Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    16. Lipanj 2018. 11:41

Mia znaci svaki čas možemo očekivati poruku da si na putu u rodilište 😉 sretno i neka krene čim prije 🤞❤️

6xmama
    16. Lipanj 2018. 11:49

Mia, bome si i ti zrela za ostavit u bolnici... Bzvz kaj su te poslali doma, to su vec cm za busit vodenjak i akcija

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    16. Lipanj 2018. 11:50

Ajmee Ivy sretno 😘😘😘 i teni Mia drzim fige 😘😘😘
    Nivami, Confused, 6xmama - 3 rodendana, pa sretan im rodendan 🎉🎉🎉🎂🎂
    Meni je sinoc mali bio toliko nisko, kako bi cure rekle kao da kopa po crviksu, i osjetila pritisak dole, kao da ce pri svakom koraku puknuti vodenjak. Uspjela sam se otusirati i zaspati, i sad boli ali ne jako. Mora da sam se jucer preforsirala sa spremanjem. 

04.07. Matija 💜

• Mia789
    16. Lipanj 2018. 11:54

6xmama

Mia, bome si i ti zrela za ostavit u bolnici… Bzvz kaj su te poslali doma, to su vec cm za busit vodenjak i akcija

Pa to sam i ja mislila, ovo je bas gnjavaza😅 i sad opet ako ne krene danas ili sutra u ponedjeljak kontrola. Ali tad cu ostati pa makar na silu😂

Confused
    16. Lipanj 2018. 11:59

Mia789

6xmama

Mia, bome si i ti zrela za ostavit u bolnici… Bzvz kaj su te poslali doma, to su vec cm za busit vodenjak i akcija

Pa to sam i ja mislila, ovo je bas gnjavaza😅 i sad opet ako ne krene danas ili sutra u ponedjeljak kontrola. Ali tad cu ostati pa makar na silu😂

Ko ce i te dr.razumit,mene su sa 4 cm htjeli slat doma,s 5 su me sprasili u radaonu.U svakom slucaju brzo ces ti :)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    16. Lipanj 2018. 12:04

ivy draga nadam se da ces brzo i sto bezbolnije to odraditi cekamo lijepe vijesti 😙😙
    mia oho znaci i ti bih mogla danas nazad 😊 😙
    majda i meni tak vec par dana,stalno osluskujem tijelo i mislim da ce svaki cas nesto se pokrenuti... dal je psiha ili ne nemam pojma...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• NellaM
    16. Lipanj 2018. 12:04

Cure samo kratko javljanje, pročitala sam na brzaka i vidim da Ivy ostaje, aaaa kako sam Uzbuđena i sretna zbog tebe, nek prođe brzo i sto bezbolnije 🤗❤️❤️❤️ 
    Malena sinoć temperatura, grlobolja Al već je sad bolje pa vjerujem da je ovaj puta nešto brzoprolazno 🤞🏻
    MIA sretno i tebi da krene nes konkretnije da se druskate vas četvero na kraju u sobi 🤗❤️
    Preskočila sam brdo toga, sorite Al Svima puse velike pogotovo malim slavljenicima 😘😘

• NellaM
    16. Lipanj 2018. 12:05

Joj da, confused bas mi drago da idete doma i veselim se jako da čujem kako je prošao prvi susret, koje uzbuđenje samo mogu zamisliti 😍😍😍😍😊

16. Lipanj 2018. 13:09

Ivymicek sretno,brzo i lagano ti želim😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

Mya
    16. Lipanj 2018. 14:05

Confused nadam se da ste doma i cekamo dozivljaje kako je proslo..ivy mislim na tebe i da sto brze primis svoju mrvu..mia jel se kod tebe sta dogada?ena kako si ti,bebac je vidimo savršenstvo😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.