Wohooo znači sve odlično. Ma hebeš cerviks dok si zatvorena. Sada šalabajzaj i uživaj.
Sretan ročkas mužu i sretna godišnjica!!!!
Hvala!! 😊
Kaze nebi bila prva da na kraju i preneses! Jezik pregrizla! 🙂
Mia tik-tak, tik-tak.. 🤗
NellaM koliko cesto ti ides na preglede? Meni je termin sad opet tek za 2 tj.a kaze ak sta prije bude - bolnica.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Super za preglede i za bebice koje lijepo napreduju 🙂🙂🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
super za sve preglede i bebice ali hajmo ipak redom molit cu lijepo...ahahahaahahah 😂😂😂😂😂😂
terminuso pa ti ne suradujes daj bar malo mi se priblizi nije ti fora 😁😁 i da sretan rođoš mužu i sretna vam godisnjica 😙 lijepo se provedite mozds i potaknete stogod haahahahahah
ja isla jos klinca upisati u skolu sad smo sve oko skole rijesili za knjige sam odabrala onu opciju da narucim i donesu mi doma jer nema sanse da mogu okolo hodat i traziti...eto to je to...sad odo jesti i odmarati...za rucak gulas iz konzerve i tijesto...ono rasturila sam ajme 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pa da, drago mi je sto se otvaram, nekako se nadam da bi tako porod mogao biti laksi🙈🤞🏻
Kakav je kod tebe zadnji nalaz bio?
Ja sam ti u 9 narucena tako da cemo se vjerojatno vidjeti🤗 i znas sta, skuzila sam da onaj raspored na vratima nije bas tocan, meni je danas opet bila dr. Horvat, a uopce je nema na rasporedu. Tako da tko zna tko ce nam biti u cetvrtak😂
😂😂😂 Ajde vidjet ćemo tko će nam biti ako se ne porodimo prije.
Ja sam na 3 cm i mislim da bu do četvrtka ista situacija...
Bilo bi bas cool da se vidimo 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super,bas lijepe vijesti sa pregleda,jupiii...barby muzu sretan rođendan,a vama sretna godisnjica uz puno ljubavi i veselja😘😘😘
Evo nas-čarobnih 27 tjedana, ulaz u finale ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo nas da cekiramo situaciju, bila po uputnicu i neke nalaze, sve dobro 🤗
Pahuljice bas uživate i bas mi drago ❤️ Kako bradavice?
6xmama čestitam! 🎉 I super izgleda taj tvoj šesti puta mama trbuščić 😍
Ivy super ti to handlas.. moja isto los spavač, jedino sto u jutro spava duže, moram ju budit za vrtić uvijek 😆
Marija zgodni ste mi, lijepi buso 😊
Sunce, mene zadnji puta spasilo bas me grlo stislo pa ako možeš i volis, patlidžan ispeci (onak na komade veće isjeces) i gotove premazi sa maslinovim uljem i puuuuno češnjaka..
Majda čestitke! 🎉 ušli ste vi bome u 38.tjedan ako se ne varam 😆
Tvrdi trbuh redovno.. legnem i prođe..
Super za sve dobre vijesti s pregleda, to me uvijek razveseli pročitat ❤️
Wohooo znači sve odlično. Ma hebeš cerviks dok si zatvorena. Sada šalabajzaj i uživaj.
Sretan ročkas mužu i sretna godišnjica!!!!
Hvala!! 😊
Kaze nebi bila prva da na kraju i preneses! Jezik pregrizla! 🙂
Mia tik-tak, tik-tak.. 🤗
NellaM koliko cesto ti ides na preglede? Meni je termin sad opet tek za 2 tj.a kaze ak sta prije bude - bolnica.
Isto, od 36+0 svaka dva tjedna pa bi kao od termina trebala svaka dva dana.. i isto mi rečeno ako je šta prije- bolnica.. tako i prvi puta bilo.. Znaci ti si taman računaj sve pospremis, odeš još jednom na pregled i za dan dva rodit 😄
Ivanolora, meni je doktorica propisala vec prije mjesec dana spasmex ak trbuh nebi dugo omeksao itd, al za sad cim se legnem je dobro, hvala Bogu!
Mia i Ivy, koja bu prije? 😁😁
Barbara, super za pregled i 20g u 2 tjedna 😁😎
6xmama, lijepa busika 😁
26.8. Ivan 💙💙
Super za dobre nalaze 😃😃
Cekamo sad koja ce prva 😁
Kod mene danas bio samo ctg koji je bio super , u petak jos jedna kontrolica i u pon ostajem u bolnici 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji