Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    12. Lipanj 2018. 10:59

Terminuso odlican nalaz!! Prestici cete nas jos, a moramo ostat terminuse 😊
    Marijaa29 i tvoj je odlican! Bravo za bebana da se okrenuo kak treba!
    Nas misko je jos nize i tesko mu moze procjenit tezinu, ali kaze oko 2800, a mater 20g dobila u 2 tjedna. Sretna 😊 Zatvorena! C.nije uopce vise mjerila, a sad me tek i zanima 😆 ali zapravo i je nebitno.
    I bris na streptokok negativan!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 11:02

baarbaraa29

Terminuso odlican nalaz!! Prestici cete nas jos, a moramo ostat terminuse 😊
    Marijaa29 i tvoj je odlican! Bravo za bebana da se okrenuo kak treba!
    Nas misko je jos nize i tesko mu moze procjenit tezinu, ali kaze oko 2800, a mater 20g dobila u 2 tjedna. Sretna 😊 Zatvorena! C.nije uopce vise mjerila, a sad me tek i zanima 😆 ali zapravo i je nebitno.
    I bris na streptokok negativan!

Wohooo znači sve odlično. Ma hebeš cerviks dok si zatvorena. Sada šalabajzaj i uživaj.
    Sretan ročkas mužu i sretna godišnjica!!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    12. Lipanj 2018. 11:03

ivymicek

Tinchyca

ivymicek

Tinchyca

Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
    Mi se u 10h pikamo na akupunkturi, javim kak će proć 😊
    Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻

Tinchyca

Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻

Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?

Idem za lakši porod. U vinogradsku od 36 tj. Jednom tjedno te pikaju. Rekli nam na tečaju u bolnici da smanjuje trajanje poroda kod prvorotkinja za čak 2 sata. Pomaže kod otvaranja i smanjuje bolove. Imam vremena pa rekoh zašto ne, nemam kaj za zgubiti. Kaj se tiče bazena dođi k meni u dvorište slobodno
    Upravo završila sa pikanjem. Dobila 11 iglica po cijelom tijelu i tako ležala 30 minuta. Lagano opuste i počelo mi se spavati. Sljedeći tjedan opet idem.

Uuuuuuuuu ljubomorna na kvadrat!!! Izgleda toliko privlačno.
    Odlično za akupunkturu i doista vjerujem da će pomoć sigurno neće odmoć kad te tako opusti. Mom ocu koji ima epilepsiju je isto tako akupunktura pomagala.

Bile još 3 žene samnom u sobi. One dolaze zbog migrena i ostalih bolova jedna kičmu operirala i tak... kažu da bez akupunkture ne bi mogle i da im jako puno pomaže.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 11:05

Tinchyca

ivymicek

Tinchyca

ivymicek

Tinchyca

Tinchyca

Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?

Idem za lakši porod. U vinogradsku od 36 tj. Jednom tjedno te pikaju. Rekli nam na tečaju u bolnici da smanjuje trajanje poroda kod prvorotkinja za čak 2 sata. Pomaže kod otvaranja i smanjuje bolove. Imam vremena pa rekoh zašto ne, nemam kaj za zgubiti. Kaj se tiče bazena dođi k meni u dvorište slobodno
    Upravo završila sa pikanjem. Dobila 11 iglica po cijelom tijelu i tako ležala 30 minuta. Lagano opuste i počelo mi se spavati. Sljedeći tjedan opet idem.

Uuuuuuuuu ljubomorna na kvadrat!!! Izgleda toliko privlačno.
    Odlično za akupunkturu i doista vjerujem da će pomoć sigurno neće odmoć kad te tako opusti. Mom ocu koji ima epilepsiju je isto tako akupunktura pomagala.

Bile još 3 žene samnom u sobi. One dolaze zbog migrena i ostalih bolova jedna kičmu operirala i tak… kažu da bez akupunkture ne bi mogle i da im jako puno pomaže.

Ja sam prije trudnoća imala strašne migrene isto sam se pripremala ići na akupunkturu ali kako sam ostala trudna tako su migrene popustile i skoro nestale. Moguće ne zbog trudnoće nego sam prestala pušiti ali je pomoglo pa na kraju nisam otišla. 
    Ajde baš me veseli tvoj izvještaj s poroda 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    12. Lipanj 2018. 11:10

Barbara, super za nalaz, sad uzivaj u ostatku trudnoce🤗🤗
    Ja gotova s pregledom, otvorena 2-3cm, kaze dr steta sto niste 4 pa vas lijepo za sutra narucimo i eto bebe😂
    Kontrola za 2 dana ako ne krene spontano, a tad vjerujem da bi me mogli i ostaviti🙈 malo je je panika, ali nekako i jedva cekam
    Eto Ivy, mozda se jos i vidimo😊

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 11:13

Mia789

Barbara, super za nalaz, sad uzivaj u ostatku trudnoce🤗🤗
    Ja gotova s pregledom, otvorena 2-3cm, kaze dr steta sto niste 4 pa vas lijepo za sutra narucimo i eto bebe😂
    Kontrola za 2 dana ako ne krene spontano, a tad vjerujem da bi me mogli i ostaviti🙈 malo je je panika, ali nekako i jedva cekam
    Eto Ivy, mozda se jos i vidimo😊

Joj pa super je nalaz (tak veli moja dokica 😂). Lijepo si se otvorila.. sada šeći što više i bit će to supwr. Ne mora značiti da će te ostaviti ako je sve nepromijenjeno i CTG ddobar ne induciraju do 41+3 tako da imaš cajta. 
    Ja mislim odbijat indukciju dokle god mogu 😂. Ja sam ti gore od 8 jer me muž vozi iako sam naručena tek u pol 10 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    12. Lipanj 2018. 11:15

Ajmeee, sve fini izvjestaji, bravo mamice 🤗😎!Odlicno!
    Ja sam preksutra opet na cervikometriji 😳... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    12. Lipanj 2018. 11:16

Bravo za nalaze, samo nekaj je sve dobro i da bebe napreduju! 🎉🎉🎉

pharmamma
    12. Lipanj 2018. 11:30

Bravo za sve nalaze,volimo kad su vijesti dobre 😁😁😘

• Mia789
    12. Lipanj 2018. 12:01

Pa da, drago mi je sto se otvaram, nekako se nadam da bi tako porod mogao biti laksi🙈🤞🏻
    Kakav je kod tebe zadnji nalaz bio?
    Ja sam ti u 9 narucena tako da cemo se vjerojatno vidjeti🤗 i znas sta, skuzila sam da onaj raspored na vratima nije bas tocan, meni je danas opet bila dr. Horvat,  a uopce je nema na rasporedu. Tako da tko zna tko ce nam biti u cetvrtak😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.