Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    12. Lipanj 2018. 08:29

Dobro jutro svima!
    Pahuljice cula sam da za ranu dole pomazu oblozi od caja od hrasta. Frendica je koristila ono natopila i stavila malo dok polulezi na onim podlogama. 
    Sretno svima na pregledima! 
    Ja na putu za petrovu vadit krv zbog antitijela, jer sam Rh neg. Stalno neko vadjenje krvi pa to je vise za poludit 😣

franovamamita
    12. Lipanj 2018. 08:37

evo me evo meee sad vec kod druge dr cekam previjanje 
    nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije...panika me hvata...zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    12. Lipanj 2018. 08:37

Jutro svima i sretno na pregledima,danas vas  je dosta😁🤗ja se idem malo posla uhvatit dok je jos ok,popodne ce me satrat vrućina

Mya
    12. Lipanj 2018. 08:39

Super franova,sad samo drzim fige da rana zaraste pa nek bebac strpi se malo👍😊😊 sve smo tu,a ne damo se😁

6xmama
    12. Lipanj 2018. 09:03

Franova,opala,ide to polako svome kraju...ma proć će ovo do onda...sad uz antibiotik i brže

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    12. Lipanj 2018. 09:12

franovamamita

nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog

Super,samo nek rana prode i na konju si 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tinchyca
    12. Lipanj 2018. 09:13

Jutro curke! Sretno svima na pregledima danas.
    Mi se u 10h pikamo na akupunkturi, javim kak će proć 😊
    Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mamica1985
    12. Lipanj 2018. 09:13

Franova - drzim fige da prodje rana prije poroda 😘

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 09:16

franovamamita

nego izvjestaj : mali se konacno spustio a ja otvorena 2 prsta ☺ ona kaze po njezinom jedno tj dana cemo jos izdrzati,mada moze prije moze kasnije…panika me hvata…zelim da mi ova rana stigne proci joj dat ce valjda Bog

Super za super nalaz. Ma budeš vidjela kad bu bilo. Zanš i sama da to ne ide kad oni vele nego kad bebo odluči. Držim fige da bude kada sve zaraste i kada završe radovi. Ja sam sa drugim djetetom 3 tjedna hodala tak otvorena i još sam rodila u 41 tt 😂. Ima vremena i bez panike 😊. Ja držim fige da bude brzo i što bezbolnije iako si ovu ranu preživjela bez analgetika pa vjerujem da će biti lakše 😘.
    Proud bravo za tebe i malca i spavanje, hebate ti više spavaš nego ja 😂. Užasno je vruće i uopće ne znam kako išta obaviti sa malom bebom dok je ovak vruće. 
    6xmama čestitke za ulazak u treće tromjesječeje wooo hooo. Korak po korak i šećer na kraju dolazi 😊.
    Maja 82 nemoj se skuhati danas. 
    Zašto nemam bazen u dnevnom boravku ili u vrtu ili more blizu. Sad bih se baš bućnula 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    12. Lipanj 2018. 09:17

Tinchyca

Franova držim fige da se bebač što dulje zadrži unutra i da do tad budeš potpuno izlječena 😊🤞🏻

Tinchyca

Tinchyca daj me podsjeti to ideš na akupunkturu za lakši porod ili neka medicinska indikacija?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.