😁

💕💕💜💜👶😍
Mene muz casti ovaj put sa Medelinom dvostrukom elektricnom izdajalicom 😉

vele da du njihove najbolje, njihove i Aventove

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji