Cure samo kratko javljanje, pročitala sam na brzaka i vidim da Ivy ostaje, aaaa kako sam Uzbuđena i sretna zbog tebe, nek prođe brzo i sto bezbolnije 🤗❤️❤️❤️
Malena sinoć temperatura, grlobolja Al već je sad bolje pa vjerujem da je ovaj puta nešto brzoprolazno 🤞🏻
MIA sretno i tebi da krene nes konkretnije da se druskate vas četvero na kraju u sobi 🤗❤️
Preskočila sam brdo toga, sorite Al Svima puse velike pogotovo malim slavljenicima 😘😘

Joj da, confused bas mi drago da idete doma i veselim se jako da čujem kako je prošao prvi susret, koje uzbuđenje samo mogu zamisliti 😍😍😍😍😊

Confused nadam se da ste doma i cekamo dozivljaje kako je proslo..ivy mislim na tebe i da sto brze primis svoju mrvu..mia jel se kod tebe sta dogada?ena kako si ti,bebac je vidimo savršenstvo😊
Ivy nam je Mozda vec i gotova i mazi se sa svojim Vidom
Mia cekamo i tebe i ja sam prije 11 godina na danasnji dan bila u iscekivanju
Confused cekamo dojmove seka
Nisam vam jutros rekla imam novog podstnara, izasao mi hemoroid i bas me boli ajme 😫😥😡😠

U 14:20 nakon 2 i po sata trudova i samo malo dripa stigao je VId! 3600 i 50 cm.
Izgon bolio ko sam vrag al smo preživjeli.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy čestitam prekrasni ste oboje, suze mi krenule sad kad sam vidila sliku, mazi se sa svojim malim smotuljkom 😘 😘 😘 😍😍😍💐💐💐

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji