Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    12. Lipanj 2018. 10:01

pharmamma

ivanolora

Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala

Imam,imam 😊 jedino izgleda da se zna ponekad desiti da se zamijene,a ne stavljaju novi raspored

Puno ti hvala 😗😗

• Mia789
    12. Lipanj 2018. 10:08

Jutro curke, ova TA je ludnica, vec sat i pol cekam ctg, sve me boli od sjedenja😒
    Ivy, u cetvrtak je dr. Berberovic, za nju jos nisam cula

12. Lipanj 2018. 10:21

Franova super nalaz,  ali pusti ti njihova predvidjanja,  po njihovim prognozama,  ja sam radjala od 30.tj  😂😂😂😂😂😂 stici ces se oporavit,  ne sumnjam uopce. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ivanolora
    12. Lipanj 2018. 10:24

Dal koja ima kroz dan nekoliko puta tvrdi trbuh

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 10:41

ivanolora

Ja..  rekla mi je doktorica da je to znak da legnem.
    Evo, ja obavila pregled. I dalje sam uloziva za vrh prsta, hvala Bogu nije se pogorsalo.
    Rekla mi je da je decko veci za 10 dana, ima 1800g, nije vise na zadak! Ja zadovoljna! 😁
    Jedino mi je dala uputnicu da stitnjacu provjerim za svaki slucaj. 

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    12. Lipanj 2018. 10:44

Sve sam procitala i sve zaboravila 🙈 sretno svimana pregledima, mi imamo u 14 i 20 h. Danas smo usli u 37.tt 😀😀🎉🎉 sad me vec strah poroda. Meni zna cesto biti tvrd ali sam si zakljucila da se vecinom on tako namjesti, pogotovo kad mi izoblici stomak, a znaju biti i kontrakcije u pitanju. 

04.07. Matija 💜

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 10:45

Mia789

Jutro curke, ova TA je ludnica, vec sat i pol cekam ctg, sve me boli od sjedenja😒
    Ivy, u cetvrtak je dr. Berberovic, za nju jos nisam cula

Da ni ja nisam čula. Znači ne ići u utorak. Ja sam jučer bila gotova za sat vremena. Tko zna koliko ću čekat u četvrtak.
    Marija super za pregled i za bebana. Samo neka raste? Nisi na početku trudnoće vadila hormon štitnjače?
    Ivanolora meni se stalno stvrdne pogotovo kad pretjeram s aktivnostima. Odmori kad ti je tako. Ja probala spavati ali ne ide san na oći. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca

ivymicek

Tinchyca

Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
    Mi se u 10h pikamo na akupunkturi, javim kak će proć 😊
    Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻

Tinchyca

Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻

Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?

Idem za lakši porod. U vinogradsku od 36 tj. Jednom tjedno te pikaju. Rekli nam na tečaju u bolnici da smanjuje trajanje poroda kod prvorotkinja za čak 2 sata. Pomaže kod otvaranja i smanjuje bolove. Imam vremena pa rekoh zašto ne, nemam kaj za zgubiti. Kaj se tiče bazena dođi k meni u dvorište slobodno 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• ivanolora

Marijaa29

ivanolora

Ja.. rekla mi je doktorica da je to znak da legnem.
    Evo, ja obavila pregled. I dalje sam uloziva za vrh prsta, hvala Bogu nije se pogorsalo.
    Rekla mi je da je decko veci za 10 dana, ima 1800g, nije vise na zadak! Ja zadovoljna! 😁
    Jedino mi je dala uputnicu da stitnjacu provjerim za svaki slucaj.

Meni je cijelu noc bio tvrd , isto uloziva za vrh prsta i jos uvijek na zadak. Bas sam se prepala radi trbuha

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 10:59

Tinchyca

ivymicek

Tinchyca

Tinchyca

Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?

Idem za lakši porod. U vinogradsku od 36 tj. Jednom tjedno te pikaju. Rekli nam na tečaju u bolnici da smanjuje trajanje poroda kod prvorotkinja za čak 2 sata. Pomaže kod otvaranja i smanjuje bolove. Imam vremena pa rekoh zašto ne, nemam kaj za zgubiti. Kaj se tiče bazena dođi k meni u dvorište slobodno
    Upravo završila sa pikanjem. Dobila 11 iglica po cijelom tijelu i tako ležala 30 minuta. Lagano opuste i počelo mi se spavati. Sljedeći tjedan opet idem.

Uuuuuuuuu ljubomorna na kvadrat!!! Izgleda toliko privlačno.
    Odlično za akupunkturu i doista vjerujem da će pomoć sigurno neće odmoć kad te tako opusti. Mom ocu koji ima epilepsiju je isto tako akupunktura pomagala. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.