Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2018. 10:04

Confused sretno i čekamo vijesti 😁😘😘😘
    Barbara sretno na ispitu 🤞🤞😘
    I lijepa busica i robica 😍😍
    Ja evo već treću noć da se dižem predjutro, to do sad nisam, spavala sam u komadu. Al ujutro je bilo tako lijepo svježe, predivno. I sad se pokušavam prisiliti dignut iz kreveta. A morat ću jer sam gladna
    I čekamo još koju bebicu do kraja tjedna 😁😁

mina04
    13. Lipanj 2018. 10:15

Majda23

Meni su to kilaze za prosjecu bebu ne za malu, nekako sam ocekivala ispod 3 kg ali nebitno, valjda nece biti problema pri izgonu 😂
    Blago vama kod kojih je kisa pala, kod nas sparina, otusirala se a graske znoja i dalje cure, nadam se da ce i kod nas malo rashladiti. Mi smo kupili bijelu komodu za 1200 kn s kadicom i podlogom za previjanje, mene je osvojio reljef oblaka na ladici jer sam narucila sve na oblacice, od tapeta do posteljine.

Zelim vam svima lijepe snove, bez puno ustajanja na pis pis i sto manje vrucine 😘

Imam i ja takvu 😁 seka mi ju dala, i prije nego sam ostala trudna 😆 htjela je se rijesiti. Super mi je.
    Confused sretno mila! 😘
    Nasdva prekrasna si, a robica je 😍😍😍😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Maja82
    13. Lipanj 2018. 10:18

Dobro jutro cure!
    Confused sretno! Sto brze i bezbolnije 🤞🤞🤞
    Barbara sretno na ispitu!
    Nasdva robica je mrak! Preslatko! Di si uzela carapice? Sad mi se cini sto sam mislila za moju malu bljutavo i dosadno... bijelo sivo 😀 mozda se sad predomislim! I ti izgledas super!
    Hvala za savjete oko komodica! Sad jedva cekam ici kupovati 😁 To sam si nekak ostavila za 7 mj kad bu jako vruce pa da idem po klimatiziranim ducanima..iako nije ni sad nes bolje. Ja ne znam sto s ovim vremenom u zg, nit pada nit hladi samo se navukli oblaci i to je to.. probudila se pipi oko 4.30 i nisam dva sata mogla zaspat 😣 mucenje cisto. I onda zaspem i probudim se ko da me netko mlatio.

franovamamita
    13. Lipanj 2018. 10:19

pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila...uglsvnom sretno ko ima preglede danas...vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa...tako da vec mi dosadno...ne mogu nigdje ni nista...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    13. Lipanj 2018. 10:40

Maja82

Dobro jutro cure!
    Confusedsretno! Sto brze i bezbolnije 🤞🤞🤞
    Barbara sretno na ispitu!
    Nasdva robica je mrak! Preslatko! Di si uzela carapice? Sad mi se cini sto sam mislila za moju malu bljutavo i dosadno… bijelo sivo 😀 mozda se sad predomislim! I ti izgledas super!
    Hvala za savjete oko komodica! Sad jedva cekam ici kupovati 😁 To sam si nekak ostavila za 7 mj kad bu jako vruce pa da idem po klimatiziranim ducanima..iako nije ni sad nes bolje. Ja ne znam sto s ovim vremenom u zg, nit pada nit hladi samo se navukli oblaci i to je to.. probudila se pipi oko 4.30 i nisam dva sata mogla zaspat 😣 mucenje cisto. I onda zaspem i probudim se ko da me netko mlatio.

Čarapice su iz C&A

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 10:52

franovamamita

pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila…uglsvnom sretno ko ima preglede danas…vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa…tako da vec mi dosadno…ne mogu nigdje ni nista…

Znači ništa od kirvaja.. ništa onda čistiti 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• mandrina
    13. Lipanj 2018. 10:58

Confused, drži se i sretno!!

pharmamma
    13. Lipanj 2018. 10:59

ivymicek

franovamamita

pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila…uglsvnom sretno ko ima preglede danas…vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa…tako da vec mi dosadno…ne mogu nigdje ni nista…

Ko ja hahaha napokon malo rashladilo,ima zraka,a ja si nađem posel-ribanje pećnice 😂😂😂 preznojila sam se da me se iscijediti može 😂

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 11:03

pharmamma

ivymicek

franovamamita

Ko ja hahaha napokon malo rashladilo,ima zraka,a ja si nađem posel-ribanje pećnice 😂😂😂 preznojila sam se da me se iscijediti može 😂

😂😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 11:06

Jooj meni se danas niš neda. Ni kuhat ni čistit a trebala bih. Idem barem skuhati jer sam gladna.
    Confused idalje vibramo 🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.