Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala
Imam,imam 😊 jedino izgleda da se zna ponekad desiti da se zamijene,a ne stavljaju novi raspored

evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
Super,samo nek rana prode i na konju si 😘
Confused kako ste?
Dobro smo....jutro je krenilo s trudovima,ali su stali,vjerojatno posljedica jucerasnjeg stresa.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dobro jutro svima i sretnooo na pregledimaaaa:) ja sam jučer zaspala u 10 i spavala sad do sad. I jučer sam i popodne malo drijemnula, nisam se naspavala zadnjih 2-3 tj pa mi je to sad bila nagrada 😂😂 mene grlo jos uvijek muci , do sad me boluckalo a sad me bas peče , mislim da ću ipak morati ići posjetit doktora .

21.08.💞🎀
Marija,nekak je buško buknuo u ovih tjedan dana
Posteno 😂😂 a u zadnja 2 tjedna se nisam ni udebljala... nek sam raste 😁😁😍😍

26.8. Ivan 💙💙
Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala
Imam,imam 😊 jedino izgleda da se zna ponekad desiti da se zamijene,a ne stavljaju novi raspored
Puno ti hvala 😗😗

Jutro curke, ova TA je ludnica, vec sat i pol cekam ctg, sve me boli od sjedenja😒
Ivy, u cetvrtak je dr. Berberovic, za nju jos nisam cula

Franova super nalaz, ali pusti ti njihova predvidjanja, po njihovim prognozama, ja sam radjala od 30.tj 😂😂😂😂😂😂 stici ces se oporavit, ne sumnjam uopce. 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dal koja ima kroz dan nekoliko puta tvrdi trbuh
Ja.. rekla mi je doktorica da je to znak da legnem.
Evo, ja obavila pregled. I dalje sam uloziva za vrh prsta, hvala Bogu nije se pogorsalo.
Rekla mi je da je decko veci za 10 dana, ima 1800g, nije vise na zadak! Ja zadovoljna! 😁
Jedino mi je dala uputnicu da stitnjacu provjerim za svaki slucaj.

26.8. Ivan 💙💙
Sve sam procitala i sve zaboravila 🙈 sretno svimana pregledima, mi imamo u 14 i 20 h. Danas smo usli u 37.tt 😀😀🎉🎉 sad me vec strah poroda. Meni zna cesto biti tvrd ali sam si zakljucila da se vecinom on tako namjesti, pogotovo kad mi izoblici stomak, a znaju biti i kontrakcije u pitanju.

04.07. Matija 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji