Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mia789
    17. Lipanj 2018. 06:32

Hvala cure, evo taman su je odveli na prvo kupanje😍
    Ivy, u sobi 10 sam pa se ulovimo, u kojoj si ti?
    Htjela sam vas pitati cure koje su ikada uzele epiduralnu kako ide s mokrenjem nakon. Meni su kateterom 2 puta praznili prilikom poroda i sad uopce nemam nagon za mokrenje? Jel to uobicajeno? 

6xmama
    17. Lipanj 2018. 06:51

Mia, bravo, svaka cast na odlicno odrađenom porodu i brzom bome! Čestitam na maloj Luni 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉! 
    Luna, dobro nam došla! ❤️💖🎊💞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

barbiemama
    17. Lipanj 2018. 06:51

sorry na upadu u temu ☺️

Ena31 , guglam Lorelli kolica i vidim da si ih kupila povoljno i da si zadovoljna. mene samo zanima jesu li jako teška? 

ivymicek
    17. Lipanj 2018. 07:00

Mia789

Hvala cure, evo taman su je odveli na prvo kupanje😍
    Ivy, u sobi 10 sam pa se ulovimo, u kojoj si ti?
    Htjela sam vas pitati cure koje su ikada uzele epiduralnu kako ide s mokrenjem nakon. Meni su kateterom 2 puta praznili prilikom poroda i sad uopce nemam nagon za mokrenje? Jel to uobicajeno?

Ja se sjećam da nisam mogla pipi nakon prvog poroda još cijeli dan nakon ali mislim da mi je bila sila. Ma popij tekućine pa će doć potreba.
    Ja sam u 1-inici. Dodem ja nakon doručka.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Sunce25
    17. Lipanj 2018. 07:19

Draga Mia čestitke na maloj princezi!!! Bas sam se razveselila , Otvorim klokanicu kad onoooo juhuuu💞🎀💝🎉🎉🎈 odmaraj, uživaj , mazi ju i pazi !🎀🎀 svima koji slave danas ročkas želim sveeeeee najljepše !!!🎂🎂 

21.08.💞🎀

17. Lipanj 2018. 07:20

barbiemama

sorry na upadu u temu ☺️

Ena31, guglam Lorelli kolica i vidim da si ih kupila povoljno i da si zadovoljna. mene samo zanima jesu li jako teška?

Neznam ti ja to baš procijeniti,meni osobno nisu,super sam zadovoljna s njima,mali unutra spava zasad 😁🤩😍😘,imaju velike kotače što mi je plus😍

nasdva
    17. Lipanj 2018. 07:32

Mia čestitam, Luna dobrodošla.

Mya
    17. Lipanj 2018. 08:03

Mia čestitam na princezi,uživajte jedna u drugoj,a tebi sto brzi oporavak..❤🎉

Tinchyca
    17. Lipanj 2018. 08:03

Mia čestitam na maloj Luni! 😊🤩🎉 Nek je zdrava i sretna! ❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    17. Lipanj 2018. 08:04

jutro cure
    mia od srca cestitam na malenoj Luni a tebi zelim brz oporavak 💕💕💕
    zicamo sliku 😀😀😀
    ivy kako je vama noc prosla?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI