Dobro jutro svima!
Pahuljice cula sam da za ranu dole pomazu oblozi od caja od hrasta. Frendica je koristila ono natopila i stavila malo dok polulezi na onim podlogama.
Sretno svima na pregledima!
Ja na putu za petrovu vadit krv zbog antitijela, jer sam Rh neg. Stalno neko vadjenje krvi pa to je vise za poludit 😣
evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije...panika me hvata...zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima i sretno na pregledima,danas vas je dosta😁🤗ja se idem malo posla uhvatit dok je jos ok,popodne ce me satrat vrućina
Super franova,sad samo drzim fige da rana zaraste pa nek bebac strpi se malo👍😊😊 sve smo tu,a ne damo se😁
Franova,opala,ide to polako svome kraju...ma proć će ovo do onda...sad uz antibiotik i brže
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
Super,samo nek rana prode i na konju si 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
Mi se u 10h pikamo na akupunkturi, javim kak će proć 😊
Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻
💙30.06.2018 💙 Noa💙
nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog
Super za super nalaz. Ma budeš vidjela kad bu bilo. Zanš i sama da to ne ide kad oni vele nego kad bebo odluči. Držim fige da bude kada sve zaraste i kada završe radovi. Ja sam sa drugim djetetom 3 tjedna hodala tak otvorena i još sam rodila u 41 tt 😂. Ima vremena i bez panike 😊. Ja držim fige da bude brzo i što bezbolnije iako si ovu ranu preživjela bez analgetika pa vjerujem da će biti lakše 😘.
Proud bravo za tebe i malca i spavanje, hebate ti više spavaš nego ja 😂. Užasno je vruće i uopće ne znam kako išta obaviti sa malom bebom dok je ovak vruće.
6xmama čestitke za ulazak u treće tromjesječeje wooo hooo. Korak po korak i šećer na kraju dolazi 😊.
Maja 82 nemoj se skuhati danas.
Zašto nemam bazen u dnevnom boravku ili u vrtu ili more blizu. Sad bih se baš bućnula 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻
Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji