Pharma, sparina je u zraku, ubitacna 😐
Proud, lijepo da napreduje. Bas mi je drago.
Znaci Bojana, drugi utorak se vec mazite? Kolko ti bude onda tocno tjedana? Slabo pamtim, puno nas je.
26.8. Ivan 💙💙
Lijep pozdrav curke. Upadam samo da pitam Bojanu s obzirom da je iz Klc ili bar okolice (ako sam dobro pohvatala), dali znas jel se nakon carskog na svarci izvodi opet carski ili ipak moze prirodan porod nakon?? Ja sam rodila na carski tamo pa me zanima sto me ceka sa sljedecom trudnocom..a u prvoj mi je scenarij bio kao kod mlademamice, 24.5sata trudova, 12na dripu i bez epiduralne zavrsila sam na hitnom carskom jer su malom naglo otkucaji poceli padati. Tako da zelim reci mladamamice kad sam citala tvoj post sva sam se najezila i sjetila opet svega a posto planiram drugu trudnocu sad me svega strah!
Inacr svim curama sto lakse i bezbolnije porode i uzimajte sto god daju da si olaksate..
Lijepe mamice! 😍
Meni je muz morao hitno do zubara pa sam ja isla po malu u vrtic, umrla sam skoro, ovo vani nije normalno 😠😠😠
Marijaa29 tocno 38+2
Ivcy1306 na Svarci je praksa carski jedan , opet carski ..ja sam prvo rodila na carski i nisu ni spominjali sada prirodan porod
Lijepe busice ❤️❤️
I zapamtila sam da Bojana ide na carski za tjedan dana, na moj rođendan 😁 sretno 😘
Jučer mi stigla pošiljka iz nexta, sad sam tek otpakirala pa evo i slikica. Po opipu mi se čini dobra kvaliteta
Lijepe busice ❤️❤️
I zapamtila sam da Bojana ide na carski za tjedan dana, na moj rođendan 😁 sretno 😘
Jučer mi stigla pošiljka iz nexta, sad sam tek otpakirala pa evo i slikica. Po opipu mi se čini dobra kvaliteta
Joooj kak je sve slatko. Ovi jednodjelni kompletići su mi full slatki 😍😍😍😍. Bravo Cokica odličan ulov
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud, malac super dobiva na tezini, bravo mama!!
Bojana, tebi sad najbolje, znas tocno do kad brojat 😁. A politika bolnice im je bzvz(znam da tebi pase,al ono), glupost totalna zenu automarski opet na op.,a mozda bi islo prirodno... Mene su isto prvi put iza csrskog pod povecalom vaginalno poradjali i kao na prvi znak da nekaj ne stima da idem odma u salu, a eto ja na kraju jos 4x rodila vaginalno iza njega. Nadam se i sad 😁.
Cokica, oblekica je preslatka ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama , da znam da u zg nije takva politika al evo kod nas je nazalost u jednu ruku , meni je beba sad skroz nisko i glavica dole i sve to mozda nebi dugo trajalo i da krene rado bi ja rodila prirodno al ovako sam zadovoljna 😃
Drago mi je da vidim samo lijepe vijesti s pregleda 😊 da vec smo usli u 38. tjedan, malo sam si smotana 🙈
6xmama cestitam na ulazak u trece tromjesecje 😘
Bojana sretno u utorak 😘 jos malo i stize beba 😊
Cokica robica je predivna, dolazim do iskusenja da i ja nesto narucim ali imam vec previse stvari 😥
Proud lijepo napredujete 😊
Update sa pregleda - +3 kg, znaci do sad 11 kg. Beba ima 3200 g, kaze doktorica mala beba, meni to nije malo posto sam ja 158 cm i rodila se sa 2400 g pa me to malo sokiralo jer sam ocekivala da ce biti manji. Ali bitno da je s njim sve dobro, glavica dolje, ima jako malo mjesta u stomaku, bedra su mu jako visoko uutako stomaku tako da nije ni cudo sto znam osjetiti pritisak u plucima i teze disem. Cerviks uloziv i skracen, tako je napisala u knjizici 🙆 u pon idemo u TA 😖
04.07. Matija 💜
Lijep pozdrav curke. Upadam samo da pitam Bojanu s obzirom da je iz Klc ili bar okolice (ako sam dobro pohvatala), dali znas jel se nakon carskog na svarci izvodi opet carski ili ipak moze prirodan porod nakon?? Ja sam rodila na carski tamo pa me zanima sto me ceka sa sljedecom trudnocom..a u prvoj mi je scenarij bio kao kod mlademamice, 24.5sata trudova, 12na dripu i bez epiduralne zavrsila sam na hitnom carskom jer su malom naglo otkucaji poceli padati. Tako da zelim reci mladamamice kad sam citala tvoj post sva sam se najezila i sjetila opet svega a posto planiram drugu trudnocu sad me svega strah!
Inacr svim curama sto lakse i bezbolnije porode i uzimajte sto god daju da si olaksate..
Ne mora biti,isli na tecaj prije dva mjeseca i doktorica rekla da bez obzira na prvi carski ne znaci da ce i drugo tako
Sortiraj odgovore
Najstariji