Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    12. Lipanj 2018. 09:19

Confused

franovamamita

evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
    nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog

Super,samo nek rana prode i na konju si 😘

Confused kako ste? 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Lipanj 2018. 09:37

Ćao zene,nova sam ovdje.. :) ovako 22 maja sam dobila ovulacijsko krvarenje, gdje sam odma otisla ginekologu i to mi je ustanovila.. i radila sam ultrazvuk sve je uredu.. od 24 maja sam pocela pit duphaston tablete 14 dana sam pila ih do 7 juna.. Doktorica mi je rekla da u tom periodu imam odnose,e sad i rekla je posle koristenja da bi ciklus trebao doci odma ili 3-5 dana..eventualno 10.. E  sad ne znam da li sam trudna  proslo je 4 dana od uzimanja tableta.. :) Meni se pojavio sirasti iscjedak bez mirisa, malo je i gust.. dojke me bole i malo se “napuhane” .. ponekad imam bolan stomak, sa strana.. sta  bih to moglo biti?.. LP

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 09:38

Evo dok cekam za pregled, puni tjedan je.... jos 7t i u terminu smo...

Tinchyca, samo uzivajte zajedno 😁

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    12. Lipanj 2018. 09:41

Franova super da se bebo spustio,a za otvorenost samo se ugledaj na Proud dok rana ne zacijeli 😉😁
    Marija lijepa bušica ❤️

• ivanolora
    12. Lipanj 2018. 09:47

Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala

6xmama
    12. Lipanj 2018. 09:47

Marija,nekak je buško buknuo u ovih tjedan dana jel da?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    12. Lipanj 2018. 09:54

ivanolora

Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala

Imam,imam 😊 jedino izgleda da se zna ponekad desiti da se zamijene,a ne stavljaju novi raspored 

Confused
    12. Lipanj 2018. 09:55

ivymicek

Confused

franovamamita

evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
    nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog

Super,samo nek rana prode i na konju si 😘

Confused kako ste?

Dobro smo....jutro je krenilo s trudovima,ali su stali,vjerojatno posljedica jucerasnjeg stresa.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Sunce25
    12. Lipanj 2018. 09:56

Dobro jutro svima i sretnooo na pregledimaaaa:) ja sam jučer zaspala u 10 i spavala sad do sad. I jučer sam i popodne malo drijemnula, nisam se naspavala zadnjih 2-3 tj pa mi je to sad bila nagrada 😂😂 mene grlo jos uvijek muci , do sad me boluckalo a sad me bas peče , mislim da ću ipak morati ići posjetit doktora . 

21.08.💞🎀

Marijaa30
    12. Lipanj 2018. 09:59

6xmama

Marija,nekak je buško buknuo u ovih tjedan dana 

Posteno 😂😂 a u zadnja 2 tjedna se nisam ni udebljala... nek sam raste 😁😁😍😍

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.