Oooo, Ivy... sretno 😘😘😘 nek prođe sto brze i bezbolnije 😁😁🤗🤗🤗
Uzbuđenje 😍😍

26.8. Ivan 💙💙
Jeee Ivy stiže Vid!!!🎈🎈🎈🎈 Neka sve prođe bolje neg si mislis i lakše ❤️❤️❤️❤️❤️

Evo i mene, 4-5 cm otvorena, opet po njihovom jako lijep nalaz😂 pustili me kuci iako misle da bi do kraja dana moglo krenuti. Isto neki iregularni trudovi, ali nista pravilno i jako. Tako da drzite mi fige da krene cim prije😊
Ivy, sretnoooo, bilo mi je tako drago kad sam vidjela da ti kazu muzu da te upise u bolnicu❤ bit ce sve super!

Mia znaci svaki čas možemo očekivati poruku da si na putu u rodilište 😉 sretno i neka krene čim prije 🤞❤️

Mia, bome si i ti zrela za ostavit u bolnici... Bzvz kaj su te poslali doma, to su vec cm za busit vodenjak i akcija

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ajmee Ivy sretno 😘😘😘 i teni Mia drzim fige 😘😘😘
Nivami, Confused, 6xmama - 3 rodendana, pa sretan im rodendan 🎉🎉🎉🎂🎂
Meni je sinoc mali bio toliko nisko, kako bi cure rekle kao da kopa po crviksu, i osjetila pritisak dole, kao da ce pri svakom koraku puknuti vodenjak. Uspjela sam se otusirati i zaspati, i sad boli ali ne jako. Mora da sam se jucer preforsirala sa spremanjem.

04.07. Matija 💜
Mia, bome si i ti zrela za ostavit u bolnici… Bzvz kaj su te poslali doma, to su vec cm za busit vodenjak i akcija
Pa to sam i ja mislila, ovo je bas gnjavaza😅 i sad opet ako ne krene danas ili sutra u ponedjeljak kontrola. Ali tad cu ostati pa makar na silu😂

Mia, bome si i ti zrela za ostavit u bolnici… Bzvz kaj su te poslali doma, to su vec cm za busit vodenjak i akcija
Pa to sam i ja mislila, ovo je bas gnjavaza😅 i sad opet ako ne krene danas ili sutra u ponedjeljak kontrola. Ali tad cu ostati pa makar na silu😂
Ko ce i te dr.razumit,mene su sa 4 cm htjeli slat doma,s 5 su me sprasili u radaonu.U svakom slucaju brzo ces ti :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
ivy draga nadam se da ces brzo i sto bezbolnije to odraditi cekamo lijepe vijesti 😙😙
mia oho znaci i ti bih mogla danas nazad 😊 😙
majda i meni tak vec par dana,stalno osluskujem tijelo i mislim da ce svaki cas nesto se pokrenuti... dal je psiha ili ne nemam pojma...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji