Curkice moje,dobro vam jutro i sretno svima na pregledima!
Čekamo izvještaje ...
Eto i nas od danas u trećem tromjesečju,jeeeeejjj ....slička slijedi kasnije
.
Mene je u zadnjoj trudnoći ta stidna kost ubijala doslovno...ko da je bila izlomljena na 1000 komada,nisam mogla opće nogu dić tipa na štengu.Zato sam odma pristala na indukciju sa 37+5 jer nisam više mogla trpit te bolove.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Sretno svima danas na pregledima 😘
Mamica nadam se da ce proc, Al ako se nastavi isto se ti javi doktorici
Ivymicek za tesku noc🍻
6xmama sretno za novi tjedan i ulazak u zadnje tromjesečje 😘😘😘
Franovamamita nadam se da ces se uspjeti nekako namjestiti i da ce to sve sto prije proci
Ja sam spavala puno bolje od prethodne noci, ali opet sam 4 puta posjetila wc, to me najvise umori

Jutro 😘
Sretno svima danas,čekamo izvještaje ☺️☺️ A i iducu ljetnu bebicu ❤️
Pahuljice super da uživate, a rana će ubrzo zarasti pa će biti lakše 😘
Ivy ti bas imaš pravi trening noću
Nivami znam kako ti je,imam osjećaj ko da će me manje beba buditi kad se rodi nego ovaj pipi sad 😂😂
Idem se izvuci iz kreveta da odem do dućana dok još vani nije +200 😩

Jutro!
Sretno na pregledima zenske!
Mene tu je zadnjih dobrih 2 mj picina kost rasturala, kao da ce mi po pola puknut, svako okretanje tokom noci bi me probudila ta bol. Sve se dolje rasteze i priprema, to je normalno, a malo si se i preforsirala pa ti sad sve jedno s drugim ide.
Mi smo ok spavali, legla u ponoc, malac se probudio u pola 4, pa u 7. Sad ne Maks otisao u vrtic jer danas imaju zavrsnu priredbu. A mi kontamo ici prijavit dijete, sam mi muka ici do centra, a nema ni pol 9, a vec tako vruce. A moram si to rijesit dok mi je M doma ovaj tjedan.
Pahuljice, proci ce rana, ja ovaj put imam minimalno savova i samo su unutarnji, pa ih ni ne vidim. Osjetim ja njih, ali nije to ni blizu onoj katastrofi s prvog poroda. Tada sam sjela tek nakon 2 mj, a sad vec sjedim bez bada. 😉
Ljubim vas sve 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro svima!
Pahuljice cula sam da za ranu dole pomazu oblozi od caja od hrasta. Frendica je koristila ono natopila i stavila malo dok polulezi na onim podlogama.
Sretno svima na pregledima!
Ja na putu za petrovu vadit krv zbog antitijela, jer sam Rh neg. Stalno neko vadjenje krvi pa to je vise za poludit 😣

evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije...panika me hvata...zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima i sretno na pregledima,danas vas je dosta😁🤗ja se idem malo posla uhvatit dok je jos ok,popodne ce me satrat vrućina
Super franova,sad samo drzim fige da rana zaraste pa nek bebac strpi se malo👍😊😊 sve smo tu,a ne damo se😁
Franova,opala,ide to polako svome kraju...ma proć će ovo do onda...sad uz antibiotik i brže

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
Super,samo nek rana prode i na konju si 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji