evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
Super,samo nek rana prode i na konju si 😘
Confused kako ste?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ćao zene,nova sam ovdje.. :) ovako 22 maja sam dobila ovulacijsko krvarenje, gdje sam odma otisla ginekologu i to mi je ustanovila.. i radila sam ultrazvuk sve je uredu.. od 24 maja sam pocela pit duphaston tablete 14 dana sam pila ih do 7 juna.. Doktorica mi je rekla da u tom periodu imam odnose,e sad i rekla je posle koristenja da bi ciklus trebao doci odma ili 3-5 dana..eventualno 10.. E sad ne znam da li sam trudna proslo je 4 dana od uzimanja tableta.. :) Meni se pojavio sirasti iscjedak bez mirisa, malo je i gust.. dojke me bole i malo se “napuhane” .. ponekad imam bolan stomak, sa strana.. sta bih to moglo biti?.. LP
Evo dok cekam za pregled, puni tjedan je.... jos 7t i u terminu smo...
Tinchyca, samo uzivajte zajedno 😁
26.8. Ivan 💙💙
Franova super da se bebo spustio,a za otvorenost samo se ugledaj na Proud dok rana ne zacijeli 😉😁
Marija lijepa bušica ❤️
Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala
Marija,nekak je buško buknuo u ovih tjedan dana jel da?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharmamma dal imas mozda raspored doktora na Bracaku, sjecam se da si to jednom komentirala
Imam,imam 😊 jedino izgleda da se zna ponekad desiti da se zamijene,a ne stavljaju novi raspored
evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
Super,samo nek rana prode i na konju si 😘
Confused kako ste?
Dobro smo....jutro je krenilo s trudovima,ali su stali,vjerojatno posljedica jucerasnjeg stresa.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dobro jutro svima i sretnooo na pregledimaaaa:) ja sam jučer zaspala u 10 i spavala sad do sad. I jučer sam i popodne malo drijemnula, nisam se naspavala zadnjih 2-3 tj pa mi je to sad bila nagrada 😂😂 mene grlo jos uvijek muci , do sad me boluckalo a sad me bas peče , mislim da ću ipak morati ići posjetit doktora .
21.08.💞🎀
Marija,nekak je buško buknuo u ovih tjedan dana
Posteno 😂😂 a u zadnja 2 tjedna se nisam ni udebljala... nek sam raste 😁😁😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji