Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    13. Lipanj 2018. 10:58

Confused, drži se i sretno!!

pharmamma
    13. Lipanj 2018. 10:59

ivymicek

franovamamita

pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila…uglsvnom sretno ko ima preglede danas…vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa…tako da vec mi dosadno…ne mogu nigdje ni nista…

Znači ništa od kirvaja.. ništa onda čistiti 😂

Ko ja hahaha napokon malo rashladilo,ima zraka,a ja si nađem posel-ribanje pećnice 😂😂😂 preznojila sam se da me se iscijediti može 😂

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 11:03

pharmamma

ivymicek

franovamamita

pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila…uglsvnom sretno ko ima preglede danas…vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa…tako da vec mi dosadno…ne mogu nigdje ni nista…

Znači ništa od kirvaja.. ništa onda čistiti 😂

Ko ja hahaha napokon malo rashladilo,ima zraka,a ja si nađem posel-ribanje pećnice 😂😂😂 preznojila sam se da me se iscijediti može 😂

😂😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 11:06

Jooj meni se danas niš neda. Ni kuhat ni čistit a trebala bih. Idem barem skuhati jer sam gladna.
    Confused idalje vibramo 🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• tinanema00
    13. Lipanj 2018. 11:18

Confused  sretnooo...I nas dvije smo danas na pregledu. Javim kako je prošlo 😁😎

💕💕💜💜👶😍

PhotoArtGirl
    13. Lipanj 2018. 11:27

Pozz mame .. pitanjce jedno.
    Da li je rano za pranje i peglanje bebine robice, sad sam 31+2 .
    S prvim sinom sam čini mi se oko 35-36.og tjedna, al sad sam postala nestrpljivija 

Confused
    13. Lipanj 2018. 12:08

Evo trenutni izvjestaj-u rodiliste nisam isla.Vodili ja i muz mladu kcer pulmologu na kontrolu,tamo proveli uru ipo cekajuci i trudovi mi skoro skroz stali,pa nisam htjela u rodiliste,nego otisla kod svoje ginekologice.Uglavnom to je to,otvaram se,trenutno na 3 cm,cerviksa skoro nema,krenuo sluzavi krvavi iscjedak,samo cekat prave bolove i po njenome do kraja dana bi trebala rodit.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

PhotoArtGirl
    13. Lipanj 2018. 12:14

Confused

Evo trenutni izvjestaj-u rodiliste nisam isla.Vodili ja i muz mladu kcer pulmologu na kontrolu,tamo proveli uru ipo cekajuci i trudovi mi skoro skroz stali,pa nisam htjela u rodiliste,nego otisla kod svoje ginekologice.Uglavnom to je to,otvaram se,trenutno na 3 cm,cerviksa skoro nema,krenuo sluzavi krvavi iscjedak,samo cekat prave bolove i po njenome do kraja dana bi trebala rodit.

Sretno, da prođe što bezbolnije i brže 

6xmama
    13. Lipanj 2018. 12:17

Confused, sad ce to krenut 😊. Sretno i čekamo s tobom ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    13. Lipanj 2018. 12:45

Confused

Confused super da si otišla kod gina imda ti je lijepo objasnio. Barem se ne moraš patiti u rosilištu. Šeći i odmaraj i držim fige da što prije krenu oravi pravi trudovi i da će štručica doći brzo 💕.
    PAG ma nikad nije rano. Netko prije netko kasnije.. samo se opusti radi kako ti osjećaj kaže 😄
    Js se prejela i malo počistila i sad idem prati veš.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI