Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    12. Lipanj 2018. 13:29

Zene, sve same lijepe vijesti sa pregleda, odlicno!! 😊😊👌
    Danas su opet prugice u modi 😃, jako lijepe busice ste pokazale 😍😍😍
    6xmama, jel se to meni cini ili je buso bas vidno narastao zadnji tjedan? 😍 Super, samo neka curka raste i cestitam na ulasku u zadnje tromjesecje!! 🎉🎉
    Franova  drzim fige da rana zaraste prije nego krene akcija. Imas potpuno pravo, nema guranja i preskakanja na listi, samo ti cekaj svoj red 😁😁
    Barbara sretan rockas muzu i sretna vam godisnjica 💞

6xmama
    12. Lipanj 2018. 13:42

Mmmmda i ja sam to skužila da je nekak buknuo ...A kod mene ti inače bude tak,trbuh do nosa a na kraju zajde dete da ga nemaš kaj videt ...najteže mi je bilo 3,5 kg,najlakše 2,8 kg-a i ja baš nisam sitna ženska,pa su me babice za ovo mršavo(i još je bio dečko) zezale posle poroda,kao "koji komad žene,a dijete nemaš kaj videt "

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    12. Lipanj 2018. 14:26

Ah Franova rado bi! Morat cu se sad malo potrudit!
    NellaM bravo za nalaze!! 😊 Ja vec duze vrijeme idem svaka 2 tjedna pa sam valjda sad ocekivala brzi tempo, a ono nista 😆 E da i super ti je prognoza! Pristajem! 😁
    Marijaa29, natar 😚😚
    6xmama ljepa nasa mamuska! Cestitke na zadnhoj trecini 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 15:13

franovamamita

super za sve preglede i bebice ali hajmo ipak redom molit cu lijepo…ahahahaahahah 😂😂😂😂😂😂
    terminuso pa ti ne suradujes daj bar malo mi se priblizi nije ti fora 😁😁 i da sretan rođoš mužu i sretna vam godisnjica 😙 lijepo se provedite mozds i potaknete stogod haahahahahah
    ja isla jos klinca upisati u skolu sad smo sve oko skole rijesili za knjige sam odabrala onu opciju da narucim i donesu mi doma jer nema sanse da mogu okolo hodat i traziti…eto to je to…sad odo jesti i odmarati…za rucak gulas iz konzerve i tijesto…ono rasturila sam ajme 😂😂😂😂

Sve si obavila pa i ručak skuhala. Neka si.
    Marija 😍😍😍, 6xmama 😍😍😍.
    Bojana super za CTG i kaj onda u ponedjeljak akcija ili ćeš malo ležati na odjelu?
    Eto niš drugo više ne znam mozak pa pa

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    12. Lipanj 2018. 15:51

Bravo za dobre nalaze i preglede
    Lijepi trbuščići.
    Ja danas malo čistila po.kući i sad me šoraju kontakcije

12. Lipanj 2018. 16:11

Cure isla sam vagat malog sada kod susjede,  ima vagu!
    Mali ima 3340g,  a otpusteni smo sa 2950g prije 5 dana! Bas sam sretna sada! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 16:12

ProudMomy

Cure isla sam vagat malog sada kod susjede, ima vagu!
    Mali ima 3340g, a otpusteni smo sa 2950g prije 5 dana! Bas sam sretna sada! 😁

Kad je to baš lijepo kada znaš da dobro napreduju, odmah se osjećaš bolje 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    12. Lipanj 2018. 16:19

Ivy u 17h navodno moram doc i u utorak carski ☺️

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 16:24

Bojana27

Ivy u 17h navodno moram doc i u utorak carski ☺️

Ajme 😍😍😍😍.. pa to će doći začas 😱

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    12. Lipanj 2018. 16:28

Proud super za malenog,lijepo on napreduje ❤️
    Bojana,znaci za tjedan dana nam svakako stiže bebica 😁 a do tad čekamo dal će nam se još koja bebica odlučiti izaći heheheh
    Meni je toliko težak dan,samo sam umorna i nervozna..uspjela sam se i rasplakati na neki blesavi video na netu..idem probati odspavati kratko,možda će mi biti lakše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.