Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala
Imam,imam 😊 jedino izgleda da se zna ponekad desiti da se zamijene,a ne stavljaju novi raspored
Puno ti hvala 😗😗
Jutro curke, ova TA je ludnica, vec sat i pol cekam ctg, sve me boli od sjedenja😒
Ivy, u cetvrtak je dr. Berberovic, za nju jos nisam cula
Franova super nalaz, ali pusti ti njihova predvidjanja, po njihovim prognozama, ja sam radjala od 30.tj 😂😂😂😂😂😂 stici ces se oporavit, ne sumnjam uopce. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dal koja ima kroz dan nekoliko puta tvrdi trbuh
Ja.. rekla mi je doktorica da je to znak da legnem.
Evo, ja obavila pregled. I dalje sam uloziva za vrh prsta, hvala Bogu nije se pogorsalo.
Rekla mi je da je decko veci za 10 dana, ima 1800g, nije vise na zadak! Ja zadovoljna! 😁
Jedino mi je dala uputnicu da stitnjacu provjerim za svaki slucaj.
26.8. Ivan 💙💙
Sve sam procitala i sve zaboravila 🙈 sretno svimana pregledima, mi imamo u 14 i 20 h. Danas smo usli u 37.tt 😀😀🎉🎉 sad me vec strah poroda. Meni zna cesto biti tvrd ali sam si zakljucila da se vecinom on tako namjesti, pogotovo kad mi izoblici stomak, a znaju biti i kontrakcije u pitanju.
04.07. Matija 💜
Jutro curke, ova TA je ludnica, vec sat i pol cekam ctg, sve me boli od sjedenja😒
Ivy, u cetvrtak je dr. Berberovic, za nju jos nisam cula
Da ni ja nisam čula. Znači ne ići u utorak. Ja sam jučer bila gotova za sat vremena. Tko zna koliko ću čekat u četvrtak.
Marija super za pregled i za bebana. Samo neka raste? Nisi na početku trudnoće vadila hormon štitnjače?
Ivanolora meni se stalno stvrdne pogotovo kad pretjeram s aktivnostima. Odmori kad ti je tako. Ja probala spavati ali ne ide san na oći.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
Mi se u 10h pikamo na akupunkturi, javim kak će proć 😊
Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻
Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?
Idem za lakši porod. U vinogradsku od 36 tj. Jednom tjedno te pikaju. Rekli nam na tečaju u bolnici da smanjuje trajanje poroda kod prvorotkinja za čak 2 sata. Pomaže kod otvaranja i smanjuje bolove. Imam vremena pa rekoh zašto ne, nemam kaj za zgubiti. Kaj se tiče bazena dođi k meni u dvorište slobodno
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Dal koja ima kroz dan nekoliko puta tvrdi trbuh
Ja.. rekla mi je doktorica da je to znak da legnem.
Evo, ja obavila pregled. I dalje sam uloziva za vrh prsta, hvala Bogu nije se pogorsalo.
Rekla mi je da je decko veci za 10 dana, ima 1800g, nije vise na zadak! Ja zadovoljna! 😁
Jedino mi je dala uputnicu da stitnjacu provjerim za svaki slucaj.
Meni je cijelu noc bio tvrd , isto uloziva za vrh prsta i jos uvijek na zadak. Bas sam se prepala radi trbuha
Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻
Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?
Idem za lakši porod. U vinogradsku od 36 tj. Jednom tjedno te pikaju. Rekli nam na tečaju u bolnici da smanjuje trajanje poroda kod prvorotkinja za čak 2 sata. Pomaže kod otvaranja i smanjuje bolove. Imam vremena pa rekoh zašto ne, nemam kaj za zgubiti. Kaj se tiče bazena dođi k meni u dvorište slobodno
Upravo završila sa pikanjem. Dobila 11 iglica po cijelom tijelu i tako ležala 30 minuta. Lagano opuste i počelo mi se spavati. Sljedeći tjedan opet idem.
Uuuuuuuuu ljubomorna na kvadrat!!! Izgleda toliko privlačno.
Odlično za akupunkturu i doista vjerujem da će pomoć sigurno neće odmoć kad te tako opusti. Mom ocu koji ima epilepsiju je isto tako akupunktura pomagala.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji