pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila…uglsvnom sretno ko ima preglede danas…vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa…tako da vec mi dosadno…ne mogu nigdje ni nista…
Znači ništa od kirvaja.. ništa onda čistiti 😂
Ko ja hahaha napokon malo rashladilo,ima zraka,a ja si nađem posel-ribanje pećnice 😂😂😂 preznojila sam se da me se iscijediti može 😂

pumo ste natipkale od javljanja ujutro pa nisam zapamtila…uglsvnom sretno ko ima preglede danas…vidjeh i divnu busu koja je usla u termin ponosnu vlasnicu zaboravila hahahaahhaah ovo govno od kise ne prestaje nikako bas je katastrofa…tako da vec mi dosadno…ne mogu nigdje ni nista…
Znači ništa od kirvaja.. ništa onda čistiti 😂
Ko ja hahaha napokon malo rashladilo,ima zraka,a ja si nađem posel-ribanje pećnice 😂😂😂 preznojila sam se da me se iscijediti može 😂
😂😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jooj meni se danas niš neda. Ni kuhat ni čistit a trebala bih. Idem barem skuhati jer sam gladna.
Confused idalje vibramo 🤞

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused sretnooo...I nas dvije smo danas na pregledu. Javim kako je prošlo 😁😎

💕💕💜💜👶😍
Pozz mame .. pitanjce jedno.
Da li je rano za pranje i peglanje bebine robice, sad sam 31+2 .
S prvim sinom sam čini mi se oko 35-36.og tjedna, al sad sam postala nestrpljivija

Evo trenutni izvjestaj-u rodiliste nisam isla.Vodili ja i muz mladu kcer pulmologu na kontrolu,tamo proveli uru ipo cekajuci i trudovi mi skoro skroz stali,pa nisam htjela u rodiliste,nego otisla kod svoje ginekologice.Uglavnom to je to,otvaram se,trenutno na 3 cm,cerviksa skoro nema,krenuo sluzavi krvavi iscjedak,samo cekat prave bolove i po njenome do kraja dana bi trebala rodit.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo trenutni izvjestaj-u rodiliste nisam isla.Vodili ja i muz mladu kcer pulmologu na kontrolu,tamo proveli uru ipo cekajuci i trudovi mi skoro skroz stali,pa nisam htjela u rodiliste,nego otisla kod svoje ginekologice.Uglavnom to je to,otvaram se,trenutno na 3 cm,cerviksa skoro nema,krenuo sluzavi krvavi iscjedak,samo cekat prave bolove i po njenome do kraja dana bi trebala rodit.
Sretno, da prođe što bezbolnije i brže

Confused, sad ce to krenut 😊. Sretno i čekamo s tobom ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Confused super da si otišla kod gina imda ti je lijepo objasnio. Barem se ne moraš patiti u rosilištu. Šeći i odmaraj i držim fige da što prije krenu oravi pravi trudovi i da će štručica doći brzo 💕.
PAG ma nikad nije rano. Netko prije netko kasnije.. samo se opusti radi kako ti osjećaj kaže 😄
Js se prejela i malo počistila i sad idem prati veš.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji