Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    17. Lipanj 2018. 07:19

Draga Mia čestitke na maloj princezi!!! Bas sam se razveselila , Otvorim klokanicu kad onoooo juhuuu💞🎀💝🎉🎉🎈 odmaraj, uživaj , mazi ju i pazi !🎀🎀 svima koji slave danas ročkas želim sveeeeee najljepše !!!🎂🎂 

21.08.💞🎀

17. Lipanj 2018. 07:20

barbiemama

sorry na upadu u temu ☺️

Ena31, guglam Lorelli kolica i vidim da si ih kupila povoljno i da si zadovoljna. mene samo zanima jesu li jako teška?

Neznam ti ja to baš procijeniti,meni osobno nisu,super sam zadovoljna s njima,mali unutra spava zasad 😁🤩😍😘,imaju velike kotače što mi je plus😍

nasdva
    17. Lipanj 2018. 07:32

Mia čestitam, Luna dobrodošla.

Mya
    17. Lipanj 2018. 08:03

Mia čestitam na princezi,uživajte jedna u drugoj,a tebi sto brzi oporavak..❤🎉

Tinchyca
    17. Lipanj 2018. 08:03

Mia čestitam na maloj Luni! 😊🤩🎉 Nek je zdrava i sretna! ❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    17. Lipanj 2018. 08:04

jutro cure
    mia od srca cestitam na malenoj Luni a tebi zelim brz oporavak 💕💕💕
    zicamo sliku 😀😀😀
    ivy kako je vama noc prosla?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

natar
    17. Lipanj 2018. 08:06

Mia cestitam!! 👏👏👏 Dobrodosla Luna!! 😍😍💕💕
    Svoj djecici koja danas slave zelim sretan rockas!!  🎉🎉🎂🎂🎂

nivami
    17. Lipanj 2018. 08:08

Jutro 
    Mia cestitam na maloj proncezi, mazite se i pazite 😘😘😍😍💐💐
    Hvala svima na cestitkama za rodendan 😘😘😘, a također sretan rodendan ostatku ekipe koja danas slavi 😘🎂

franovamamita
    17. Lipanj 2018. 08:10

da zaboravih 
    Svim slavljenicima sretan rodendan 😙😙😙😙🎂🎁🎉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    17. Lipanj 2018. 08:13

Draga Mia, ISKRENE CESTITKE za rodjenje male princeze!!! 🎉🎉🎉🎉 Tebi zelim brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 😍😍😍💖💖💖
    Svim slavljenicima zelim sve naj naj najbolje!!! 🎂🎉🎉🎉🎂🎂🎈🎈🎈
    Kak su nam bebice krenule pa to je prekrasno 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.